Duben 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2766
1.10.07 22:30

Ahoj,Haňule je informovaná dobře o tom tripl testu,ale na tomhle utz se toho rozhodně měří víc a dr.vše komentuje,takže není třeba se na nic ptát.A mimi je tak krásné jak se tam mrská.Zkuste se podívat na webovky porodnice.cz,archiv článků,je tam všechno o různých vyšetřeních v těhu,o utz a tak podobně,dneska jsem to studovala.
Jinak datum porodu se liší jen o dva dny a rozmezí ,kdy se má jít na tripl test taky určili.
Taky jsem četla,že vitamíny v těhu jsou celkem k ničemu,pokud je vyvážená strava,tak není potřeba nic do sebe cpát.Tak si to přeberte :D

Dobrou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
2.10.07 10:38

Ahojte holky, taky mam termin asi na konci dubnu. Mam doma jednoho kluka - 27 mesicu. K tem vitaminum - taky je beru. Neverim moc, ze se vstrebavaji, ale vzledem k tomu, ze o vyvazene strave zatim nemuze byt rec, tak se tim uklidnuji. I kdyz uz jsem zacala mit chut na neco, stejne je to obcas hrozny. Dnes jsem se vazila - kilo nahore jeste nemam, ale uz mam zpet svoji vahu, takze se to lepsi. Pocitam dny, at uz je 12 tydnu pryc a bude to aspon trochu lepsi. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
2.10.07 10:51

Ahoj dubňajdy :wink: ,
jakpak se všechny máte?? Já dobře-musím zaťukat :lol: Bohužel jsem neměla dva týdny přístup na net…ale už jsem si stačila přečíst příspěvky… Před týdnem nám klekla grafická karta a při tý příležitosti se předělal celý komp…no, potom nešlo připojení na net… a minulý týden jsem odjížděli s manželem na Slovensko a vrátili se teprve včera :P
Jinak zdravím nově příchoží dubňajdy :D
A už rostou bříška? Co kontroly? My jsme byli na kontrole před odjezdem a mimísko je v pořádku :P
Tak něco taky pěkného napište :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
2.10.07 11:46

Ahoj,
no s tou"vyváženou" stravou máš pravdu,je to zatím bída,ale těžko říct,jestli to ty vitamíny zachrání.Mě už je teď špatně akorát večer,jako na zvracení a moc toho tedy nesním.Dneska jsem už 13+0. :D

Nejhorší je,když večer není manža doma.Jsem už hotovson,udělám Jířovi večeři,koukáme na zprávy a představa,že ho musím ještě osprchovat a oblíct a uspat mě drtí.Včera jsem ho kousek poponesla z koupelny,aby nešel bos a hned mě bolelo břicho a dneska zas špiním…A to jdem ve čtvrtek zas plavat. 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
2.10.07 12:18

Adelko, to s tim nosenim neprehanej a bud opatrna. Radsi at jde bos nebo dej jemu boty. Ja jsem potratila pred pulrokem, proto ze jsem byla hloupa a hura - vsechno zvladnu. Dum, nakupy, praci, dite, lehke nachlazeni. Tentokrat jsem o tisickrat opatrnejsi, nechovam se, jako nemocna, ale jako tehotna. Mam pani na uklid jednou tydne, na nakupy jezdi manzel, a pracuju, jak na to mam sily. A i manzel me vice pomaha. Prave vecer, kdy je mi nejhur, tak se snazi postarat se o maliho, i kdyz normalne taky chodi domu relativne pozde. Ja jsem asi 10+1, tak jeste si nevolnosti uzivam, ale strasne se tesim na druhy semestr, vim, ze to bude lepsi ne jenom s tima nevolnostmi, ale i s tou neprekonatelnou unavou, ktera na me porad pada.

Byli jsme v Bulharsku posledni tyden zari. Nevim, holky, jak zvladate ted cestovani, ale pro me to bylo utrpeni, i kdyz meli jsme 4 hvezdicky a superpodminky. Nechteli jsme to uz rusit, a kluci si to uzili, ale ja jsem se tesila domu jako nikdy. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
2.10.07 12:29

Já vím,že to nemám přehánět,taky nepřeháním..Dneska jsem chtěla žehlit,nešli jsme ven,ale vybodla jsem se na to!

Jak já bych někam jela,do nějakýho penzionku v horách s plnou penzí,chodili bychom na procházky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
2.10.07 12:29

ahojky holky,
teda dneska mi je jak postrelene vrane ...... uz to byvavalo lepsi, nevolnosti a nechutenstvi akorat na vecer. zvraceni jsem zatim nezazila, za to ty moje dvou denni prujmy pravidelne jednou za tyden ..... a dneska taky. dr. rekla ze mam vypozorovat jestli se to neopakuje vzdy po nejake urcite potravine ale nevim. nemate nekdo podobne problemy? mam strach ze se mi pak poradne nic nevstreba, to se pak muzu vitaminama ladovat kolik chci .....

adel taky vecer byvam uplne hotova a to nemusim pecovat o dalsiho drobka. a co babicka? nepomohla by v ten ctvrtek? ale i kdyby ne tak to stejne bude urcite OK, na ultz. bylo prece vse v poradku tak za to spineni muze urco ta zatez a takove spineni je pry normalni, neboj :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
2.10.07 12:49

Jsme po o,jdeme spinkat :wink:
Zatím pááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
2.10.07 13:03

born kdyz jsem si cetla tvuj prispevek, tak jsem si presne vzpomenala na sebe pred rokem a chtelo se mi brecet. taky jsem si myslela ze to bude vsechno brnkacka - domacnost, nakupy, prace, dite zatim nemam. vubec jsem se nesetrila, spis naopak jsem si rikala ze tedka musim dat vsechno do poradku kdyz cekame a pekne se mi to vymstilo :( dneska jsem o mnoho opatrnejsi, mozna obcas az moc. ale doufam ze nam to vsem dobre dopadne!!!

ja mam cestovani od dr. zakazane, jezdime jenom na male vzdalenosti, vetsinou autem, to snasim dobre ale autobusy jsou hrozny - staci 5 minut a muj zaludek by uz vystupoval za jizdy beze mne .....

a v ktere casti bulharska jste byli? kolegyne byla v lete taky, nekde na jihu a nemuze si to vynachvalit. kdysi pry buharsko nebylo nic moc ale posledni roky se pry zlepsili uzasne. rikala ze je to hotovy raj pro turisty a neni to tam jeste tak drahe jako v chorvatsku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
2.10.07 14:07

Adel, taky normalne rada cestuji, ale ted kvuli permanentnimu stavu na zvraceni me pripada, ze nemam radost z niceho a jeste ji kazim ostatnim. Ale v mynulem tehotenstvi si pamatuji, ze v patem mesici jsem zvladla dlouhou cestu uplne bez problemu.Tak doufam, ze nejak v tom terminu jeste nekam vytahnu manzela.

Je to pravda, ze pokud na UZ je vsechno O.K., tak spineni muze byt, a neni to ohrozujici.

V Bulharsku bylo moc hezky, prave jsme s manzelem rikali, ze je toho hodne za relativne malo penez. Chteli jsme letecky, pekne ubytovani, bazen pro deti, hriste, all iclusive, protoze moje dvoulete dite sni vic nez ja. Tohle-to v Chorvatsku je moc drahy, a do afriky jsem se bala, ze budu zapasit z prujmem. Byli jsme v jednom komplexu vedle Sozopolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
2.10.07 21:01

Ahojky,
tak se vám hlásím po menší pauze. S počítačem jsme sice nic neměli, takže jsem vaše příspěvky po večerech vždy projela, ale bylo mi tak mizerně (hlavně na duši), že se mi ani nechtělo nic psát. Ta hormonální houpačka si se mnou teda pohrává.
Jináč břuch se mi vyvaluje tak, že mé před Vánoční překvápko se asi určitě konat nebude. Každý kdo mě potká mi hned klade otázku: „neuraž se, ale máš břicho jak těhotná, vy čekáte mimčo?“ co na to říct, že? Zas na druhou stranu, až se to takhle kompletně provalí, budu se s ním moct konečně pyšnit a ne schovávat!
Mě čeká tenhle týden taky návštěva u obvoďačky a u srdcaře, už abych to měla z krku, zatím to úspěšně odkládám. V pondělí jsem pozdě vstávala a dneska se mi nechtělo, protože bylo venku hnusně. :oops: (hrozná lemra jsem!)
Tak se hezky opatrujte a zítra pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
3.10.07 07:44

Ahoj LucyH, no už jsem se pomalu začínala strachovat. Mě taky není nic moc. Hormonální houpačku teda nemám ale pořád zvracím. Včera tak až mi tekla krev z nosu. Nějak se to nelepší i když dnes se cítím zatím dobře. Ťuk, ťuk, ťuk. Já už vypadám opravdu jako těhotná. Břicho už mám pořád (i ráno, když vstanu). Je to krásný pocit a pro mě úplně nový. Dnes se jdu kouknout na nějaké kalhoty. Džíny sice ještě zapnu ale strašně mě tlačí a pak mě bolí celý břicho. Mám všechny bokovky, takže jsem si myslela, že je budu moc nosit i s břichem ale nejde to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
3.10.07 09:39

Ahoj,tak mě pořád nic neroste,až tak za měsíc…Od pondělka se taky necítím nic moc psychicky,že bych teda byla v nějakým krásným obláčku z toho těhu,to ne.Pořád mám pocit,že bych někam vypadla a odpočívala,ale to nehrozí.
U doktorů jsem taky ještě nebyla,ale kamarádka rodí v prosinci a teprv se objednala k zubaři :) ,takže je čas.
Venku je hnusně,ale půjdem se s Jířou projít,třeba mi to zvedne náladu.
Holky držte se,bude líp,doufám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
3.10.07 12:15

Ahoj holky…
Hm, tak to u nás žádný bříško neroste…spíš špek :o)) Ale kamarádky mě ujišťují, že je to ončo, tak tedy nevím nevím :lol:
Hormony se u mě asi již ustálily, už se cítím líp než v prvním trimestru :o))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
3.10.07 15:35

Ahoj,tak jsem zas četla dotaz jedné těhu na ty vitamíny a dr.odpověděla,že to opravdu nemá smysl brát a nebo třeba jen 2× týdně,to mi přijde dobrý.Ale je fakt,že nikde nepíšou,co má člověk dělat,když je mu blbě a moc toho nejí…tak nevím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí