Poradna duly
Jana Čurdová
jo a vidím že se ti povedl metřík i s fotečkou
malý je šikulka ![]()
Prrrrrr, to ne, mam jedno, a jedno!! cekame, a tim to hasne(doufam
)
Ja jsem ze tri deti, jsem nejstarsi, je mezi nami 16mesicu s prvnim brachou a 7let s mladsim, a keith je nejmladsi ze trech deti, jeho nejstarsi bracha je o 12let starsi, prostredni o 2roky. Myslim, ze dva je akorat
![]()
aha Jani já myslela,že máš dvě děti a ten druhý metřík je co?Promiň neumím anglicky,něco si odvodím,ale málo co
Nebo je to těhotenský metřík:9 měsíců......,teda kdyby tady byl tak nějaký kurs angličtiny,tak bych hned chodila ![]()
Ahojky, včera jsem narychlo zmizla a dneska ještě nebyl časík si dřepnout k pc.
jj, metřík jsem zvládla, ale dalo mi to zabrat
jani, tak vidíš, my bychom ti už přisoudily tři děťátka
![]()
mýho taťky sestřenka teď čeká dvojčátka, tak jsem si tak pomyslela, kdyby mi doktor oznámil, že jsou tam dvě - při představě, že by to byla taková kvítka jako je náš Jiřan, by mě asi kleplo!
Dobre ranko damy!
Tak jste to pekne rozjely o vikendu, co?
Lucy - vitej a gratuluju k //.
Ja jsem dle planu poctive lenosila, vstavali jsme kolem poledne.V sobotu jsem jela jen nakoupit a v nedeli prijela mamka a pomohla mi trochu uklidit barak. Ja to proste nestiha¨m, spim s hadrem v ruce, manzel je mimo provoz - ted jel k dr. se zadama a od pubose nemuzu chtit zazraky, i kdyz obcas pomuze.
Odpoledne s nim jedu do mesta na „skolni nakupy“ - to zas budou oci v sloup. A chci se podivat do HM, jestli na me namaji nejaky kalhoty. Julca roste jak vztekla.
Ahoj holky,k těm dvojčatům to by mě taky kleplo,to bych asi nezvládla
Mischy ty se máš,když ti bříško tak roste,závidím ti
,já jsem ráno na na wc na papiru objevila trošičku krve a ted jsem z toho mimo,čekám co se bude dít,mám strach že o to miminko přijdu
,možná zbytečně stresuju,ale hold mě to vy
děsilo,panebože na kontrolu mám jít až 19.9. to je ještě doba ![]()
Jitule - moje dr. je celkem pohodarka a nedela problemy, kde nejsou, ale rikala, ze jak zacnu krvacet - okamzite k doktorovi. Ono se nemusi nic dit, ale taky muze. Takze pokud se to opakuje nebo zhorsuje, aspon dr. zavolej a popis to. Byla by skoda, kdyby se neco stalo!!!
no právě Mischni zatím nic, bylo to jen trošku krve v hlenu,tak se ted sleduju a kdyby ještě se to opakovalo tak letím
jj, tak na jedno oko. Byla jsem courat po kramech, keith ma za 11dni 40.narozeniny, a ja porad nevim darek.
![]()
Byla jsem s malym, vlezli jsme do kramu se zviratky, tak cucel na rybicky i na morcata, a pak jsme byli na houpacce a prolejzacce, ja jsem hotovson…
Ahoj Jani
,no tak to ti neporadím co koupit,taky vždycky přemýšlím co koupit,hlavně starším lidem,to je hrůza,nejlepší se nakupuje dětem,to vím vždycky co koupit,ale zase je to jednoduší kupovat pro ženu než pro muže.
Jitule nechces doufam naznacit, ze muj drahy je starsi clovek??
![]()
Tak nam to pekne pokracuje:
Manzel je cely tyden doma, ma skriplej nerv a strili mu to kam? Ano do…Budu mu kazdy rano pichat injekce.
Dite prislo se zafacovanou rukou,ze si koupil nuz a rizl se.Kdyz jsem to chtela videt a vycistit, skoro jsem omdlela. 6cm dloha rana pod palcem a pekne hlubolo. Tak jsem hned zkousela hybnost, slacha vydrzela. Tak jsme misto na nakupy jeli na chirdu, kde ho zasili.
Sumasumarum - mam doma dva mrzaky a nepomuze mi nikdo s nicim, jen musim rano delat velkou vizitu. Boze, ty mas ale zvrhlej smysl pro humor! ![]()
Takze preju krasny vecer, jdu na „osetrovnu“.