Duben 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1039
28.9.07 08:11

Dobré ráno holky,
já dnes zase vůbec nemohla spát. Bolely mě nohy a nevěděla jsem jak si lehnout. Myslela jsem, že tohle přichází tak v 6 měsíci :roll:
No tady je zase ošklivo. Přítel je v práci a já vyrážím na návštěvu k rodičům. Tak papa všem a hezký den.
PS: Myslím si, že špinění může být z toho, že se tahají těžké věci ale nevím jak tomu zabránit, když máte malé děti. Neumím si to představit. Já včera nesla jen malý nákup a měla jsem strach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
967
28.9.07 10:31

Holky, když jsem čekala Toma, trochu jsem špinila v 5.tt, pak to ustoupilo, ale jakmile jsem dělala, co nemám ouha, zase špinění. Takže, dejte si asi bacha. Já jsem tenkrát jela kousíček na kole (14.tt), pak v 17.tt jsem byla se svoji třídou na škole v přírodě (jsem učitelka), noci byly hrozné, dělali bugr, pak jsme šli 5km, část proti kopci a zase špinění. Takže evidentně vadí zátěž. Teď si dávám fakt bacha, naštěstí Tom už bude mít 4roky, takže je to už samostatný chlap. Jen nekdy jsem na něho dost nervozní, třeba když tahnu nákup (v baťohu) a on nechce spěchat. Pak si tu moji škaredost zase zazlívám, nemůže za to, že jsem těhule, ale já se fakt o prcka hrozně bojím.
Navíc každý den chodím přes místo, kde jsem loni začala krvácet, takže se mi to šíleně vrací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
28.9.07 12:25

Ahoj Moni a Haňule,díka za odpovědi.Zkusím se na to zeptat doktorky…
Bojim se a taky nevim,jak se tomu vyhnout.Musela by s Jířou jedině chodit babička,tak uvidíme…

Přeju hezký prodloužený víkend

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
28.9.07 17:36

ahoj holky :wink:
dneska se hlasim trochu pozdeji. dopoledne mi bylo celkem fajn (po dlouhe dobe) a tak jsem to nenechavka samozrejme musela hnedka pokazit ..... hnedka jsem se vrhla do vareni neceho poradneho a uklizeni (posledni dobou jsem to dost flakala).asi jsem to prehnala, protoze pak me zacalo dost pichat brisko, coz me samozrejme vylekalo tak jsem cele odpo lezela a az tedka se vykutalela z loznice.

adel to je super tak uz konecne nejsme ani jedna anonymka :D co se tyce toho spineni tak si myslim ze to muze byt tou zatezi. ja kdyz delam neco narocnejsiho tak me zacne hodne pichat brisko, tak zas pul dne prolezim a je to dobry. zatim jsem nespinila nidky ale asi pro to ze jsem tu zatez vzdycky zavcas utla. asi v 5tt jsem si dost nesikovne kychla - necekane, jeste k tomu v blbe poloze, zapichlo to straaaasne moc a nejakou dobu to hodne zlobilo. tak jsem hnedka nabehla za doktorkou a ta mi tam nasla hematom (krevni podlitinku, jako kdyz se to zacne trhat) - pry to mohlo byt tim kychnutim vzhledem k tomu ze vse ostatni bylo OK. upozornila me ze z toho hematomu muzu mirne spinit, ze se nemam vylekat ale mam se drzet v klidu. vim ze se to rika lehce kdyz nemam na starosti caparta, ale jestli mas k dispozici babicku, tak to urco vyuzij a odpocivej :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
28.9.07 18:33

Ahoj holky,
tak jsem zpátky od rodičů. Bylo to fajn, dostala jsem oběd, čaj, koláčky… Bylo mi dobře ale teď je to zase trochu horší. Mám takovou divnou pachuť v puse. Brrrr už aby to přešlo.
Adél určitě využij babičku. 2letý prcek je strašně malý a těžko si poradí s nástupem do autobusu atd. Snaž se vyhnout za každou cenu tomu aby jsi ho musela tahat. Mě taky píchá v břiše když třeba vysaju celý byt nebo dýl chodím a to mám těhotenství normální. Jsem na PN ale ne kvůli tomu, že by mé těhotenství bylo rizikové.
Holky chtěla jsem se zeptat, taky máte pořád pocit nafouknutého břicha. Já pořád. nevím jestli je to tím, že se zvětšuje ale mám asi trošku problém s močákem. Furt chodím a trochu pobolívá …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
28.9.07 22:38

Ahoj,no uvidím,teď ještě půjdu tak 2×,než mám jít na kontrolu a zeptám se.Mámě-babičce by to asi nevadilo,ale v pondělí už bude hlídat jak jdu na ten utz,tak jí nechci moc otravovat.Při tom prvním plavču to bylo v pohodě,ale teď jsem ho nemohla vyrvat na bazén a to bylo ono.Má totiž 16 kilo ten brouček :)

S močákem problém nemám,ale břicho se mi nafukuje pořád a ta pachuť v puse je hrozná,pořád mám v puse jak v polepšovně.Taky se mi hrozně dělaly sliny,to bylo taky super,ale už mě to naštěstí přešlo.
Pořád čekám,jestli se mi vrátí nějaká pořádná chuť k jídlu,ale zatím nic :( ,že bych se pořádně nadlábla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
29.9.07 09:42

Adél tak to jsme na tom stejně. Já každý den čekám, že mě přepadne chuť na vše možné a konečně se pořádně najím ale pořád nic. Mám často pocit hladu ale chuť na nic. Blebleble..
Docela jsi mě ale uklidnila, už jsem se bála jestli je to třeba normální, že nemám na nic chuť.
Jinak dnes celkem dobrý, nasnídala jsem se a je mi dobře.
pa a krásný den všem.
Hanka 10tt+1

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
29.9.07 09:43

ahoj holky, hezke rano preju,
hani ja mivam prakticky kazdy den nafoukle bricho. rano ne, to jsem skoro jak rovna deska, ale kolem poledne uz se to nafukuje a navecer jsem jak v patem mesici … a pachut v puse taky. cistim si zuby furt ale vydrzi to max. do hodiny :?
a s chuti k jidlu je to teda taky kriz adel :lol: obcas na neco chut dostanu, ale kdyz si to pak postavim pred sebe tak do toho dvakrat zobnu a jdu se radeji neceho napit. vetsinou to dopadne tak ze tu mou vysnenou dobrotu zbasti manzilek a jak si jako obvykle namazu pecivo s maslem a osolim k tomu rajcata.
s mocakem moc neporadim, ale vim ze znama na to trpiva dost a uz ani prasky nezabiraji. dava si preventivne kazdy den brusinky v kapslich (pry se to kupuje normalne v lekarne a mela by to byt vyborna dezinfekce na mocove cesty), ale radeji si zavolej dr. jestli to muzes brat i v tehu. na lekarniky moc nespolehej, ja se s nimi pekne spalila. v minulem tehu me skrabalo v krku, lekarnice mi doporucila nejake propolisove prirodni tabletky a kdyz jsem to pak rekla doktorce tak se na me divala jak na vraha … pry to nebyl dobry napad, mohlo to vyvolat alerg. reakci, coz jsou samozrejme zvysene protilatky .....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
29.9.07 10:13

Tak to já mám s tím břichem taky. Ráno jsem jako plochoň a večer mám břicho jak v pátem… Když mě mamka večer vidí, tak říká, že není možné, že mám takové břicho ale je to tím, že jsem nafouklá.
Chleba s máslem je taky moje záchrana. Když už nic jiného tak tohle můžu pořád. Plánovala jsem si, jak budu jíst polévky a teplé večeře. Všechno je jinak. Po polévce je mi zle a teplou večeři na noc v sobě neudržím.
Ale koukám, že jsme na tom fakt všechny stejné. Mě jen trápí, že nepřibírám. Za 3týdny jdu na kontrolu a jestli nepřiberu aspoň 2kila, tak to asi schytám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
29.9.07 18:04

hani ja taky nepribiram. porad si drzim to kilo az dve pod svou normalni vahu, ale to bude asi tim nechutenstvim a tak ....... ale neboj, to prijde. a vubec bych se nedivila kdybychom za 3 - 4 mesice jeste s laskou vzpominaly na ty kila co mame tedka :lol: pri mem stesti budu pribirat urcite vic nez by bylo zdrave :lol:
ale to samozrejme patri k tomu a je potreba si uzit jedine doby kdy zenska muze vesele pribirat bez vycitek :wink: uz se na to celkem tesim

a jak si uzivate vikend? my tak nejak obyc, papucova kultura, uklid, … stridave prsi, sviti slunko tak stihnem aspon vysypat smeti :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
29.9.07 20:00

Ahoj Haňule a Jeno,
tak koukám,že bojujem tak nějak nastejno.Mě teda občas chutě honěj,ale mám pořád v krku takovou záklopku.Nejhorší je to asi večer,to se teda moc necpu,a to by se správně měly jíst 2 večeře.
Dneska jsem dopoledne nesvačila,byli jsme s manžou a Jíříčkem na výstavě hraček,nakonec jsme si tam museli dát oběd,nebo bychom už padli hlady.Měli i vepřovou se zelím a s knedlíkem,možná bych si to nedala,ale byla tam kamarádka,která je v těhu o dva měsíce napřed a že na to má chuť.Jéžiš to byla bašta! :D Ještě jsem to zalila malým nealko pifkem a bylo!
V pondělí se chci zvážit,ale obávám se,že jsem asi moc nepřibrala…no aspoň už nehubnu..V úterý už budu 13+0
Zatím se mějte pěkně a zase napište :wink:

• Citovat
  • Upravit
2766
29.9.07 21:18

Hehe,to jsem byla já…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
30.9.07 09:44

jeee, adel tak to jste meli hezkou sobotu :) a kde ta vystava hracek byla? na takoveto akce uz se tesim az budeme chodit s drobkem, na to me uzije :) akorat to musi byt sranda nez to clovek cele projde, kor s detickama ktere se zastavi u kazdeho rohu vid? co se jirulkovi nejvic libilo?
no vidis, tak na tebe ty chute uz pomalinku prichazeji!! tak to ti skoro zavidim … ja zatim jeste nic moc. v utery budes ve 13? tak to mi dava nadeji ze ty chute uz brzy prijdou i ke me :lol: snad ....... :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
30.9.07 15:15

Ahoj Jeno,
výstava byla v Praze Letňanech.Jiřulka má rád auta,hned na začátku mu manža musel koupit sanitku,kterou si vybral,jinak to nešlo.Je z ní nadšený a pořád si s ní hraje.Taky se mu líbily mašinky a různá odstrkovadla a vůbec všechno :D Moc jsme toho neprošli,s ním to fakt nešlo,ale užili jsme si to.Hlavně jsme dlouho nikde nebyli,jak jsem byla pořád unavená,tak jsme se ploužili jen po okolí bydliště.

Chtěla jsem se zeptat,jestli bereš nějaké vitamíny?Mě řekla dr.kyselinu listovou a teď mi možná ještě něco napíše,budou výsledky z krve.Při prvním těhu jsem brala Mamavit,tak nevím,jestli si ho mám zas koupit nebo ne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
30.9.07 18:01

Ahoj Adel,
já brala Mamavit hned od začátku těhu. Železo v něm mi způsobilo takovou zácpu, že jsem zkončila v nemocnici s šílenýma křečma a nikomu bych to nepřála. 2dni po vysazení se to urovnalo. Jsem si jistá, že to bylo z toho. Vím, že jsem asi jedna z mála mála mála kdo takle na těhu vitamíny reagoval ale od té už žádným vitamínům nevěřím.
Mám tabulku a snažím se jíst tak abych do sebe dostala kyselinu listovou a vitamíny. I když je fakt, že teď jak je mi furt zle to trochu šidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí