Poradna duly
Jana Čurdová
Dobre rano,
Jena: vim jak se citis. Ja v minulem tehu, tyden po TP sla k holici, a ona rika, je, tak vy jste tehotna? Rekla bych tak sest mesicu, ze? No, kopla bych ji
, Dr jsem plakal av ordinaci v 5mesici, ze na mne neni vuuuubec nic videt
. No a ted, cca 3.5mesice, a ja vypadam vic tehotna nez minule v sedmem mesici
budu na vanoce jak koule…
Ad nevolnosti, tak snad jsou za mnou, i jist sand muzu co chci, ale zkousim opatrne.
Dneska mi prijdou ze „socialky“, prestehovali jsme se sem, tak se podivat, jak se asi chovam k diteti
to jsou vzdycky navstevy na ranu do hlavy…
Ahoj holčiny,
zdravím všechny již známé a také Lenču.
Dneska mě zase trošku bolí břicho, ale to fakt docela často, nejsem úplně ve formě, peču tam ryby, ale hrozně to „smrdí“.
Asi jsem moc lítala po úřadech, tak to mám asi z toho. Za chvíli budu muse do školky, ale jdu si ještě na dvacet minut lehnout.
dekuju janno, snad se taky dockam te koule, tak se na to tesim
jinak preju at navsteva socialky probehne hladce a co nejrychleji.
moni presne vim jak ti ty ryby smrdi, ja je vzdycky zboznovala a mohla se po nich utlouct. ted je nemuzu ani videt, jist a pripravovat uz vubec. brisko me taky po kazde trolinku vetsi namaze picha ale pak to prejde a nic dalsiho se nedeje tak to bude urcite v poradku neboj ![]()
uz ma baba pulhodiny zpozdeni
ona to ani neni socialka, ale healthvisitor, coz je tady nahrada poporodni pece
normalne by maleho videli az za rok, jen to stehovani …
Holky, v prvnim tehu na me bylo neco videt az v sestem mesici, ve druhem tak ve 4, ted tak ve 2 -3. Rikam si, ze kdybych byla jeste tehotna, tak snad me naroste bricho rovnou po oplodneni
. Ale nejspis uz me ani zmizi poradne
. A i ted si myslim, ze je to jenom ten tuk, co ma miminko chranit, a povolene svaly, proto ze zatim samozrejme vubec necvicim. Zajimave, ze jsem vubec nepribrala nebo spis zhubla, ale bricho narostlo. Rikam, ze pod vlivem hormonu tuk preputoval na bricho.
Vracela jsem se z nakupu a malem jsem to nestihla domu, tak me bylo zle. Ale koupila jsem si celer a udelala pomazanku. A hrozne me chutnala. Tak mam radost, ze jsem do sebe nacpala neco zdraveho a jeste me to chutnalo.
jeeee born tak to jsem rada ze nejsem sama komu byva v takhle vyssim tydnu tehu blbe
teda, ne ze bych ti to prala ..... to naopak, uz at je to od nas vsech pryc!!! a honem ![]()
a jeste mam dotaz jestli mohu. celerovou pomazanku jsem nikdy nejedla, ale uz jsem o ni slysela. jak ji delas?
poporodni pece i u vetsiho miminka? vy tam v ty anglii mate ale prisny rad
teda, doufam ze nerikam blbosti, mozna ze u nas je to stejne akurat to nevim protoze jsem to jeste neabsolvovala, ale myslela jsem ze u nas chodi sestricky akurat hnedka po porodu ![]()
Ahoj holky,já nevím co furt máte s těma břichama
,já ho čekám až tak v pátém měsíci,dneska jsem 13+6 teprve.
Jinak Haňule jak jsem četla,že se každý den vážíš,tak to je teda fakt o nervy
Říkala jsem si,že se budu vážit každé pondělí,a dneska stále 51,8..takže pořád ani ne původní váha,což mě malinko znervózňuje,protože mám dojem,že se pořád cpu.
Je teda fakt,že se snažím jíst ovoce a zeleninu a ta celerová pomazánka by mě prosím born taky zajímala!! ![]()
A taky někdo psal o švestkových knedlíkách,mňááám,to by mi je ovšem musel někdo udělat ![]()
Jeno metřík uložený nemám,kam si ho mám uložit? ![]()
Nechtela jsem vyvolat dojem dobre kucharky, tak doufam, ze vas, holky, moc nezklamu. Proto ze jsem jenom nastrouhala celer, rozmichala majonezu s bilym jogurtem a pridala k tomu celeru, osolila a trochu opeprila. Normalne nekdy dam tam jeste trosicku cesneku, ale tentokrat jsem se bala.
Jena, me to taky hreje, ze jeste nekomu je stale spatne.
Vlastne kvuli tomu jsme sla na tento forum. Manzela uz to nebavi.
Adel, normalne ovoce a zeleninu mam moc rada, ale ted me to nejak vubec nesedi, jeste ten celer a zluty meloun. A svestky jenom uvarene v tych knedlikach. Spis me delaji dobre brambory a kachna, coz normalne moc nemusim. Je to na hlavu.
Jooj, s tým bleeee, mne býva ešte stále blee, a to som začala 15 tt. ale jesť môžem všetko
a tiež by som asi mala viac zdravo, ten zeler v pomazánke znie zaujímavo ![]()
Adelka, metrík si ulož do podpisu v nastavení
Tak ta celerová pomazánka, to bych si dala, ještě kdyby mi ji někdo udělal. (Snad si ji objednám ve školce, malý si bere odpolední svačinku domů a já ji dojídám)
Už mi je dobře, tak jsem ráda.
Monika, ja ešte stále spomínam na pomazánky zo škôlky, tam robili najlepšie pomazánky ![]()
asi som zas vyhladla ![]()
Born dík,tu pomazánku vyzkouším.
Počasí je pěkné,tak jdeme s Jířou na hřiště.Až se vrátím,budu ještě vařit,to je šichta… ![]()
Adél vážila jsem se furt ale končím s tím. Sice nevím co mi řekne za 14dní doktor jestli nepřiberu ale kašlu na to. Hlavně ať je mimčo v pohodě.
Holky mě je blbě taky. Dnes jsem si zase popovídala se záchodovou mísou ale už mi není špatně pořád. Ustupuje to
![]()
Holky já bych si taky dala nějakou dobrou pomazánku. Třeba nějakou tvarohovou nebo sýrovou. mňammm ![]()
Ahojky!! ![]()
Mě naštěstí vůbec nebylo a ani není na zvracení… a bohužel, apetit mám dobrý a co čekáme mimíska, tak mám i větší hládek
. Já jsem naučená se vážit každé ráno
No, co jsem zhubla od jara, tak zase postupně naberu
.....Neva, hlavně ať je mimi zdravé a já to dám po porodu dolů…
Jé, tak to já ulítávám na nivové pomazánce
![]()
Jinak půlka čtvrtého měsíce a bříško kde nič tu nič a švagriňka už měla pěkný bruško ![]()
Tak jsem se proběhla na hřišti,manža kouká na fotbal,ale udělal mi volský oko,mňáááám,pěkně mě honí mlsná,jak mi něco voní pod nos,hned na to mám chuť.
naštěstí už nemusím nic dělat,jdu se válet k fotbalu.Jířa si tu taky kope,tak to mám i naživo ![]()
Hele Ryntyntyno víš,že niva by se v těhu neměla papkat?
Haňule já jdu na kontrolu už příští úterý,tak to už to moc nedoženu,ale snad nebude dr. nic říkat