Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj Adel,
chtěla jsem jít s přítelem-tedy manželem (já si na to hend tak nezvyknu
) na houby, ale musela jsem dělat oběd…dneska pravý nedělní
..... Naštěstí to šlo podrukama dobře, jelikož jsem ho dělala s mamkou. A co ty kuchtíš dobrého??
My tady na severu Čech máme pěkně, ale zrovna jak koukám z obýváku, tak se nám to taky nějak začíná kabonit ![]()
Já dělala maďarský guláš už v pátek večer,měli jsme s těstovinama.
Včera jsem odpol u ségry měla bramboráčky a máma přinesla švestkový koláč s mákem,mňam.Ale moc se toho do mě nevešlo.Teď jsme se pěkně
naprali a jdeme spinkat.Kdyby bylo odpol hezky,šli bychom na hřiště,ale nevypadá to.
Tak to mě napraní teprv čeká…
Zatím jsem měla jen polívečku a do večera se vším budu jak koule
Zítra radši nepolezu na váhu
![]()
Ahojky všichni, Leni vítám ![]()
U nás je dnešek pracovní. Přítel maká na baráku a já v kuchyni. Dnešní oběd jsem uvařila už včera večer. Udělalo se mi líp a nevěděla jsem jak dlouho to potrvá, tak jsem se do toho radši vrhla. Dnes peču ovocnou buchtu s tvarohem a šlehačkou. Jsem zvědavá jestli jí budu moc jíst i když dnes je mi mnohem mnohem líp než včera ![]()
Jinak já už jsem nad odvozem do porodnice taky přemýšlela. Máme to 60km a přítel jezdí kamionem, sice je každý den doma ale pokud mu zavolám, že to na mě přišlo a on bude někde 200km od domova … no nevim nevim. Každopádně ho u porodu chci ještě víc než dřív. Musí ohlídat aby nám mrně nevyměnili…
Tak to je dobře, Hani, že už se cítíš líp…ale ťuk-ťuk-ťuk aby jsem to nezakřikli
![]()
Doufám, že se všechny porodnice poučili a takový průšvich se už nestane, i když i ty sestřičky jsou jen lidi. Tím je nechci omlouvat ![]()
A do jaký porodnice to máte 60 km?
Já budu rodit u nás v Liberci…sice Frýdlant v Čechách či Jablonec má u nás v kraji lepší reputaci, ale do Lbc to máme líp a navíc by mě tam měly čekat i nějaké výhody
![]()
Máme porodnice i blíž ale pojedeme do Plzně. Rodí tam můj doktor a je tam i novorozenecká JIPka(doufám, že jí nebudeme potřebovat). Ležela jsem tam kdysi s cystou na vaječníku a všichni byli úžasní, takže já jsem rozhodnutá jet tam.
Teda holky vy jste kuchtičky,
já jsem dneska stěží vyrobila polívku a byla jsem ráda, že zbytek obstaral manžel. Normálně mě teda baví hrozně vařit a péct, ale teď jsem líná i na čaj!
Jak si to tu ale čtu, tak mě začíná přepadat hládek, tak půjdu asi vyšťourat něco rychlého.
Jinak zdravim Lenču. Já jsem v sobotu oslavila teprve 10. týden a pořád si říkám aby tak už byl ten říjen fuč, jednak budu mít za sebou další kontrolu na gyndě, taky u zubaře a pak se pořád opíjím nadějí, že to bude lepší po fyzické i psychické stránce. A navíc manžílek bude teď dřít jako kůň a domu přijede jen na víkendy, takže se na to vůbec netěšim, nějak jsem se namlsala z té jeho dovolené, že tu byl s námi a pěkně se o nás staral.
Tak se zatím mějte
Lucy tak to si taky moc manžela neužiješ
No já to mám podobné, i když je každý den doma tak stejně většinu času prospí. Užíváme si jen víkendy ale to zas maká na baráku…
Aspoň, že máš prcka a nejsi doma opuštěná.
Mě je zase nějak hůř ale musím říct, že nějakou hroznou únavu jsem asi nepociťovala ale to je určitě tím, že jsem na neschopence a kromně vaření a úklidu nemusím nic dělat.
Ahoj holky,tak jsme jeli s Jířou autobusem,koupili jsme ponožky,svezl se v autě,omrkli jsme bagry a jeřáby a zas jeli dom,páč venku není nic moc.Teď jsem mu nařídila,ať si hraje,snad si budu moct chvíli číst časopis.
Manža snad do osmi dorazí a bude pomalu konec víkendu…
Tak já se s vámi pomalu loučím. Přítel v noci stává do práce, tak už i se psem spinkají v pelíšku. Já mu jdu připravit svačinu a asi pomalu zalezu za nima ![]()
Mějte se všichni krásně. Hezký zbytek neděle a zítra ahoj.
Ahojky holky, děkuji všem za přivítání. My jsme dneska měli pěkný den. Počasí docela pěkné, hned po obědě jsme vyrazili do Luhačovic na výlet. Procházka po kolonádě, ochutnávání vincentky, potom cukrárna, moc dobrý pohár, mňam, mňam, dokonce i sluníčko pěkně hřálo. ![]()
Pro dnešek se s váma budu loučit, přeji všem dobrou noc, všecky blešky na pomoc. ![]()
Zítra na vás nakouknu až večer, protože ještě chodím do práce, tak přes den mít čas nebudu. Zatím se tu mějte. ![]()
Ahojte ![]()
Ahooj Jannka, tak som medzi vás zavítala, ste tu príma partia.
Ja len obdivujem tehulky, ktoré chodíte do práce, mne je dakedy tak blee a stále behám po wc, že si neviem predsatviť, čo by som v práci stihla urobiť ![]()
Mne asi vezmu krv na tripple vo štvrtok, idem na kontrolu. Také zvláštne, že teraz chodím na kontrolu len tak raz za 3 týždne, ale dosť rýchlo to ubieha.
Teda vy ste varili cez víkend samé mňamky, ja by som len jedla, už mám v pupku 91 cm ![]()
Ahojte holky, moc dekuji vsem za podporu a taky preji krasne tehotestvi s krasnym kocem.
Tak jsem pred chvilkou vam napsala dlouhou zpravu a ono me to spadlo
. Nemam sily na dalsi takovou.
Cetla jsem, jak jste uzivali vikend, my jsme pracovali na zahradce a manzel natiral zahradni domek. Uvarila jsem tvarohove knedliky ze svestkami a to uz byl vrchol me pracovni cinnosti. Je mi porad ble. Porad cekam na ten zazracny okamzik, kdy to prestane.
Hanule, ti stavy se muzou obcas vracet, aspon u me to tak bylo, ale uz nebudou takove naporad.
dobre ranko ![]()
tak jak se mate dneska? ja nic moc ..... zase mam o pul kila min nez pred tydnem a brisko se mnou porad hraje schovku - ne a ne se ukazat. tak uz se cela tresu na navstevu u dr. aby me uklidnila ze je vse OK, ale to si jeste tyden pockam. snad se do te doby nezblaznim!!!
adel, psalas ze uz jsi si vytvorila metrik ale ze ti nejde vlozit do zpravicek. v jakem ho mas tvaru ulozeny? mas ho v URL? jestli jo tak to bych ti asi umela pomoct, tak jsem to delala i ja ......
Ahojky všem,
Jeno neboj bříško vykoukne
Někomu dřív, někomu dýl ale určitě už se brzy ukáže ![]()
Mě váha taky lítá. Už jsem si řekla, že se nebudu každý den vážit jak blázen, protože jsem pak akorát naštvaná. Je to ale asi normální. Za 2 měsíce už budeme jak kuličky ![]()
Stejně to letí. Jako dneska si pamatuji na 2 // na testu a ono už je to 3 měsíce.
Jinak já odpočítávám poslední týden 3tího měsíce ![]()
Dnes jsem 11tt+3
![]()