Duben 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1845
31.8.07 18:56

no to se určitě poptej i jiných doktorů,to ti schvaluji,protože co doktor to jiný názor.Já čekám druhé,tak snad to dobře dopadne,ještě nemám ani těhu průkazku tu dostanu až příště,budeli to vše v pořádku,mám docela strach :cry: Jinak mně nelezeš vůbec na nervy,jsem ráda,že si s někým můžu pokecat :wink: a navíc vidíš,že tu ještě nikdo není :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
31.8.07 19:31

ja som zase papkala a telefonovala s kamoskou. neboj ostatne mamky sa este pridaju!!! :wink:
ja teda preukaz mam ale este tam nic nie je, zatial mi len raz brali krv, a ked som mala ist na druhu prehliadku v 12tt tak mi rano zacalo to krvacanie. a to som myslela ze mi konecne spravia fotecku :( ale snad na druhy tyzden uz nie co budem mat!!!! dufam :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
31.8.07 19:43

co vám uvařily dobrého v nemocnici?A neviděla si miminko aspoň na ultrazvuku?Příště aspoň bude mimi větší a bude lepší vidět :wink: ,v kolikátém si ted týdnu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
31.8.07 19:52

nevaria tu az tak hrozne, ale na veceru bol ryzovy nakyp a ten ja nemusim, tak som si dala celozrnu zemlu so syrom a potom jablko a piskoty a mozno este zpucujem aj jogurt.
videla som to malinke len tak trosku, lebo primar mal monitor obrateny na seba, ale potom ho trosku pootocil, tak som tam nazerala. som v 14tt. myslim ze ten tickerik by mal byt v poriadku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
31.8.07 19:58

no rýžový nákyp taky nemusím :x a ten jogurt si dej ať má miminko sílu,já si taky ještě něco dám jelikož mám zase hlad :cry: a toho metříku jsem si nějak nevšimla 8) to bude tím že neumím anglicku :lol: :lol: No pro dnešek končím jdu na ty četnické humoresky :D ,tak se zase ukaž :D Dobrou noc :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
31.8.07 20:02

tak ahooooooooooooooooooooooooooooooj :wink: :wink: :wink: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
1.9.07 11:34

Ahojky holky, ještě je u mě asi brzo, ale dvoučárkový test už vlastním a termín je pro mě zatím překvápko. Ale spíš to vychází na začátek května, tak uvidíme. Vaše diskuze ji mi zatím nejblíž, tak se přifařim, ju?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1905
1.9.07 12:04

Ahoj LucyH, ono se nas bude schazet vic s hranicnimi terminy, kazdopadne vitej.
My si uzivame lenive rano, me se nic nechce, jenze mlade prudi, tak vyrazime do mesta na prochazku, a uvidime se asi v pondeli.
Pekny vikend

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
1.9.07 12:06

U nás je to obdobné, ale zaměstnáme taťku a já jdu něco uklohnit k obídku. Tak zatím pa a užijte si procházku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
1.9.07 13:04

Ahoj Lucy,já taky nemám ještě termín od doktora,třeba na konec taky budu květen,ale to je fuk,klidně buď tady s náma ať se rozrůstáme :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
1.9.07 13:05

jo a gratuluji k // :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
1.9.07 13:33

Mockrát díky, bylo to pěkné překvápko. sice jsme mimíska s manžílkem plánovali, ale že to půjde hned první měsíc, to bych nečekala, tak jsem hrozně ráda.
A co na to vlastně vaše rodinky, my se to rozhodli tajit co nejdéle a pokud nebudu nějak dramaticky přibírat, tak bychom chtěli rodině nadělit pěkný dárek pod stromeček. (i když myslim si, že mamka to stejně pozná!)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
1.9.07 13:38

Lucy,taky jsme to plánovali,taky nám to vyšlo na poprvé a taky bych chtěla ještě počkat než to řeknem rodině,aspoň tak do třetího měsíce,pak už to na mně určitě půjde poznat,no uvidíme jak se to vše vyvine :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
1.9.07 13:40

Lucy to bude první dítě,nebo už máte doma nějaké dítko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
1.9.07 13:44

Teď zrovna počítám, kolikátého se narodil ten tvůj Jakoubek, moje je to taky druhé, Jurášek je 5.1.05, takže jsou kluci skoro nastejno. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí