Duben 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
15883
3.10.07 16:45

Já beru skoro od začátku, co jsme zjistili, že budeme mít mimísko GS Mamavit…Je fakt, že mám jen nauseu a zvracení se mi vyhýbá… Podle mě se braním nic neuškodí-pokud to není Materna :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
967
3.10.07 16:56

Tak jsem doma z kontroly. Měla jsem hrozný strach. Vypadalo to dobře, zrovna mělo pracovní dobu, takže se neustále točilo, změřit se nedalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
3.10.07 17:55

Tak mě holky už bříško asi opravdu roste. Vzala jsem si dnes bokovky a upnuté tričko. Potkala jsem kamarádku a ta mi hned břicho ošahávala, že prý není snad možný abych měla takový břicho takhle brzy. To samé mi říká i mamka když mě vidí ale já myslím, že je to tím, že jsem opravdu dost hubená. Mám i malou pánev, zatím mě to nikdo neřekl oficiálně ale počítám s císařem. Mám to napsané i ve zprávě od dr. Prostě mi to leze ven, protože se mi to dovnitř nevejde :lol:
Vzpomínám si, že kamarádka měla takové pidi bříško v 5měsíci a před porodem vypadala tak na 6tej. Ale zase jí to všechno šlo do boků a tam to i zůstalo.
Jinak jsem kalhoty samozřejmně nekoupila. Měli jich sice dost ale to není na můj zadek. Jsou všechny strašně velké. Už jsem se rozhodla, že skočím do sportu a koupím nějaké sportovní na zavazování nebo na gumu. Aspoň zatím a pak prý budu sedět doma na zadku - to mi oznámil přítel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
3.10.07 17:56

…jo a jinak blahopřeju k úspěšným kontrolám :lol: :lol:
Já si na tu svou budu muset ještě 3 týdny počkat, už se těším. Možná i mimíska uvidím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
3.10.07 18:06

Když jsme byli předminulý týden na KO, tak se maličký taky nechtěl nechat vyšetřit, měl zkrčený nožičky a bylo :D Na další jdeme desátýho, tak doufám, že se mu bude chtít, máme slíbený větší UTZ :wink:
No, Haňule, já asi budu mít „štěstí“ jako tvoje kamarádka, taky mi to snad všechno půjde do boků 8O …ale po porodu s tím šup dolů :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
3.10.07 18:23

Ahoj,
tak Jiřulku si odvezla do večera tchýně,byli jsme s manžou na kafču a dala jsem si svojí oblíbenou palačinku s jahodama a šlehačkou a naprala jsem se,beztak teď už nic jíst nebudu… :D Trochu mi to aspoň zvedlo náladu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
3.10.07 18:38

Ono je úplně jedno jestli budeme mít břicha malé nebo velké nebo velké boky. někde se nám to u:,–(í tak jako tak. Já by jsem chtěla přibírat i na stehnech a bokách a trochu větší prsa … no prostě aby mi po porodu mohli zůstat trochu ženské tvary ale ono to stejně bude určitě úplně jinak. Hlavně ať jsou ty naši mímískové zdravé a narodí se tak jak mají :lol:
Adel já žádné hormonální výkyvy nemám (teda zatím). Snad Tě to brzy přejde a budeš se cítit zase dobře.
Já mám už dlouho chuť na jahody se šlehačkou ale chtěla bych šlehačku dělanou (ne ve spreji) … nejsem schopná si jí ale koupit. Ale zítra zítra si jí koupím… Vrací se mi chutě. Dnes jsem měla rajčata s balkánem a medajlonky z panenky. Slupla jsem to jak malinu. To bych před týdnem ještě nemohla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
3.10.07 19:09

Haňule,to je dobře,že se ti vracej chutě.člověk by se chtěl rozmazlovat a když nemá na nic chuť nebo je mu blbě,tak to nejde.. Já mám zase chuť na banán s čokoládou a šlehačkou!Hm a rajčata s balkánem,to zní taky dobře…Zjistila jsem,že mi rostou prsa,což je poměrně příjemné,protože normálně mám jedničky a po Jiřulkovi se mi ještě zmenšily,takže dobrý. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
3.10.07 21:36

Adélko tak to se máš. Já jsem si ze začátku taky myslela, že mi prsa rostou (taky mám jedničky) ale spíš jen boleli i když podprsenka je mi těsnější ale … no uvidíme. Chtěla bych aby mi zůstali větší ale jestli se ještě zmenší, tak to budu už úplněj plochoň :cry:
Je mi nějak divně, půjdu to radši zaspat.
Dobrou noc a krásné sny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2589
4.10.07 09:18

Ahoj, holky!
Tak se po pěkně dlouhým odhodlávání nakonec taky připojuju, podle MS sice patříme do května, ale na začátek a vás už čtu tak dlouho, že mám pocit, že vás už znám, tak se mi jinam nechce…
Nějak to teď zvládám hůř než minule, pořád mám pocit, že je něco špatně, navíc jsem i párkrát špinila, bolívá mě občas celkem divně břicho (jindy zas celkem normálně :lol: ), tak jsem z toho chvílema nervní… Snažím se omezit cestování, teda takový to běžný, denní akce taky, ale moc mi to nejde- však to znáte, Lucy a Adel a ostatní s nějakýma dráčkama za zadkem :wink: Taky chodíme na plavání, od toho špinění jsem tam ale nebyla a na zítra asi taky rušíme… No, ale odpoledne jdu zas na kontrolu, tak mě zase snad uklidní, že se má prďolka dobře a že to všechno už brzo přejde :wink: Tak ať nám je všem dobře, a hlavně těm drobkům uvnitř!!
 e.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
4.10.07 09:43

Ahoj Evi, určitě bude vše v pohodě :lol: Já jsem teda zatím ještě nešpinila a doufám, že se mi to vyhne ale břicho mě pobolívá pořád. Někdy mě v něm píchá, někdy je to jako při menstruaci. Úplně na začátku jsem z toho byla nervózní ale teď to už neřeším. Ty bolesti jsou velmi malé a jen občas a já mám hlavně od 9tt takový hezký pocit, že to maličké je v pořádku. Do té doby jsem se pořád jen bála.
Jo a moc Tě mezi nás vítám. Dobře, že jsi tu a bude nás víc.
Hanka 10tt+6

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
4.10.07 10:16

ahoj holky :D
tak se taky hlasim po vysetreni. vcera jsme meli neplanovany celodeni vylet na UTZ, dr. mi volala ze to preobjednala z pristiho tydne na tento. zatim vypada vse OK, mimi roste jak ma, akurat jeste pujdu za tri tydny projistotu znovu kvuli tem problemkum co jsem mivala na zacatku ..... termin mam na 19.4. tak asi budu muset kapanek posunout metrik, doufam ze si jeste vzpomenu jak se to dela :lol:
teda obdivuju ty lidicky co delaji s UTZ, ja tam videla sem tam nejakou tu nohu nebo ruku, hlavicku ...... a dr. mi popisoval jak tam je plny mocovy mechyr, tady zaludek, zde streva ..... prisahala bych ze to melo vsechno jeden odstin barvy!!! :lol:
holky, moc vam to brisko preju, ja vypadam zatim tehotne akurat vecer po osme, o chutich si taky nechavam jenom zdat a o pribyvajici vaze ani nemluve.
ahoj evi, vitam te a preji krasne tehu. koukam ze spineni je celkem casta zalezitost s malyma detickama. je to zatez ale urcite to bude vsechno dobry!!! moc vas holky obdivuju ze to zvladate, jste sikulky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
967
4.10.07 11:19

Moc tady vítám Evu.
Jeni , první těhu se schovává trochu déle, neboj, bříško bude. Dokonce si vzpomínám, že na předporodním kurzu byla paní (ve 30.tt) a neměla skoro nic. Byla jsem drzá a po pár otázkách jsem se jí zeptala, jestli je mimi normálně veliké, že námá žádné bříško. A bylo. Ale on nebyla propadlá, jen naprosto rovná, ale v tomto stupni? To já už mám teď větší. Ale myslím, že tam mám hlavně špeky a povolené břicho.
Takže přeji všem úspěšné kontroly, jde ještě také někdo na to šíjové projasnění??????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
4.10.07 12:19

Ahoj Jeno, blahopřeji k úspěšné kontrole :lol:
Skvělá doktorka, když Ti takhle všechno ukázala a popsala. Hned se člověk cítí klidnější, viď?
A oni Ti podle toho UTZ posunuli termín porodu. Já myslím, že se mi taky šoupne, tak o 4dny. V průkazce mám 21.04.08 ale podle mě je to 25.04.08 - no uvidíme.
Já jdu na UTZ 23.10. a bude to asi i na to projasnění šíje.
Už aby to bylo. nemám zatím strach ale to asi přijde :roll:
Jo a holky nechtěla jsem do 20tt nic kupovat ale včera jsme s přítelem neodolali a koupili ponožtičky a takový mrňavý capáčky co vypadají jako zvířátko, pořád si to prohlížím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
4.10.07 12:22

ve 30tt bez briska? no doufam ze me to nepotka ..... tak se tesim na brisko, chci si ho poradne uzit :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí