Duben 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5100
31.8.07 17:28

Ahoj Misurdo - ty se v tom spitale nudis, co?No, trochu jsem zbehla, ona Julca nevi, kdy se narodi,ale neboj, brezen neopustim.
Jitule - at zije Morava!
Janno - a zvykla sis v pohode?Ja jsem byla kdysi vdana 4 roky jen na Sumave a mela jsem pocit, ze jsem v cizine.Ja jsem holt Brnacka jak poleno.
Ono se to casem rozjede.V breznu je nas zatim taky jen par.Holky dubnacky - kde jste?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
31.8.07 17:35

Misurda je v nemocnici? 8O Já doufám,že se to rozjede,snad těch dubňátek bude víc :D :D Janno ty si jako já,jak si někde zvyknu už se mi z tama nechce,rozhodně nejsem stěhovavý pták,i když jedem na dovolenou,tak vydržím jednu dvě noci a už se strašně těším na moji postýlku a domácí prostředí 8) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
31.8.07 17:35

no ja dufam,ze vam to pojde lepsie nez u nas!!!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
31.8.07 17:39

Holky, pro dnesek se loucim, mam jeste jednu klientku a oak uz jen upadnu k Humoreskam a nasledne do bezvedomi. Tak krasny vecer!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
31.8.07 17:42

no sice jsem tohle téma založila teprve dnes,ale teda nemám z toho moc dobrý pocit,ted jsem nakoukla k vám,vidim že je vás tam opravdu málo,tak nevím,že by bylo dubňátek víc? :lol: :lol: No když tak se spojíme,ne?Březen,duben to je blízko,tak co? :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
31.8.07 17:43

Mischni díky a měj se ,taky budu hledět na četnické humoresky,miluji ten seriál :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
31.8.07 17:49

no , mne by to nevadilo!!!! :wink:

ano som v nemocnici v skalici, pred tyzdnom som silno krvacala, tak sme sem hned isli, ale ja mam polyp, tak to je z toho :? a bohuzel ma to bude pravdepodobne prenasledovat celu tehotnost. :roll: :roll: :roll: no co uz, ale aj tak som pozitivne nabita :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
31.8.07 17:51

co znamená ten polyp?A jinak je skvělé,že si pozitivně naladěná,to je důležíte,já ležet v nemocnici,tak mám nervy na dranc :lol: ,nesnáším to tam :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
31.8.07 18:01

polyp je nezhubny nador, ktory moze ale nemusi sposobit potrat. ale ja verim ze uz somz najhorsieho vonku :lol: inak sa to tu celkom da len p.primar je blb. v utorok som bola na UTZ a tak ma nastrrasil, ze som z toho cely den prerevala :cry: . nastastie som si o tom citala na internete a som sa uplne ukludnila. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
31.8.07 18:18

a kde ten polyp máš?A to ti vlastně asi ani nemůžou ted operovat co?Jinak ti doktoři to je síla,tak než by tě uklidil ,tak tě straší,ještě v takovém stavu,to musí být teda ultra blb :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
31.8.07 18:20

jinak ti přeji,aby miminko vydrželo :wink: ,bude to první dětátko nebo už nějaké máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
31.8.07 18:26

ne, s ti polypom sa neda nic. zmeskala som vysetrenie pred tym nez som otehotnila, je to urcite len moja chyba :? po porode mi ho mozu odstranit.
ten sprosty primar mi normalne povedal ze mi to babo zeberu, lebo na tom vysetreni zistil ze mam nizko polozenu placentu a ze ked sa mi to nezvyhne tak ze mi to zoberu :cry: . som tehotna prvy krat, tak som tiez nevedela o com hovori :roll: , tak som revala jak male decko ale nastastie tu mam internet a hned som si zistovala co to je a to v tomto stadiu nie je ziadny problem. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
31.8.07 18:32

no teda,snad ti ho nevezmou,pane bože,myslím,že dělá předčasné závěry,to je kretén,já myslím,že všechno se dá řešit a ne hned myslet na nejhorší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
31.8.07 18:35

on by to slovo nemal brat ani do ust. stres tomu malickemu urcite neprospieva :! ale to uz je jedno, uz si ho nevsimam :wink: ked ma pustia pojdem zistit co na to moj lekar, urcite to bude v pohode :wink:
ty cakas tiez prve?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
31.8.07 18:36

ja som sa tu nejako rozpisala. keby som vam liezla na nervy tak ma vyhoddte, OK? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí