Duben 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1905
4.9.07 12:49

Ja to mela taky po ranu, dva dny za sebou, malem mne kleplo, a to jsem tenkrat ani nevedela, jestli o mimco fakt stojim. Tohle mi nejak pomohlo docvaknout veci.
Uvidis, ze to bude ok, hlavne zkus nenervovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
4.9.07 12:54

Jíťo asi by sis měla jít uklidnit dušičku k doktorovi, ono to pravděpodobně nic nebude, ale hlavně ty budeš klidnější a informovanější! Já jsem sama k sobě hrozný lempl, lékaře vyhledávám až když nade mnou stojí „zubatá“ :lol: :lol:, ale s mimísem je to jinak, to mám zodpovědnost za někoho dalšího a jsem hrozně úzkostlivá a vystrašená, takže jestli to máš podobné, měla by ses jít ukázat a ujistit se, že je vše v pořádku a navíc alespoň to budeš mít za sebou a zkrátí se ti čekání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
4.9.07 12:58

snažím se nenervovat,ale myslím na to pořád,uvidím co bude zítra, jestli se to zase zhorší,bude toho víc,tak ve čtvrtek k doktorovi zajdu,za zeptání nic,ale dřív nemůžu stejně nevím kdo by mi pohlídal malého,můj tatka v nemocnici,tchýně v nemocnici,ségrav práci,nemám nikoho,komu bych malého mohla dát a ve čtvrtek je tam doktor odpoledne,tak bych jela s manželem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
4.9.07 12:59

Ahoj Katty - Terezka uz ma 4 mesice? To leti. Nedavno jsi rodila v primem prenosu - taky jsem te sledovala. Tak hodne zdravi a brzo brasku!
Ja jsem nakrmila lazaret(palacinky- Julca mela desnou chut - a porkova polivka)Ted se budu do 15.30 jen valet, pak zas prace.
Lucy - ty ses ptala na ten pas? No, navod tam neni, ale vydedukovala jsem, ze to dam pres rozepnuty kalhoty.Je to dost siroky, melo by to drzet.Zitra bude testovaci vychazka, jedu do mesta, tak doufam, ze mi nekde ty gate nespadnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
4.9.07 13:02

Jitule - a nemuzes vzit prcka s sebou? Treba by ho pohlidala sestricka nebo nekdo v cekarne. Jestli by se to zhorsilo, tak bych sla hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
4.9.07 13:03

Mischni,tak o tomto vynálezu jsem ještě neslyšela,to je zajímavé a to mají jako v HM,jo? :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
4.9.07 13:06

:lol: :lol: to mě pak taky napadlo, dát to na rozepnutý, ale jak se znám, byla bych z toho děsně nervozní, právě z obavy, že mi někde ty gatě žuchnou! Taková banalita, asi to budu muset vyzkoušet, fakt jsem se s tím ještě u nikoho na živo nesetkala i když se mi to na obrázcích líbilo, ale vždycky jsem si myslela, že je to k těm gatím přišité

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
4.9.07 13:13

Lucy - jo, driv se sily vic laclace(Krteckovy kalhoty) a ted se to sije bez laclu prave s tim nasitym elastickym pasem. ¨Ja jsem ten pas nekde videla i samostatne, tak jsem si rikala, ze dokud nebudu mit obrbricho, tak s tim vystacim. No uvidime, zitra vyzkousim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
4.9.07 13:16

tak pak dej vědět, jak ses v tom cítila, taky se mi hned něchtějí kupovat nové gatě, zvláště ty těhotenské, pokud jsou nějaké modernější, tak stojí balík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
4.9.07 14:18

Mischni,právě nevím u mého doktora je ta sestra taková zamračená :? nevím jestli by ho pohlídala,on je ještě takový neposeda a v čekárně bych ho vůbec nemohla nechat,to by začal ječet.Ale tak v krajním případě bych ho vzala sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
4.9.07 14:21

jitule - uplne blbnu. Ten pas maji v CA! Visi to tam nenapadne na sloupu u odd. tehotenskyho obleceni. Byla jsem teda zklamana.Zadny kalhoty se mi nelibily. To jsem zvedava, v cem budu chodit. Nevim, proc do toho furt montuju HM. Pardon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
4.9.07 14:38

Mischni v pohodě,to se stává :lol: :lol: ,tak zkus jiné obchody s těhotenským oblečením,já jsem si kupovala při prvním těhu kalhoty ve Špalíčkovi,tam byl taky obchod s těhotenským oblečením a byly teda super,stáli teda litr,ale tak nosila jsem je furt a v Brně musí být spousta obchodů s těhu oblečením,ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
4.9.07 14:47

Jitule - urcite jsou, jen jsem to jeste nezkoumala. Alwe budu muset. Aco jsem videla tehukalhoty, tak litr staly minimalne. Jo, je to byznys.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
4.9.07 15:07

no jo to se nedá nic dělat,šak pak je můžeš prodat ,ne? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
5.9.07 08:35

Dobre ranko damy!
Jdu jen pozdravit, jedu za chvili na cely den pryc, tak jsem zvedava, jak to zvladnu. Spala bych za chuze. A moji mrzacci se o sebe dnes musi postarat vzajemne.
Tak se mejte!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital