Duben 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
26.9.07 19:45

Jé Lucy ty máš taky Jiříčka!Pořád jsem koukala na ten metřík,kolik mu je a jména jsem si nevšimla :-)
U nás to bylo tak,že máma se zeptala a dostalas to nebo ne?No a já jsem si nechtěla vymejšlet…stejně by to poznala a aspoň jsem mohla veřejně trpět.Takže manža to pak začal roztrubovat každýmu…
Jinak o Jiříčkovi jsme chtěli vědět a teď si to taky necháme říct,pokud to půjde.Samozřejmě bychom radši holčičku,ale znáš to,hlavně když bude mimi zdravé!!!

Musím jít sprchovat a uspávat,tak zatím páááá

Adis

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
26.9.07 19:47

Taky jsem zatim vubec nezvracela, jenom jsem mela cely den zaludek jak na vode. v 8 tt se to zlepsilo na par dni a ted je to zase horsi ale uz ne tak moc … snad ten vypadek nic neznamenal. celkem me vylekalo ze to polevilo a zase se to objevilo. jo, holky, a jak to mate prosim s prsama? ja vsude ctu ze maji furt bolet a rust, polevit pry ma bolest od 4 mesice. u me je to uplne jinak. prsa me bolely do 4tt, pak skoro vubec az tedka zase trolinku. a o nejakem rustu nemuze byt ani rec. obcas mam pocit ze ty moje minibobulky jsou jeste mensi nez normalne … :cry:

adis drzim pesticky na pondelni utz, budes mit uz i fotecku? pokud jo tak urcite posli :lol: moje doktorka sice ma takovy ten jednodussi utz. takze prcka vidim vzdycky, ale obrazky mi nedava, takze si asi budu muset az do toho velkeho utz. v brne.
pokusim se vydrzet po osme aspon chvilicku, ale vetsinou to nevydrzim a jdu spat (brzy, jak se rika „se slepicema“)

to je sranda jak jsou ty mamky uplne stejne :D ty nase maji taky furt nejake narazky a „nenapadne“ dotazy ale narovinu se nezeptaji.
no my asi nevydrzime nenechat si rict pohlavi, bude to nase prvni. ale taky bych si to asi chtela nechat jen pro me a manzela. uvidime, s manzilkem jsme to jeste neresili. bojime se sotva pomyslet i na jmena dokud nebudem aspon v pulce tehu

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
26.9.07 19:50

a zase ten podpis - sklarotik Jena

:lol:
  • Citovat
  • Upravit
Anonymni
26.9.07 20:15

Tak to na me pomalu prichazi holky, jdu zalehnout. tak se mejte krasne, preji vsem dobrou noc a papa zitra :)

Jena

• Citovat
  • Upravit
967
26.9.07 20:37

Tak zdravím večer, byl dotaz na prsa. Mě vůbec nebolí. Měla jsem to i poprvéTakže mě to nestresuje. Odrodila jsem normálně ve své podprsence, ale je fakt, že jsem je tam pak už trochu naháněla, takže kojičku jsem si koupila o číslo větší.
Patříte některá do party nespavek díky těhu? Já se probouzím kolem 4 a už to spaní stojí za starou bačkoru. Je mi špatně, víc nebo méně, teď snad už i méně, ale nemůžu zabrat.
My si pohlaví říct necháme. Původně jsem nechtěla, aby náhodou neukápla slza rouhání se, ale teď si jsem doufám jistá, že po tom všem budu tuto informaci o pohlaví brát jen ve stylu - Tak budeme kupovat růžové či modré oblečení? Asi kdyby to všechno bylo raz dva a bez špatných zkušeností, tak by asi ta touha mít páreček byla větší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
26.9.07 21:17

No mě taky prsa nerostou,ale v prvním těhu mi taky nerostly.Jsem celkem ráda,že se mě netýkají takové případy,že fakt vyrostou o dvě čísla za týden.A když má ta dotyčná původní velikost 4,tak to potěš! :-)

Adis :D

• Citovat
  • Upravit
1808
26.9.07 21:21

Mě teda prsa bolí festovně, ale co si tak vybavuju u 1. těhu mě nebolely, to mě vlastně nebolelo vůbec nic, takže bych to moc neřešila, je to hodně individuální a každé to těhu je zkrátka jiné.
S tím spaním to mám Mončo taky tak, po půlnoci mě honí manžel z noční do postele pak si několikrát za noc odběhnu na záchod, napít, najíst a k ránu už jenom čučim do stropu a čekám, až se probudí prcek. Zato přes den jsem pak jak mátoha - to s oblibou vzpomínám na 1. těhu, kdy jsem měla celý den pro sebe a nemusela jsem ještě zodpovědně maminkovat. Teď mám kolikrát chuť to naše zvířátko někam zavřít, protože je k neutahání, leč nejde to :lol: , jé a až tu budou řádit oba, to pak bude vzrůšo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
26.9.07 21:38

Tak to já spím celkem v pohodě,Jířa se budí kolem sedmé.Ale válet bych se mohla celý den.. :D Taky vzpomínám na první těhu,kdy jsem se starala jen o sebe.Jířa je zlatej,ale holt ležet v posteli fakt nemůžu.

Adis

• Citovat
  • Upravit
1039
27.9.07 08:18

Ahoj holky, zdravím po ránu.
Tak jsem tady pročetla co jste včera probrali a musím říct, že jsem na tom hodně podobně.
My jsme o těhu teda řekli ale dnes už bych to neudělala. Byla to strašná radost a vůbec jsme si asi první týden nepřipouštěli, že by se něco mohlo stát. To přišlo až pak a pořád to trvá.
Mám šílený strach ale koukám, že je to normální, tak snad nejsem uplný blázen.
Jinak včera mi bylo celkem fajn ale asi ve 22h. mě probudila hrozná nevolnost a pocit na zvracení. Naštěstí to polevilo a já to zaspala.
Prsa mě bolí hlavně v noci. Je to jako by mi do nich někdo řezal. Fakt děsný. Přes den je to dobrý. Bolí mě jen na dotek a když si sundám podprsenku. Vyrostli možná o číslo ale já mám normálně 1, tak z toho mám radost.
A ještě něco jsem vám chtěla říct. Večer když si lehnu(není to každý den, tak ob den). Tak se mi vyvalí v místě, kde mám dělohu boule :-))
Koukala jsem do jiných diskusí jestkli to někdo měl a v březnu 08 to má jedna holčina taky. Prý to mají hubený a je to tím jak mimi zrovna leží:-))
To jediné mě uklidňuje. Mám to totiž opravdu ob den, takže se tam snad vrtí. Máte to taky některá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
27.9.07 09:28

Jo a holky ještě jsem se chtěla zeptat. Já ve 12tt na žádný velký UTZ nejdu. Vy na něj jdete všechny? Já jdu na kontrolu 23.10. a to budu 13tt+4 ale stáří miminka se počítá asi o 14dní míň. No ale slyšela jsem, že se ve 12tt chodí na UTZ podle kterého se s přesností na 3dny vypočítá stáří miminka. Nezbívá mi tedy nic jiného než věřit doktorovi :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
967
27.9.07 11:20

Hani , myslím, že kvůli zpřesnění data porodu se to dělá naprosto standartně. Máte UZ v ordinaci?
Já chodím na kontroly co chvíli. teď tedy držím rekord „až po 14dnech“
Jinak mám pocit, že mi chtěla dělat UZ ve 12.tt už příští středu - ale to budu mít teprve 11.tt. A naopak na šíjové projasnění kvůli vývojovým vadám jdu až ve 13.tt (z toho mám trochu strach), no, jak mě objednali, tak to je, já jsem jim stupeň těhu hlásila.

Dneska jsem jela do práce s papírem k neschopence. (Chodila jsem tam jen 8dnů, nastupovala jsem z mateřské a týden už jsem věděla, že jsem těhu, ale čekali jsme na srdeční akci, pak jsem dostala neschopenku) V městské hromadné se mi udělalo tak zle, já nevím, co mě bralo víc, jestli břicho, nebo žaludek, nebo moje hypoglykémie… Prostě jak jsem vypadla z autobusu, za prvním keřem jsem se vyčurala (přestalo mě brát břicho, mám tam ještě spoustu cyst a zvětšené vaječníky - od stimulací, měla jsem asi 15folikulů a spoustu drobných), v prvním Albertovi jsem si koupila pletýnku a sýr a zbouchla to. Teď už jsem konečně doma. Jen mám strach, jak přežiju cestu autem k tchánovcům. Auto jsem nesnášela ani v těhu s Tomem, tak co bude teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
967
27.9.07 11:23

Lucko, jak jsi spala? Já jako obvykle a teď jsem mrtvá, jenomže už za chvíli budu muset jít pro Toma do školky. Víš, co mi dnes trochu pomohlo? Hoooodně jsem otevřela okno, byla tady asi šílená zima, manža se zlobil, ale já bych už asi jinak nezabrala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
27.9.07 11:31

Já chodim na kontrolu jednou za 4-5 týdnů. Vyptávala jsem se v okolí a všichni mi řekli, že je to při normálním průběhu těhotenství normální. Ze začátku tak jednou za 4-6týdnů. Můj doktor má lepší ultrazvuk než mají u nás v nemocnici. Tam mi v 5tt řekli, že bohužel nevidí srdíčko a bla,bla…Jela jsem ten den k němu a on mi srdíčko na UTZ ukázal. Krásně tlouklo.
Tak já nevim. Na UTZ mě neobjednává. Udělá mi ho pokaždé, když jdu na kontrolu. Říká tomu poradna ale já to mám pokaždé jak s doktorem, tak se sestrou a kompletní prohlídkou. Tak já nevim. Jediný co mi na začátku řekli jsou krevní odběry na vrozené vady v 16tt.

Jinak je mi dnes strašně zle. Od rána zvracim. Snažím se něco sníst ale nejde to. Asi je to tím počasím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
967
27.9.07 11:46

Hani, tak ať ti je brzy dobře. V pátém týdnu je na srdíčko brzy. Já vím skoro přesně, kdy jsem otěhotněla (kdy byla IUI), v 6.tt jsem vyšilovala, že netluče, ale MUDr. mě uklidnila, že je brzy, že až za týden. (pak jsem tedy byla 6+6tt a už tlouklo.
V 16.tt se dělají tripl testy, ale říká se, že nejsou tak spásné, jak se dříve myslelo, tak už jsou k nim doktoři docela rezervovaní. Nechci plácat čísla, tak to napíšu obecně, ale spousta holek kvůli výsledkům triplu jde na amniocentézu a vše je ok, na druhou stranu pár procent projde triplem, jako že je vše ok a není. Ale člověk se asi nesmí moc zamýšlet, nebo by se zbláznil. Rodí se kupa zdravých dětí, tak snad to vyjde i nám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
27.9.07 11:46

Ahoj tehule!
Koukam, ze se to tu konecne rozjelo.Jsem rada, ze jste vsechny v poradku a preju jen same dobre zpravy od doktoru.
A hlasim, ze uz u me probehla nejspis ovulace, takze snad se blizi prvni MS a pokud bude kontrola v poho - jdeme na to znova!Huuuraaa!
Tak se opatrujte a at vam rostou pupky! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital