Duben 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1808
1.9.07 14:29

Příznaky mám přímo ukázkové, nalitá bolavá prsa, neustále je mi zle, nemám na nic náladu, jsem podrážděná a všechno mi příšerně zapáchá. Navíc si připadám ošklivá, taková oteklá, mastná a raději bych vůbec nevycházela z domu. Z prvního těhotenství tohle vůbec neznám, to bylo naprosto bezproblémové a i jsem se cítila hrozně dobře.
no každé těhu je zkrátka jiné, kéž by tak i na konci bylo to opačné pohlaví, ale to je ještě daleko a samozřejmě že prvotní je zdraví miminka!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
1.9.07 14:40

no to mně taky vše smrdí víc než dřív,chodím pořád čurat,jsem hrozně unavéná,ale jinak třeba prsa nalitá vůbec nemám,to je divné u Kuby se mi taky hned začala nalívat 8O a bylo tak divně jako bych snědla něco mastného to mi taky ted není,jako kdybych si neuděla test a nebyla u doktora ,tak nevěřím že jsem těhotná a ještě mě teda od začátku popichává v podbříšku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
1.9.07 14:47

tak to píchání to mě taky zlobí a záchod už taky nechávám pernamentně dokořán :lol: a pak ještě děsně nafouklý břicho, už teď vypadám jak ve 4m :lol:
a to jsem si říkala, že to druhý těhu si budu mnohem víc užívat, přeci jen vím do čeho jdu a nebudu se tak ukrutně hlídat a pozorovat, to sice nedělám, ale jaksi vzhledem k nevolnosti nejde být tak úplně v poho. Ale ta radost z těhotenství to přeci jen všechno smázne! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
1.9.07 14:54

no taky jsem nafouklá,taky si připadám pěkný tlustoch :lol: ,nesnesu na sobě už nic uplého, bolí mě z toho břicho,jinak nějak extra ještě radost nemám,užívat si to budu až jak dopadne další kontrola nebo spíš až budu mít za sebou první trimestr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1905
1.9.07 14:59

K tomu snazeni, nam to taky vyslo hend prvni mesic snazeni :twisted: :twisted: zase pridala vlada neco do vody, pacholci :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
1.9.07 15:04

Tak to jsme šikulky ne? :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
1.9.07 15:10

:lol: :lol: :lol: s tou vodou to je dobrý!
Je fakt, že zatím je radost trochu předčasná, ale potěšila mě ta rychlost, s Juráškem nám to trvalo 4 měsíce (to sice není dlouhá doba, ale i tak mi to přišlo nekonečné) a teď když slyším jak všechny moje kamarádky, či známé mají hrozné problémy a to jsou to mladé holky, tak jsem se spíš připravovala na trpělivé sledování cyklu a několika měsíční maraton! :lol: Tak teď už nám budu jen držet pěstičky, ať je vše ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
1.9.07 15:15

jinak se vám musim přiznat, že už jsem si objednala nějaké těhu oblečení, zatím jen trika (tuniky), a vůbec budu muset zaplnit šatník něčím volnějším, přiléhavá trička by mě hned prozradila! :lol: a přes to nafouklý břicho mě stějně všechno škrtí. Takže doma se teď nejradši válim v manželově triku a vytahaných teplákách a je mi fajn. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
1.9.07 15:19

u nás to bylo i poprvé na poprvé :lol: a ted taky a to jsem teda fakt nečekala 8O ,že se to podaří tak hned :lol: ,no a taky doufám,že nám to dobře dopadne a donosíme zdravé ,krásné miminka ať ti naši malý kluci mají konečně sourozence a mají se s kým hrát :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
1.9.07 15:22

no já taky budu potřebovat nějaké oblečení,hlavně kalhoty,ty nemám volné ani jedny,všechny mám uplé,svetříky nějaké mám volné,ale trička ty taky budu potřebovat :cry: ,no bude to zase chtít jet do Brna a něco nakoupit,to bude manžel rád :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1905
1.9.07 15:27

napoprve nam vlastne vysel nulty pokus. Pritel byl varovan, ze neberu mesic prasky(jela jsem na vanoce domu vyfasovat novou zasobu) a uklouzla mrska…
Takze ja tak trosku to snazeni zavidim, to napnuti, vyslo nevyslo… Uz se toho asi nedockam. Ale hlavne aby mimo bylo ok.
Obleceni: vede priteuv satnik :lol: :lol: :lol: :lol: a tehotenske rifle jsem od minula jeste nesundala :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
1.9.07 15:27

toho se trošku obávám, je pravda, že Jířa už sourozence potřebuje jako sůl, já už mu nestačim a jak vidí někde děti, tak je k neudržení, nadruhou stranu je to takový moje klíště. Nenechá ani taťku aby mi dal pusu a každýho ujišťuje, že jsem „jeho“ máma :lol:
Už jsem přečetla spousty teorie jak na to, ale přeci jen podle encyklopedie se jet nedá, takže jsem sama zvědavá, tak se s miminkem vyrovná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
1.9.07 15:49

Jani a kde bydlíte,v rodiném baráčku nebo na bytě,když už vlastně budete mít třetí dítě?Lucy z toho mám taky strach,Kuba je poslední dobou taky mamináč,ale hold si bude muset zvyknout,já už ho ted na to připravuji,že bude mít sourozence,vykládám mu o tom jak si budou pujčovat hračky a hrát si spolu,no uvidíme jestli to vykládání k něčemu bude,nějak to dopadne :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
1.9.07 15:59

taky si o tom hodně povídáme, hlavně i z toho důvodu, že Jířa chce neustále nosit a pořád po mě leze a skáče, což se sice snážíme dávno odbourat, nicméně bezvýsledně. tak mu teď vysvětluji, že maminka má v bříšku miminko … a prohlížíme si „břichaté“ fotky z prvního těhotenství. Někdy je z toho celý nadšený a dokonce se mnou vybírá jména, ale někdy zas mimčo rezolutně odmítá a všechno je jeho i postýlka a chrastítka a cpe si to zpátky mezi své hračky.
Mě se dokonce ještě dávno před otěhotněním zdálo jak za mnou přišel poprvé do porodnice a jak jsem ho seznamovala se sestřičkou, ve snu bylo samozřejmně vše naprosto idylické, každopádně stejný postup bych ráda volila i v reálu, jen na tu jeho reakci si budu muset počkat. Ale já věřim, že to bude dobrý!

Jani a ty už čekáš třetí? to mi nějak uniklo, páni, to bych taky chtěla, ale zatim jsem sama (no však já manžu časem nějak zpracuju, a nebo si to po tom druhym rozmyslim! :lol: :lol: :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
1.9.07 16:31

no tak to je jak u nás,taky po mně pořád skáče a to s těma hračkama taky,vidím že ty děti jsou ve všem stejný,ale je to ještě daleko a za tu dobu se můžou ještě zmněnit,já v to tedy doufám,protože Kuba má své období,nedávno mě skoro nepotřeboval došli prázdniny a už beze mně ani krok,za pár měsíců může být zase uplně jiný,takže žádný strach ono to zas nějak dopadne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí