Duben 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1905
6.9.07 15:36

Jee TP vitej, nemam nejmladsiho prcka :lol: :lol: :lol: jste o mesic mladsi!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
6.9.07 15:52

Ahoj holky, chtěla jsem se Vás zeptat jestli máte některá bolesti v podbřišku, které vystřelují do třísel a beder? Mám to od minulého týdne a je to dost nepříjemné. Prý je to normální a je to tím jak roste děloha. Snad je to opravdu tak a není to nic horšího.
 Hanka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TP
2782
6.9.07 16:04

janno - no ještě uvidíme … třeba se k nám přidá ještě někdo :-)
přemýšlela si o kočárku ? já vím, že je ještě moc brzo, ale já stejně o tom furt přemýšlím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TP
2782
6.9.07 16:05

bolesti v podbříšku nemám, tak ti nedokáži poradit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
6.9.07 16:30

Hele, mame prirustky - tak vitejte v kolektivu!
V podbrisku me porad trochu boli jako pred MS a obcas pichne, az se ohnu. Ale verim tomu, ze to je to roztahovani.

Janno - co my bysme dali za 24C!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1905
6.9.07 16:33

Mischni, nevim, co byste dali vy, ja dala obsah zaludku :twisted: :twisted:

TP: nad kocarkem moc nepremyslim, mame terenak 3kolku, a je super, maly zacina chodit, tak uvidime, jak moc bude dvojka potrebna, mozna o vyresi jen skejtik za ten co mame.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
6.9.07 16:36

Janno - AHA…

Ted v breznu2008 padl navrh na fotogalerii,abysme mohly sledovat vyvoj a nakupy a tak. Tak jsem si rikala, ze kdyz budeme psat Lesine, ze bysme si nechaly zrovna udelat taky, co rikate?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1905
6.9.07 16:40

urcite!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
6.9.07 17:22

jo jo souhlas Mischni!

Jinak zdravim Haňuli a TP! :-)

Haňul, v podbřišku mě taky občas píchne, hlavně při prudkém pohybu, jinak jsem v nějaké diskusi četla, že to může být zahnizďováním vajíčka. Tak buď v klidu, určitě je to jeden z projevů těhotenství!

Já už mám kočárek vybraný od té doby, co jsme dovozili Jířu. :lol: Tenkrát nás zlákala hodně nízká cena kočárků z Polska a tak jsme si jeden takový přivezli z dovolené - znova už bych do toho nešla, kočár se rozpadl a reklamovat ho nemám kde. Teď jsem zamilováná do Cam Cortiny, staršímu budou v lednu 3 roky, takže to v pohodě zvládnem jen se skejtíkem a on už se na to moc těší. A já se zas těším na nový kočárek! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
6.9.07 17:27

Jinak koukám, že půjdu na porážku jako poslední :lol: , to se z toho čekání zbláznim!
Jo dneska jsem se konečně objednala na gyndu, takže 18.9. jdem na to, doktor mi kladl na srdce, že to bude nejvyšší čas, ale já se musim podřídit manželovi, někdo musí zůstat s prťousem. Takže pak si rovnou zfouknu další metřík, ať máme jasno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
6.9.07 17:35

Ahoj LucyH, já jdu na další kontrolu taky 18.09. Tak budeme čekat spolu. Moc se těším ale mám i trochu obavy aby bylo vše o.k.
Na minulé prohlídce jsem byla neplánovaně minulý pátek(bolelo mě břicho). Doktor mě ujistil, že je vše o.k., ukázal mi srdíčko a řekl mi, že mimi měří 16mm :P :P :P :P
 Hanka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
6.9.07 18:23

Tak jsem napsala Lesine kvuli te galerce. Takze cekame…

Lucy - co mas z toho. Ja jsem v breznu posledni, v dubnu prvni. A oni si ti nasi trpaslici stejne budou urcovat poradi sami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
6.9.07 18:58

Duben 2008

Ahoj holky, zdravím Vás :-)
Já mám termín v polovině dubna… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
6.9.07 23:02

Mischni - to máš pravdu a já bych byla i radši, kdyby mi tam mimoušek vydržel do toho května, to má totiž narozky moje maminka a ta by jistě byla hrozně šťastná, kdyby to tak vyšlo (kromě toho, že bude šťastná za 2. vnouče :lol: )

Už je pěkně pozdě, tak my mažem do hajan, papa zítra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
7.9.07 10:14

Dobre ranko damy!

Kde jste kdo? Je skoro poledne.

Ryntyntyno - vitej u nas a zarad se. At je tu veselo.

Jak dopadla Jitule? Asi nic moc, kdyz se neozvala,co?

Jdu placat sekanou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital