Poradna duly
Jana Čurdová
Tak to ve mě se to pěkně tluče, jednou je mi zima a teď jsem si pro změnu vytáhla z mrazáku celou pixlu zmrzliny a sedla si s ní k televizi, jak v americkym filmu
.
Dneska jsem se trochu pustila do úklidu Jiříkova pokojíčku a docela mě to složilo, pěkně mě pak bolelo bříško a to jsem se jen tak pozvolna ploužila a třídila hračky do boxů. Ale je fakt, že je mi divně už od rána, takže zítra si dám leháro a nožky nahoru ![]()
Vy si taky pěkně užijte víkend, doufejme, že bude sluníčkový (slibujou to, tak uvidíme) papa a dobrou
dobre rano holky,
vcera jsem mela „houbovy“ den. rodice nam donesli kosik hub a ja nad tim travila kazdou moznou chvilku. mame houby uplne vsude, v kuchyni, v obyvaku, … susime je snad opravdu vsude
aspon bude na vanocni svatky dobra polivecka. taky je budeme mit asi na sto zpusobu o vikendu
respektive hlavne asi manzilek. ja si vcera na veceri dala jen kousicek smazenice a horce jsem to litovala ![]()
tak nevim jestli je to normalni, vetsina z vas pise ze uz mate tedkom chute v poradku a uzivate si jidylko ale ja s tim porad bojuju a byva mi porad hodne zle. tak snad to nepredznamenava nic spatneho …
born, priklanim se k nazoru evci, ten nejhorsi zacatek tehu uz mame skoro za sebou a konec diky drivejsim zkusenostem urcite pohlidaji! ![]()
lucy, taky se ve me tluce jednou zima a jednou horko. obcas je to pekne neprijemny, kdyz se treba clovek nemuze poradne zahrat ale snad to brzy pomine.
hani tobe to delali vse naraz? tak to budes mit asi fakt dr. kapacitu. me v 8.tt delali Rh, krevni skupinu, HIV, zlout. a protilatky. az v brne mi delali ten NT screening (asi na Downa - presne nevim, papiry prijdou az tento tyden, v ten den mi jenom volali ze je vse negat. a dyl si se mnou povidat nechteli
ale to chapu, jestli ma za dve hodiny dr. obvolat 30 pacientek co tam za ten den byly tak to se asi nemuzou s kazdym vybavovat)
Dobre rano,
Zulok!! vitej, super, zes nasla cestu.
Ja byla vcera na krvi na tripple tak ted uz jen to cekani/ Pristi utz az v listopadu.
Zitra nasi bali a leti dom, naseho tatu mame v americe na tyden, tak nevim, jak budeme s prckem valcit. Jak ho trochu vic nosim, boli mne bricho, ktere je ted jak v sestem mesici v minulem tehu.
Tehdy jsem si stezovala, ze nic neni videt ![]()
pekny vikend vsem
Ahoj holky,přeji krásné sobotní ráno
Včera jsem zase špinila,ale uklidňuju se,že to snad nic není.
K večeři jsem si dala sleďové závitky v rosolu s chlebem,no chuťovka ![]()
Ani nejdem dopol ven,je tam hnusně a Jířa je vzhůru od půl šesté,blééé,tak půjde dřív spát a pak jedem k ségře na návštěvu,bude tam půlka rodiny.Manžu dneska uvidím až v noci,jde do práce a pak fotbal…
Ahoj, přeju krásně zamračené sobotní dopoledne! ![]()
A to slibovali ve zprávách, jak bude krásný víkend, hm, tak těch se už moc nedočkáme
![]()
Mě čeká rodinné odpoledne až zítra…UF, to zas bude náročné
Přijdou příbuzní ještě popřád k svatbě, co nebyli na obřadě a taaaaaak..... Upekla jsem už včera žloutkové řezy, takže jsem na ně plně připravena
![]()
A co vy se chystáte dělat o víkendu??
ahoj ryntyntynko, jestli mate doma zloutkove rezy tak to my prijdem na navstevu taky
![]()
my budem mit takovy pracovni vikend, ja se prave morduju s kralikem, ktereho buh vi jestli budu jist, manzilek vypomaha znamemu na byte, odpoledne se chystame na prochazku a nejaky ten uklid. a v nedeli asi tak nejak podobne. ale uz se tesim na ty mesice kdy mi bude lip a chtela bych vyrazit nekam na poradny vylet. hltam lacne vase zazitky z vyletu a cest co pisete a uz se na to moooooc tesim ![]()
Born, neboj se, tebe budou obzvláště hlídat jako mléko. Navíc docela věřím na ty kontroly(mamky tomu říkají pásy- kardio cosi, takm se asi fakt dá poznat věcí) Kámošce poznali, že na ni leze angína podle výsledků už na to malá reagovala...... Takže si myslím, že tě budou „pásovat“hned, jak to bude možné a myslím, že by na tom mohli problém poznat. Držím pěstičky…Neboj se, všechny tady musíme být hlavně klidné, to je pro mimi důležité.
Já jsem zase dnes přemýšlela,jak to v tom dubnu uděláme, kdybych se náhodou rozrodila sama bez vyvolávaček. Babičky tu nemáme a kam dáme Tomáška. Tak to bude zajímavé. No, až to bude víc aktuální, musíme to vymyslet. Přes den by asi problém nebyl, snad by vypomohli do příjezdu tchýně kamarádi, ale co kdybych musela odjet v noci?????
Ahojky všem.
Jeno mě dělali vše najednou. Něco trvalo den a něco bylo za týden tak nevím jestli to někam posílali.
Adel a všichni ostatní šetřete se a žádné špinění a nic podobného.
Já jsem včera asi něco zakřikla. Od včerejšího večera je mi zle a zle…
Vrátil se mi můj ble,ble..stav a mám dnes i nějakou divnou náladu. No snad to brzy přejde.
Přeji vám všem krásnou sobotu ![]()
Haňule tak ať je ti brzy zas líp.
dnešní dopoledne nestálo za nic,Jířa zlobil,já z něj byla na nervy a nakonec skočil po hlavě ze sedačky,naštěstí padal pomalu,tak snad to bude dobré.Myslela jsem,že už bude klid,ale pak ještě oběd a pak jsme konečně šli spát.Snad odpoledne to bude v pohodě ![]()
Jinak zítra jsme taky sami,manža v práci,když bude hezky půjdem na hřiště,žádné velké plány.
Moniko to je zajímavá úvaha,mě porod taky vyvolávali,ale raději to zatím neřeším…Přemýšlela jsem ale,jak pojedem z porodnice,když nemáme auto.S Jířou nás vezla tchýně,ale teď bych chtěla jet jako rodina…možná blbost,ale pro mě zá:,–(ní ![]()
Ahojky,
Haní, tak jsem ti chtěla přát k úspěšnému zakončení ble-stavů, ale vidim, ještě tě to neopustilo. No já mám pocit, že u mě to momentálně graduje, myslela jsem, že ráno bude líp, ale je to horší. Tak jsem kluky vyslala k tchýňce, alespoň si odbydeme rodinnou návštěvu a já se tomu diplomaticky vyhnu, nějak bych to dneska asi neustála a navíc oni tchánovci mě vždycky tak rentgenují a hodnotí každé kilo, takže by to bylo asi hned venku.
Jeno, my máme houby taky úplně všude, ale já jak je obvykle miluju a cpu do všeho, tak teď už je nemůžu ani vidět a manžel včera dělal hovězí na houbách - jindy bych se přecpala k prasknutí, ale teď se spíš držim, abych v sobě těch pár soust udržela! Jen jak o tom teď píšu, tak bych zas hned letěla volat Austrálii! ![]()
S těma dítkama to bude zajímavý, my jsme při prvním těhu takhle řešili psa, hrozně vyvádí když je doma sama, takže jsme jí v šest ráno museli ještě odvézt k našim. Naštěstí mamka bydlí od nás 10 minut pěšky a zaměstnání má skoubitelné s babičkováním - dělá totiž ve školce, takže ten týden co budu v porodnici bude myslím v pohodě. Spíš si pořád představuju jak asi budou probíhat ty seznamovací chvilky, kdy se poprvé uvidí sourozenci
![]()
No jdu si ještě užít chvilku klidu, než se mi přivalí velká voda, mějte se pa
Ahoj holky, jsem tu nová. Včera jsem objevila tyto stránky a dnes jsem se zaregistrovala. Čekám taky miminko v dubnu, tak bych se k vám ráda přidala.
Něco o mně: jsem z Jižní Moravy, dnes začínám 14. týden a doma už máme 10,5 let starou dceru.
Pěknou sobotu a neděli všem.
![]()
ahojky leni, pekne vitam, dalsi ostrilena maminka ![]()
no ja jsem taky zvedava jak to bude s porodem pokud nebude v terminu. manzilek dojizdi hodinu do prace a do porodnice to mam pesky taky skoro hodinu … ale to nejak pujde, je to brnkacka v porovnani s hlidanim deticek.
no, dneska uz pretahuji svoji obvyklou vecerku a zatim dobry, tak snad nadchazeji lepsi casy ![]()
pro dnesek se loucim, mejte se krasne a dobrou noc ![]()
Ahoj, přeji všem krásně proslunněnou neděli(konečně
)
Leni , vítej, ať se ti tu u nás líbí
, taky dneska začínám 14tt…jů, to to letí, ale do dubna ještě času dost-resp. do poloviny dubna ![]()
Jeni, klidně přijď na řezy, ale musíš si pospíšit, pač odpoledne už nic nezbude
![]()
Já jsem taky zvědavá, jak to budeme mít my s porodnicí, krajský město máme skoro třicet kiláků a manžílek dojíždí na směnny…hm, ale naštěstí máme u nás na městečku příbuzný, tak on by se asi nějaký dobrovolník našel
![]()
A když byla řeč o houbách
, tak zrovna se vydal pan manžel na lov, tak doufám, že ho bude mít úspěšný......mňam smaženice!! Ale na večer určitě néééééé, to jsem si taky vyzkoušela a pak blééééé
![]()
Ahoj Ryntyntyno
co to meleš o prosluněné neděli?
Tady je zataženo a poměrně zima,teď jsme byli s Jířou chvilku venku.
Já jsem dneska 13+5,taky dobrý.
Zdravím Lenču,další mamča do party ![]()