Poradna duly
Jana Čurdová
Tak holky já tady končím,zítra jdu do nemocnice,vypadá to velmi špatně
,tak vám přeji at máte bezproblémové těhotenství a zdravé miminka.
děje se to že až příjdu z nemocnice,tak budu zase snažilka,aspoň doufám
![]()
Jitule: to je mi tak strasne lito, drzim palce at jsi ok, a snazit se muzete hned.. Hodne sil
jen jsem tak na skok mrkla a nestačím se divit
,
Jituš je to opravdu tak vážné?? To mě hrozně mrzí. Přeju hodně sil!
Vůbec se mi tomu nechce věřit! ![]()
ahoj jitus!!!!
to ma strasne mrzi, dufam ze budes cim skor v poriadku. drzim palce!!!! a uz nie je ziadna sanca? je to definitivne?
definitivní to není,ale doktor řekl že to nevypadá vůbec dobře,že za 14 dní to neudělalo žádný pokrok,což by mělo,navíc nemám žádné příznaky,ani se necitím jako těhotná,nedávám tomu vůbec žádnou šanci a radši at mi to vezmou než aby to bylo nějaké špatné.Jak to rychle začalo,tak to rychle skončilo ![]()
je mi z toho tiez smutno
, ale ja som tiez nemala ziadne tehoteske priznaky, keby som si neurobila test tak ani neviem ze som v tom. drzim palce!!!!!
Jitule - to je mi lito. Kdyz to opravdu dopadne spatne,tak ti preju, at nejsi snazilka moc dlouho. A mas pravdu, lepsi ted, nez pozdeji. I kdyz to je slaba utecha. Tak se drz!!!
Ahoj holky?
Kde jste kdo? Na prochazce v desti?
Jitule - Dej vedet, jak jsi dopadla.
Ahojky,
my byli opravdu na procházce, u nás neprší ale fouká hrozný vítr. Otevřeli nám tu však nový supermarket a pro děti připravili program, jehož součástí byla i jízda mašinkou. Náš Jířa je milovník věškerých pouťových atrakcí, takže jsme museli jít, jinak bych neměla klid! ![]()
Pořád myslim na Jíťu, doufám, že se brzy ozve. Kéž by se tak ten její doktror spletl. Jak vy důvěřujete svým doktorům? Já tedy naprosto a nedovedu si představit, že by něco zanedbal, nebo nepoznal. ![]()
Ahoj Lucy,
tady leje celou noc a porad dal. Je tak hnusne, ze jsme trochu pustili topeni a je to fajn.
Tak vy jste byli na mejdanu, jo? Ja mam dnes naladu pod psa, uz mi to moji marodi trochu lezou na nervy.Ale ja dost reaguju na pocasi, tak to se mnou snad vydrzi.Ted jsem si chvilku pospala, tak jsem lepsi.
Na Jituli taky myslim. Snad se nam ozve.
Ahojky všichni, můžu se k Vám v tomhle pochmurném počasí připojit?Jsem tady poprvé i když na stránky emimina už nějaký čas nakukuji.
Hanka - termín porodu 25.04.2008 ![]()
Hanule: vitej!!
Ja byla venku, takdy bylo krasne, jenze celkem horko 24, a slunecno, a me se delalo soufl. Ale uz jsme doma, maly prudi, leze po ne jak opicka ![]()
Doufam, ze jitule bude ok, a da vedet, ze je v poradku, a snazilka
ahoj holky,
ráda bych se k Vám připojila, termín zatím vychází na 11.4.
Terka