Poradna duly
Jana Čurdová
Aha tak koukám,že jsem Magda i když jsem se nepřihlásila…
Adis
ahoj moniko,
tak to presne vim o cem mluvis. to prvni tehu jsem byla taky naprosto v klidu a nic si nepripoustela. dokud se to nepokazilo ..... tedka mivam obcas priserne sny, sleduju kazdy svuj priznak, jestli je to v poradku nebo ne, vzdycky kdyz se to lisi od knizek (coz se u me lisi vetsinou) tak stresuju. ale jak jsem si cetla tady ty diskuze tak jsem se kolikrat uklidnila protoze hodne holek to ma jinak nez „by melo byt“, asi je to hodne individualni. tak porad doufam v dobry konec …
pro me je kontrola naopak vykoupenim, klidne bych tam chodila kazdy den kdyby to slo
vzdycky me to uklidni, akurat ten klid vydrzi sotva 3 dny …
ahoj Adis, tak to verim ze jste promrzli, ja byla jen vynest smeti a honem jsem pelasila zase do tepla. ale deti jsou deti, i kdyby byly nahati na ledu tak hlavne ze muzou rostacit a hrat si ![]()
no ja jsem se taky neprihlasila, myslela jsem ze to bez toho potvrzujiciho mailu ani nepujde. tak to zkusim, ale myslim ze zase skoncim u te magdy … konec koncu, je to hezke jmeno, tak proc ne? akurat si myslim ze kazda dalsi maminka, ktere nepujde prihlasit se, tak bude magda.
a kolik je jirulkovi?
ahoj holky
ted koukam ze jsem se ani nezeptala, jestli se vubec muzu pripojit k Vam do teto diskuze
takovou jsem mela radost ze se konecne s nekym podelim o to ze jsem tehu (zatim jsme to totiz nerekli ani rodicum ze strachu jak to dopadne) ze jsem na to uplne zapomnela, tak doufam ze se nezlobite. jsem fakt moc rada ze takoveto chaty existuji, myslim ze je to pro budouci maminy velika podpora
Jena
Ahojky holčiny, koukám, že jste se pěkně rozžvanily - a to je dobře! Jinak se tu docela řežu smíchy, doufám, že se dáte brzy do kupy „Magdy“!
Dost dobrý chaoz, zajímalo by mě co je to za novinku, že každý anonym se nazývá Magda
(každopádně mohlo by to být horší třeba Hildegarda!
)
Jeno, jasně že se můžeš připojit a velká gratulace, ať nám to všem dobře dopadne! U nás taky tajíme a je to pro mě docela záhul, nejraději bych to vykřičela do celého světa. Ale i můj lékař mi doporučil 1. trim. tutlat, takže se řídím lékařskými pokyny!
![]()
Haní, s metříkem jsem taky bojovala, je důležitý odkud ho vkládáš. Doufám, že si to pamatuju dobře, ale myslim, že to muselo být přímo z diskuse. Nahoře máš nastavení, vložíš zkopírovaný text do podpisu a důležité je zaškrtnout „vždy připojit podpis“ (nebo tak nějak), tak snad jsem tě navedla dobře - to poznáme, že se ti ukáže ![]()
Taky doufám,že se dáme my Magdy do kupy ![]()
No a já jdu na kontrolu až 16.10.!Snad bude vše ok.V prvním těhu jsem neměla žádné problémy,když nepočítám těh.cukrovku.Teď jsem zatím trochu špinila,byl zrovna víkend a kamarádka mě hned hnala do nemocnice na utz,mě se samozřejmě nechtělo a v úterý jsem šla na kontrolu.Mimi bylo naštěstí v pořádku a dr se ani k tomu nijak nevyjadřovala..
Jinak Jiřulkovi budou koncem října 2 roky ![]()
Zdraví Adis
A Lucy,jak tak čtu o tom metříku,tak to ho asi mít nebudu…:-))
Adis
Adis nic na tom dohromady není, jen se správně zorientovat, určitě to zvládneš i ty, jsme holky šikovný a kdyžtak tu budem spolu dumat, co je špatně, neboj!
Dik Lucy, taky vsem moc preju at to dopadne dobre!!! Nam dr. taky doporucila o tom nemluvit, nejlepe az do toho 1. velkeho UTLR co se dela ve 12tt. na ten jdeme presne za dva tydny, a pokud to bude vsechno OK tak to snad rekneme tem nejblizsim. ale mas pravdu, je to zahul tajit to, kor kdyz je clovek na nemocenske a neschopenka je orazitkovana gynekolozkou … nebo kdyz maminka pracuje na socialce a lehce si to muze zjistit … ale zatim se vsimchni tvari ze nic nevedi tak bud opravdu nevedi nebo hraji mrtve brouky ![]()
adis, vypada to ze na metrik muzeme asi nejakou dobu zapomenout
myslim ze v tom nasem zjednodusenem okenku pro vzkazy nic takoveho neni. koukam ze je tu nejaky klikatko pro vlozeni obrazku, ale buh vi jak to funguje. nezkouselas to?
jirulkovi budou dva roky? tak to mas doma asi solidni frmol - v:,–(e vleze, vsechno zkousi, … to te obdivuju ze to zvladas, stejne jako vsechny ostatni tehulky co uz maji deti. to ja nevim co bych delala. mam narizeny naprosty klid ..... asi bych ho musela pronajmout jinym rodicum ![]()
zapomnela jsem se podepsat - posledni vzkaz psala magda Jena ![]()
No teď už se to lepší,ještě jsem trochu unavená,ale ne mrtvičná jako předtím a není mi špatně.Sice jsem nezvracela,ale na zvracení mi bylo celý den…hrůza.Naštěstí manžel dělá od šesti,takže odpoledne celkem funguje,tak šel třeba s Jířou ven,nebo babička.
Nám se to těhu bohužel utajit nepodařilo,ale snad bude všechno v pořádku.V pondělí jdu na utz,těším se.
Budete tady někdo po 20 hodině?Jířa usne,v telce nic,manža je v práci…
Adis
Já si myslim, že u nás se tuší (mamina se mi tuhle řekla, že se oblíkám jak těhotná, tak jestli náhodou něco nečekám, začala jsem koktat, že jsem strašně přibrala od té doby co nekojím prcka, ale asi si o tom myslela své - už to byl druhý pokus zjistit, co a jak - ona si mě tak nenápadně oťukává a nejspíš se ujišťuje o svém tušení, ale dokud jí to asi neřeknu přímo, tak si nedovolí to nikde roztrubovat, co kdyby to náhodou nebyla pravda, že?
)
A co pohlaví, budete ho chtít znát? Mě manža přemlouvá, ať si ho nenechávám říct, ale já to asi nevydržim, každopádně bych si to nechala jen pro sebe. U Jiříka jsme to nevěděli a bylo to krásný překvapení, protože manžel chtěl po dvou holkách kluka (moje to bylo první, ale kvůli manžovi, jsem byla šťastná, že to vyšlo!) Teď bych zase ráda holčičku a manžovi je to jedno, tak pořád nevim, jestli se mám nechat napínat. No třeba to nepůjde poznat a bude vymalováno. Ať je to jak chce, hlavně ať to dojde ke zdárnému konci.
Ahoj Jeno,hlásí se Magda co není Magda,teď mi už nejde vůbec přihlásit.Nakonec jsme byli na hřišti tady u nás,pěkně jsem vymrzla,ale Jiřulka byl spokojenej.
Zdraví Adis