Poradna duly
Jana Čurdová
to fakt nemá chybu,máme stejně staré děti a skoro jsme stejně otěhotněli
,kdy se malý narodil myslím hodiny,Kuba 14.05?Ještě napiš skoro stejný čas a neuvěřím tomu
![]()
no to jo,já jdu na další kontrolu, tak 19.9.,tak uvidím,ale myslím,že ten termín budu mít tak 25-27.4.08,ty zkus na mladazena.cz ,zadáš tam první den poslední MS a jak máš dlouhý MS cyklus a to ti vypočítá termín
tak to já jsem měla vyvolávačku,termín jsem měla 28.12.2004,takže jsem přenášela
tak 28. si hrozně přál můj manžel (strašili nás, že vzhledem k velikosti mimča, budu rodit dřív) - to je zase datum jeho narození.
Jinak podle mladezeny, by to mělo být 3.5.08 a stáří bublinky 5 týdnů, což mě trochu překvapilo, čekala bych tak o týden až dva méně, ale je pravda, že vlasně netušim který den to bylo to pravé.
stejně i doktor to počítá podle poslední Ms,nikdy se to nepočítá od toho dne,kdy bylo mimi splozené.Já jsem ted 6+1 myslím
chci jít někdy po 17.9., to má manža dovolenou bude s prckem, ale už počítám každý den a nemůžu se dočkat, až to budu mít oficiálně potvrzené. S Jiříkem jsem šla taky někdy po 8 týdnu, to už byla fazolka pěkně vidět.
no jsou ty dny fakt nekonečné,taky už se nemůžu dočkat další kontroly,hlavně jestli je vše v pořádku
Máš i nějaké příznaky,je ti špatně nebo tak nějak?