Poradna duly
Jana Čurdová
Ivis - to byl fofr, jak jsi nas nasla. Bohuzel tu dnes neni ani noha. Nevim, kde se holky flakaji. Tak snad zitra uz tu bude ziveji. Ja musim jit jeste delat,ale vecer nakouknu. Kdyztak napis neco o sobe.Tak zatim cau…
Ahojky,
dneska jsem měla takový hektický den. Autíčko šlo k doktorovi a tak jsme strávili celý den cestováním busem.
Ivis, vítej - venku se to počasí pěkně kaboní, takže to vypadá, že brzy se tu budem scházet hojněji, protože alespoň mě se určitě nebude chtít vystrčit nos! ![]()
Jdu mrknout do galerky a rovnou tam šoupnu tu mojí fotečku, ať víte s kým máte tu čest! ![]()
Ahojky,
tak koukám, že hektický den byl dneska asi v celý ČR
. Dneska jsem měla na návštěvě kamarádku s 15m klučinou a fofr
, alespoň malá změna v čekání na mimísko(jsem totiž na PN z pracovních důvodů)…
Poradily by jste mi, prosím, jak na tu galerku? Díky ![]()
„Fotogalerie“ nahoře „Upload obrázku“ vybrat „Diskuse-Duben 2008“ „Procházet“ vybrat fotku uloženou na disku a uploadnout obrázek (pozor na velikost a formát tj. tušim do 1024 kb a s příponou jpg.)
Vůbec se toho neboj, až se zorientuješ, zjistíš, že je to hračka!
Ahojky mischni a ostatní
,
děkuji za uvítání. Tak něco o mě? ![]()
Je mi 28, manžovi taky, jsme z Prahy a mimčo se nám podařilo celkem brzo ..... 25.5. jsme se brali a nějak před svatbou jsem vy:,–(ila HA. No a bumho…
…poslední MS 4.7., takže jsem nějak cca 9+…tt.
Máme dva pejsky bígly, starýho a 3/4roční štěně… Je to dost vyčerpávající vám povím
, hlavně teď, jak jsem těhotná, pejskové mě nějak víc rozčilujou… (chlupatěj, neposlouchají, smrděj…
)
Jinak těhotenské příznaky mám jen některé, nejhorší jsou prsa, a to 3× větší a bóóóĺej, chodím hodně čůrat, jsem utahaná a bývá mi slabo.ALe nevolnosti nebo zvracení se mi docela vyhýbá, jen někdy je mi po jídle lehce blbě, ale přejde to. ![]()
To jsem se rozepsala, co?
Tak zatím hezký den, holky!
Dobré ráno … dubňáččata ![]()
Jak se všichni máte? Já dnes konečně líp. 3 dny jsem se trápila s ranníma, celoddenníma a nočníma nevolnostma ![]()
Fotečku budu mít snad příští úterý, tak se budu chlubit
![]()
papa
PS:Ahoj Ivis.
Díky LucyH, tak až budu mít čas, hnedka to vyzkouším…jo, a ještě
, jak si prohlídnu naši fotogalerii, co budeme mít, my dubňačky ![]()
Mě naštěstí žádné zvracení taky neprovází…nevolnostím se neubráním, hlavně večer, ale přejde to a je to potom v pohodě ![]()
Ahoj holky,
tak se tady konecne neco deje.
Ivis - ten zbystrenej cich je silenej. Ja citim snad lip, nez nas pes. Tatouch si dela srandu a chce vzdycky vedet, co maji sousedi k obedu.
Biglici jsou dost raubiri,co? Zvlast ten mladej, to musi byt sranda.
Holky, me uz nevolnosti snad definitivne pustily.Teda obcas je mi malinko soufl, ale to se neda srovnat. Tak vydrzte! Zato zacinam byt peknej nervak, coz je v kombinaci s mym pubertalnim chlapeckem docela traskava kombinace.Snad prezijeme vsichni. ![]()
Ahoja,
koukám, že tu řešíte nevolnosti, tak ty mě dneska zlobí celý den. Mamka si ale naštěstí vzala prťouse a tak jsem si i chvíli schrupla.
Už aby byl ten 1. trim. za námi, snad to pak bude lepší, alespoň já v to doufám.
Holky jste taky tak děsně protivný a otrávený, manžel už se ze mě šílí, vždycky se mě zeptá, jestli se něco stalo, tak mu pořád dokola vysvětluju, že se stalo pouze to že jsem v jiném stavu, chudák, musí toho vydržet dost, ale zatim to chápe. Víc mě mrzí, jak psala Mischni, že nějak brzy ztrácím nervy na toho mého drobečka, tomu už to vysvětlit ale nedokážu. Jo a pes, tak ten mě prudí maximálně, naštěstí má teď období falešné březosti (asi se chce opičit), tak je pořád někde zalezlá a vyspává.
Ahoj,
koukám, že na své okolí nejsem protivná sama. Včera jsem byla tak ošklivá na přítele … a to chudák nic neudělal. No jo, budou to s námi muset ty naši chlapi vydržet. Jen doufám, že nebudu takhle protivná celé těhotenství. Většinou všude píšou, že po prvních třech měsících se vše urovná … tak budu doufat ![]()
pa H.(7tt+5)
Ahoj holky!
Rada bych mela lepsi zpravy, ale nemam: Julca to vzdala a v patek jdu na revizi. Vcera jsem zacala spinit, pak krvacet a ve spitale zjistili, ze se uz mesic nevyvyji a srdicko nebije. Tak je mi mizerne a uz to chci mit za sebou a pustit se do noveho mimina. Asi je lepsi, ze odesla ted, nez pozdeji nebo by byla spatna. Priroda snad vi, co dela, i kdyz to boli jako pes.
Preju vam vsem pohodove tehotenstvi, zdrava miminka a budu sem nakukovat, jak pokracujete. A hlavne slibuju, ze brzo budu zase tehule!!!
mischni:neeeeeeeeeeeeeeeeee, ne dalsi mimi pryc!! Nevim, co rict, snad jen hodne sil, a rychle zotaveni, a brzy dalsi zdrave mimi!!!!!!!!!!!
Teda takhle špatné zprávy jsem nečekala! Je mi z toho hrozně moc smutno, kéž bychom ti mohly pofoukat bolavé srdíčko!
Co se to jen děje!
Tak se hlavně drž Mischničko, ať to rychle přebolí a můžete pokračovat. Budu držet pěstičky!!!
Ahoj holky,dnes jsem se vrátila z nemocnice a tak jsem si řekla že na vás jen kuknu a vidím,že Mischni taky přišla o miminko to snad už není možné,za co nás ten život tak trestá
Mischni přeju hodně síly,já jsem si myslela že to nezvládnu,ale po tom výkonu se mi strašně ulevilo a beru to tak jak to je a doufám ,že to taky poneseš statečně a strašně mě to mrzí ![]()
Mischi: I já ti přeji, ať to pokud možno co nejrychleji přebolí(snadno se to říká…) a brzy ať nám tady můžeš nahlásit, že nové miminko je na cestě
Přeju hodně sil ![]()