Duben 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1845
3.9.07 18:54

ne tak jsem to nemyslela,myslela jsem babičky a dědečky,že těm se špatně nakupuje,oni už vše mají a nic nechcou.A navíc jsem ani nevěděla,že Keith je tvůj manžel,myslela jsem že je to žena :lol: :lol: ,no zase ta angličtina :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
3.9.07 19:00

Bože Mischni,tak to ti nezávidím,hlavně,když se nestalo nic horšího a víš jak to bývá,když se s…,tak se s… :cry: ,tak at se ti doma brzy uzdravý .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1905
3.9.07 20:16
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
4.9.07 09:17

Dobre ranko damy!

Tak jsem udelala „vizitu“ a ted mam chvilku na kafe. Jsem celkem vztekla, protoze zatimco by oni meli obskakovat a hyckat me, zas kolem nim pumprdlikuju ja.Ale jesteze nemam problem i ja, protoze to fakt nevim, co by se tady delo.Jo a diky za destik, nemusela jsem vcera zalivat.
Jinak jsem vcera poprve vrhla. Spatne je mi stridave s unavou furt, ale vcera toho bylo asi moc najednou, tak to muselo ven.Jinak si myslim, ze je Julca ok,pristi patek jdeme na ko, tak se tesim.
A hle - pozitivum vcerejska - sehnala jsem v HM ten elastickej pas na normalni kalhoty, takze jeste chvili vydrzim s oblecenim. Teda - kus upletu za 250kc, ale co nadelame.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
4.9.07 11:30

Ahoj holky,
no koukám, že se ani jedna nenudíte, za to u nás je klasický nůďo. Doma neuvěřitelnej čurbes a prázdná lednice a já místo toho abych s tím něco udělala, tak se tu tak brouzdám a občas něco někam přemístim. Děťátko si našlo svůj způsob zábavy a téměř si mě nevšímá, což mi naprosto vyhovuje.

Jituš, doufám, že už je u tebe vše v pořádku. Ta moje nejistota do první návštěvy na gyndě je taky nekonečná, už aby bylo jaro! :lol: :lol:

Mischni, jak se vůbec používá ten zázrak co sis koupila? to zapneš kalhoty pod pupkem a přes bříško natáhneš pás? já hlavně ještě žádný břuch nemám a už mám s kalhotama docela velkej problém. mám jedny jediný strečový rifle, ty jsou ok, ale bude asi divný když budu nosit pořád jen tyhle, navíc nejsou zrovna z těch co bych oblíkla někam mezi lidi, nosila jsem je na písek a do lesa, tak nevim :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7928
4.9.07 11:46

DUBŇATA gratuluji to je fofr už další mimískové dubnové 2008 :-) paráda

JANNO no to čumím jak blázen nějak mi to uniklo GRATULACE GRATULACE no to je paráda :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
4.9.07 11:59

Ahojky Katty,
je docela náhoda, že tě tu takhle vidím. Včera večer jsem zasedla k počítači a od začátku jsem pročetla celou diskusi o tobě a tvém životním příběhu, vystřídalo se u mě několik druhů pláčů od toho nejsmutnějšího po ten nejradostnější, trvalo mi pak hrozně dlouho než jsem usnula, protože jsem na tebe neustále myslela a dneska se tady jen tak z vesela objevíš a já mám pocit jako bych spatřila nějakou celebritu! :lol: :lol:
Je fakt zvláštní co tenhle server dokáže dělat s lidmi, takže posílám pozdrav a přeji Tobě i všem ostatním hodně sluníčka v životě!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7928
4.9.07 12:18

LUCYH děkuji :-) teď už se jen radujem.

Holky a co nevolnosti????já 3 měsíce první protelefonovala :D :D když si na to vzpomenu :roll: :roll:

Ještě jsem zapoměla ať Vám ty fazolky hezky rostou do zdravíčka :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
4.9.07 12:28

No já jsem naštěstí u mísy ještě neklečela, dost na tom že tam trávim fůru času v sedě! :lol:
Ale představovala jsem si to pohodověji, (vzhledem k pohodovému 1. těhu) teď mám takovou nechuť k čemukoliv, raději bych někam zalezla, což není dost dobře možné s tím naším raráškem. :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7928
4.9.07 12:36
LucyH píše:
No já jsem naštěstí u mísy ještě neklečela, dost na tom že tam trávim fůru času v sedě! :lol:
Ale představovala jsem si to pohodověji, (vzhledem k pohodovému 1. těhu) teď mám takovou nechuť k čemukoliv, raději bych někam zalezla, což není dost dobře možné s tím naším raráškem. :twisted:

já se těším na další těhu ale jestli m i bude tak jak u Terezky to nevím jak zvládnu :-) měla jsem co dělat postarat se o sebe natož kdybych se měla starat o cácorku. Holky já bych těhu zase brala :-)
Jinak strašně rychle to letí pamatuji si jak jsem na testu objevila // a dnes už je Teri 4měsíce a půl :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
4.9.07 12:41

Ahoj holky,já ted nějak nepíšu jsem pořád mimo,dnes jsem ráno měla zase takový výtok zbarvený do hněda,asi budu muset k doktorovi,je zajímavé že jen ráno a pak nic,tak ještě čekám.Panebože to je strašné ta nejistota.Jo a taky sem dnes málem hodila kosu,jela jsem výtahem a přede mnou tam byl jeden chlápek z baráku a v tom výtahu to po něm tak divně smrdělo,tak jsem si zacpala nos a pusu a během chvilky se mi tak navalo,tak tak jsem odemkla dveře a šup na wc,naštěstí jsem se jen dávila,ale bylo to teda hrozný,pak mě po tom strašně rozbolela hlava,no fuj,hnusný pocit :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1905
4.9.07 12:41

Katty: jj zadarilo se nam rycheji nez jsme si mysleli :lol: :lol: jeste cekam na utz pristi tyden, jestli duben, nebo brezen 2008 :lol: :lol:

A moje tehotenstvi je vice mene stejne jako s Elliotem, sice mi parkrat bylo blivno, ale nic strasneho, a ted uz par dni pohoda. I ta unava je uz lepsi, jen nemuzu v noci spat, a kdyz si vzpomenu na tech poslednich par mesicu v tehotenstvi, a pak prvnich cca 6 s miminem, ach jo, ja chci spaaaaaaat!!!!!!!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
4.9.07 12:43

je pravda, že to uteče hrozně rychle, já jsem se pořád nemohla dočkat druhého těhotenství (chtěli jsme aby byli Juráškovi 3 roky, až se narodí mimčo a mohl tak nastoupit do školky), teď jsem se sice už dočkala, ale když jsem na zas na začátku připadá mi šíleně dlouhá každá další etapa :lol: :lol:, jenže se pak stačí podívat na to „miminko“ co se mi narodilo v lednu 05 a je mi zas líto, jak to letí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1905
4.9.07 12:43

Jitule: ja v minulym tehu taky krvacela(tmava jakoby stara krev, cca v terminu menzes, asi v 8-9tt) a doktor mi rekl, ze je to uplne normalni, ze dokud to neni jasna-cerstva krev,tak se nic nedeje. Ale k doktorce si dojdi, pro klid duse :wink: uvidis, ze jste ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
4.9.07 12:47

Jani no naštěstí to není krvácení,ale trošičku se tam té krvičky objeví,ale strach mám,u prvního jsem nic takového neměla :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí