Poradna duly
Jana Čurdová
No holky, ti vasi pokladove jsou fakt draci.
Jitule - ja se taky bojim, ale hodlam verit tomu, ze se to neopakuje.
mně ta naděje zatím taky drží nad vodou,jinak bych se asi zhroutila
a kdy na to vlítnete?Já když bude vše ok,tak zkusíme v prosinci pomaličky
a Co ti řekli tvý doktoři,za jak dlouho můžete?
Cau holky!
Nejak to tady vazne,ne? Co nove kontroly, fotky a tak?
Jitule - ja doufam, ze od prosince uz budeme zase ve snazeni. Jdu na ko po prvni MS a tam se dozvim co a jak. Verim, ze bude vse ok, po fyzicke strance uz jsem uplne v pohode, ale mam pocit, ze mi to teprve zacina dochazet do hlavy.No, vcera to byl tyden od revize, tak jsem mela depku jak cepici. Ale to se da dohromady. Ted jsem zajistovala ubytovani na ten Adrspach pristi vikend a bylo to tedy napinavy. Vsechno obsazeny. Nakonec jsem sehnala neco v Broumove v soukromi, tak jsem zvedava. Potrebujem vypadnout akutne.
Maminy - co novyho???
to ti určitě prospěje Mischni
,taky bych nejradši někam vypadla,ale tak k moři
a aspoň na měsíc.
Ahojky,
u nás nového nic. Dneska mě zas přepadla nějaká depina a všichni mi lezou na nervy, ach jo! Já bych taky tak někam jela. Chystáme se v řijnu do Tropical Islands v Německu, tak trocha té exotiky bude, bohužel ale jen na jeden den i tak se moc těšim. Přijde mi, že se ten čas moc vleče, tak alespoň nějaký vzrůšo.
Lucy - a co to je v tom Nemecku, to neznam.A kde? Ja jsem baba zvedava.Ze by to mohla byt dobra inspirace na nekdy.
Mischni, zde jsou jejich webovky
http://www.tropical-islands.de/en.html
byli jsme tam na jaře jenom já s prckem a mými rodiči a protože to bylo super, plánujeme si výlet znova, teď už jako rodinka s manžou (ten se těší nejvíc!
)
Lucy,tak to vypadá moc dobřéé
a proč jedete jen na jeden den?
páč i tak je to docela drahý výlet a s přenocováním by to spolklo možná i mojí mateřskou
, náš prťousek má sice vstup zdarma, ale bereme ještě manželovi cácorky a ty už bohužel platit musí takže jsem to tak zhruba sečetla na 150,– euro (vstupy, jídlo, příplatek za tobogány a dětský svět) a ještě něco zblajzne auto. Kdyby to nebylo před Vánocemi, tak to člověk asi tolik neřeší, ale přeci jen jsme poměrně rozsáhlá rodina, takže se nemůžeme úplně rozšoupnout i když bych samozřejmně zůstala hrozně ráda.
Halooo dubnata!
Kde jste kdo?Co novyho? Jak tady neKecame s Jituli, tak se nic nedeje?
Nějak to tady umřelo, já teď přemlouvám Jířu, ať si jde se mnou po obídku na chvilku lehnout, ale pořád vymýšlí nějaké kravinky a nutí mě se jich účastnit, takže mám asi po siestě, budu si muset dát kafe, nebo usnu ve stoje. ![]()
jéé jsem si ani nevšimla, že Jíťa konečně vyměnila toho zamračenýho smajlíka, to je dobře! Hned to vypadá líp ![]()
Ahoj holky,tak se mi snad konečně podařilo zaregistrovat?Tak doufám,že to tady trochu rozjedeme,ať si mám s kým povídat!Zítra budu 12+O a s někým jsem tu vážila stejně…48 kili,no tak teď už mám 50!!!
Ahoj Dubňandy, jak se máte?
Neměla jsem pár dní přístup na net, tak jsem si dnes vše přečetla se spožděním.
U mě nic nového. V sobotu mi bylo dobře, tak jsem si myslela, že nevolnosti ustupují. Radovala jsem se ale předčasně.
Tak jak mi bylo zle dnes dopoledne mi ještě asi nebylo. Teď jsem do sebe dostala oběd, tak je to lepší ale pořád se necítím dobře a ještě mě strašně píchá v levém boku, tak jsem z toho nervózní.
Minule mě doktor uklidnil, že je to tím jak roste děloha a nepínají se tříslové a křížové úpony…no dnes je to ale nějak horší. Ale je pravda, že se mi za poslední tři dny trochu zvětšilo bříško, tak je to snad tím.
Jinak váha stojí. Závidím Ti Magdi, ty dvě kila nahoře. Já mám večer víc ale ráno jsem zase na své váze a to jím i v noci, protože se budím hlady.
Jinak jsem dnes 9tt+4 ![]()
Čauky,
Magdi beru tě za slovo, nějak to tu vázne - ale co dělat zas bylo třeba si těch posledních slunečních dnů užít. Dnešek teda stojí za … (u nás od rána leje, takže se slušně řečeno kopeme doma do sedinky)
Jinak jsem si dneska prvně pěkně pokecala se záchodovou mísou, tak doufám, že to bylo poprvé a naposled, ono hulákat do záchodu a ještě držet naše zvědavé dítko za dveřmi - nic moc! Takže Hani, úplně s tebou soucítím!