Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj Misurdo - ty se v tom spitale nudis, co?No, trochu jsem zbehla, ona Julca nevi, kdy se narodi,ale neboj, brezen neopustim.
Jitule - at zije Morava!
Janno - a zvykla sis v pohode?Ja jsem byla kdysi vdana 4 roky jen na Sumave a mela jsem pocit, ze jsem v cizine.Ja jsem holt Brnacka jak poleno.
Ono se to casem rozjede.V breznu je nas zatim taky jen par.Holky dubnacky - kde jste?
Misurda je v nemocnici?
Já doufám,že se to rozjede,snad těch dubňátek bude víc
Janno ty si jako já,jak si někde zvyknu už se mi z tama nechce,rozhodně nejsem stěhovavý pták,i když jedem na dovolenou,tak vydržím jednu dvě noci a už se strašně těším na moji postýlku a domácí prostředí
![]()
Holky, pro dnesek se loucim, mam jeste jednu klientku a oak uz jen upadnu k Humoreskam a nasledne do bezvedomi. Tak krasny vecer!
no sice jsem tohle téma založila teprve dnes,ale teda nemám z toho moc dobrý pocit,ted jsem nakoukla k vám,vidim že je vás tam opravdu málo,tak nevím,že by bylo dubňátek víc?
No když tak se spojíme,ne?Březen,duben to je blízko,tak co?
![]()
Mischni díky a měj se ,taky budu hledět na četnické humoresky,miluji ten seriál ![]()
no , mne by to nevadilo!!!! ![]()
ano som v nemocnici v skalici, pred tyzdnom som silno krvacala, tak sme sem hned isli, ale ja mam polyp, tak to je z toho
a bohuzel ma to bude pravdepodobne prenasledovat celu tehotnost.
no co uz, ale aj tak som pozitivne nabita ![]()
co znamená ten polyp?A jinak je skvělé,že si pozitivně naladěná,to je důležíte,já ležet v nemocnici,tak mám nervy na dranc
,nesnáším to tam ![]()
polyp je nezhubny nador, ktory moze ale nemusi sposobit potrat. ale ja verim ze uz somz najhorsieho vonku
inak sa to tu celkom da len p.primar je blb. v utorok som bola na UTZ a tak ma nastrrasil, ze som z toho cely den prerevala
. nastastie som si o tom citala na internete a som sa uplne ukludnila. ![]()
a kde ten polyp máš?A to ti vlastně asi ani nemůžou ted operovat co?Jinak ti doktoři to je síla,tak než by tě uklidil ,tak tě straší,ještě v takovém stavu,to musí být teda ultra blb ![]()
jinak ti přeji,aby miminko vydrželo
,bude to první dětátko nebo už nějaké máš?
ne, s ti polypom sa neda nic. zmeskala som vysetrenie pred tym nez som otehotnila, je to urcite len moja chyba
po porode mi ho mozu odstranit.
ten sprosty primar mi normalne povedal ze mi to babo zeberu, lebo na tom vysetreni zistil ze mam nizko polozenu placentu a ze ked sa mi to nezvyhne tak ze mi to zoberu
. som tehotna prvy krat, tak som tiez nevedela o com hovori
, tak som revala jak male decko ale nastastie tu mam internet a hned som si zistovala co to je a to v tomto stadiu nie je ziadny problem. ![]()
no teda,snad ti ho nevezmou,pane bože,myslím,že dělá předčasné závěry,to je kretén,já myslím,že všechno se dá řešit a ne hned myslet na nejhorší.
on by to slovo nemal brat ani do ust. stres tomu malickemu urcite neprospieva
ale to uz je jedno, uz si ho nevsimam
ked ma pustia pojdem zistit co na to moj lekar, urcite to bude v pohode ![]()
ty cakas tiez prve?
ja som sa tu nejako rozpisala. keby som vam liezla na nervy tak ma vyhoddte, OK? ![]()