Duben 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1905
7.9.07 10:25

Dobre rano,

ja jsem na tom asi podobne jako Mischni, konec brezna/zacatek dubna, a jestli zase budu prenaset :twisted: :twisted: :twisted: chjo, to bylo asi nejhorsi z celeho tehotenstvi :wink:

Drahy ma rpisti patek 40, a jdeme na utz, ale kdyz jsem mu rekla, ze obrazek bude mit jako darek, tak to ze pry neeee. Jenze ja porad nevim, co mu koupit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
7.9.07 13:57

Psala mi Lesina, ze galerii zalozi, pak nam sem asi da vedet. Tak se teste!
Janno - jo darky chlapu, to je vzdycky problem. U nas se to resi vetsinou nejkou vrtackou, bruskou atd. a kdyz ne, tak knizka zabere vzdycky.Moc originalni to neni,ja vim, ale co chces vymyslet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
7.9.07 16:45

Vy jste sly vsechny na houby?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
7.9.07 16:59

čauky všem,
teda ze mě je dneska mrtvola, zrovna jsem se vzbudila a jsem jak omráčená a to jsem se těšila, že se nám vrátí taťka konečně po týdnu z práce a něco podnikem. Tak snad zítra, jinak s těma dárkama mám taky vždycky šílenej nápor na mozkovnu. Letos plánuju k Vánocům a zároveň k narozkám (má je 4 dny po) dovybavit dílnu. Zjistila jsem, že to jsou asi po autodráze ty nejlepší dárky pro mého chotíčka. :lol:
Tak nevim Jani jak je na tom ten tvůj s láskou ke kutilství, pokud blbě, tak jsme ti asi moc nepomohly.
Jinak se u nás tradičně fasují trencle, trička a jiné potřebnosti, ale to nejsou moc dárky pro radost - spíše mu elegantně dle svého vkusu vybavuji šatník.

Jo Mischni a myslíš že rostou? já bych docela šla! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
7.9.07 17:05

tak jsem mrkla do fotogalerky a řekla bych, že je dílo dokonáno, takže jsem na vás zvědavá! :?: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
7.9.07 17:06

Nekde jsem tady cetla, ze rostou. Ja teda na houby nemusim. ajednak jim jen smazeny bedle a pak houby nepoznam a najdu jen, kdyz o ni zakopnu. Ale muj muz je silenej houbar,tak se obcas obetuju a litam po lese s nim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
7.9.07 17:10

Jupiiii!!!! Mame fotogalerii!!!!Tak fofrem fotit bricha a fotky z UTZ a vubec…at to svisti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
7.9.07 19:11

duben 2008

Ráda se zařadím :) a jelikož čekám své první mimi, tak si i ráda poslechnu i nějaké rady a fígle :D
U nás vybírání dárků je spíš potíž s taťkou než s přítelem( u toho se to vždycky dá něčím zařídit)… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
7.9.07 21:40

Tak jsem vám chtěla ukázat jednu fotečku, ale nejde mi to vložit, protože duben 2008 není ve výběru, přestože galerie už existuje - a nebo to musim napsat ručně? Mischni nevíš náhodou? :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
7.9.07 21:47

Hm, tak ručně jsem to zkoušela, ale přepsat se to nedá, takže bude chyba asi jinde. Necháme to na zítra, mějte se fajně pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
8.9.07 12:38

Krasnou sobotu damy!
Ja mam kure v troube, tak nakukuju. Je dnes u nas ten letecky den, tak je tady celkem rachot. Litaji stihacky. Jelikoz to neni kazdy den, tak se mi to libi.

LucyH - jo, taky jsem to zkousela a neslo mi to.Hodila jsem dotaz do brezna 2008, ale nikdo tam neni. Tak pockame a pokud na to neprijdeme, tak napisu Lesine SOS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
8.9.07 13:45

U nás je zas pouť, takže jsme si dali obídek, teď chvilku siesta a razíme roztočit koruny na kolotočích! Počasí je ale na pytel, tak si myslim, že nás to stejně moc dlouho bavit nebude.

Mischni - s tou galerkou asi nic nezmůžem, podle mě ji bude muset přidat Lesi do výběru, ale mrkla jsem alespoň na tvou fazolku do března, už se moc těšim, až taky konečně uvidim tu naší tečičku na utz.

Zatím se mějte, večer se přijdu mrknout kdo trávil odpoledne u počítače! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
8.9.07 15:05

Lucy - tak jsem nevydrzela a napsala Lesine. Snad se nam to brzo rozbehne. Ja si jdu zasopovat do Olympie. Teda normalne jdu zasobovat domacnosta, ale nevylucuju nejakou malou radost… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
10.9.07 11:13

Dubeeen, vstááávat, kde jste kdo?
Máme funkční galerku, už jsem tam šoupla Julinku v 7tt. Novější budu mít snad v pátek.Tak ukažte vy svoje poklady!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
10.9.07 15:12

ahoj holky :lol:
Smím se k Vám připojit? Čekáme první miminko, vypadá to taky na duben 2008. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...