Poradna duly
Jana Čurdová
Mischni - je mi to líto, přeji ať se brzy povede nové miminko
Ahojky Jituš,
jsem ráda, že jsi nám o sobě dala vědět a že jsi taková statečná. Tak teď jen přeju tobě i Mischni, aby vám to do toho dalšího snažení strašně rychle uteklo a ty nynější bolístky vystřídala zase radost! Budu na vás myslet, tak se koukejte občas ozvat, ať víme, že jste v pořádku! ![]()
Ahoj holky!
Hlasim, ze oproti puvodnimu planu uz to mam za sebou.Vcera jsem volala me dr. a domuvila mi to na soukr.klinice a ze mi to udela sama. Musela jsem jen ve spitale vyzvednout internu.No, bylo to za 5 min.12.Od rana me dnes bolelo bricho(skoro jako stahy, co si tak pamatuju), cestou pro papiry ve me neco prasklo a jak jsem vylezla z auta, tak to hrklo. Nastesti jsem mela velikou vlozku, tak jsem u internistky delala jakobynic a pak se sla prebalit. Cestou na kliniku to hrklo znova, to uz mi krev tekla po nohach.Docela sila, ale uz vim, co mysleli tim: Kdyby jste zacala vic krvacet…No uspali me, probudili a uz nejsem definitivne tehule.Po tele je mi dobre, dusicka se spravi casem, ale hlavne jsem rada, ze to mam za sebou. Tak jdu chrnet.Pa.
Mischni,tak to je dobře že ti to udělali tak rychlo,já byla v nemocnici od čtvrtka do středy takže skoro týden,mysleli si že to ještě zachrání,dávali mi nějaký těhotenský hormon či co,ale vše bylo zbytečné a to byly nervy,kdyby mi to udělali hned tak by mi ušetřily trápení.A ono nás to přebolí,musíme pevně doufat,že co nevidět se nám to podaří znova a dopadne to dobře.Bohužel se tohle stává často ![]()
Holky, je mi to tak lito, urcite se vam zadari brzo znova a mimisci s vami uz zustanou!!
Jitule - ja jsem taky rada, ze to bylo tak rychle. Ja byt ve spitale tyden a k nicemu - tak se zblaznim.No, ted uz bude jen lip. A vidim to tak na srpen - rijen 2008 - co rikas? Akorat ty horka s pupkama, cely leto… ![]()
na tom prdlajs záleží jestli budem mít pupek v létě či v zimě,hlavně,když ho budem mít,no ne?
Já už se nemůžu dočkat,doufám že se nám to podaří,ale mám strach co bude následovat.
můj gyndař mi řekl,že další až tak za půl roku,pan primář v nemocnici,že za dva měsíce a jeden mladý doktor ,taky by doporučoval toho půl roku,ale já na to, že je to moc dlouho,tak že za čtyři měsíce
,tak si vyber
Ale říkala jsem si, že když bude vše v pořádku,tak po vánocích to začnem zkoušet,ono se to nemusí stejně podařit na poprvé jako ted,tak co.
sorry ze vam sem lezu ale rikala jsem si ze tady najdu Jitku..Jitule ty uz s nama nekomunikujes?Holky se o tebe tyden strachovaly a ty pak napises jen par radku a vic nic?
Juj Mischni, to byla rychlovka, ale je fakt, že je to určitě lepší, než se týden stresovat. Jinak to čekání na nové snažení bych asi taky nevydržela a i přes doporučení doktorů bych byla ta neposlušná pacientka, navíc když vám každý řekne něco jiného, určitě bych se upnula na tu nejkratší alternativu.
Já těď zase počítám minuty do té první kontroly, nejhorší je ta nejistota, když člověk neví na čem vlastně je.
Tak se teď koukejte nechat pěkně opečovávat, klídeček v pelíšku, ať jste na to snaženíčko pěkně odpočaté a vyrovnané! ![]()
Ahoj Jitule a Mischni, přeju vám moc štěstíčka při dalším snažení. Ať to brzy vyjde a je vše v pořádku. Nemám s tím vlastní zkušenost ale kamarádka na tom byla stejně jako vy, doktor jí taky doporučoval 6 měsíců počkat. Ona ale neposlechla a hned za 2 měsíce byla znovu těhule. Nastoupila hned na neschopenku, vše je ale úpně v pořádku, ukázkové těhotenství… do porodu jí zbývá pár dní:-)
Příroda prostě asi ví co dělá. Držim vám oběma všechny pěsti ![]()
Já mám další kontrolu u gynekologa v úterý. Jsem z toho nervózní. Už aby to bylo. Snad bude vše v pořádku.
Dnes jsem byla na interně na EKG. Prý mi ale byje moc rychle srdce, tak mě ještě posílá na ECHO.
Jinak je mi dnes zase líp ale pořád mě trápí nevolnosti a taky mě šíleně bolí prsa. Hlavně v noci, když se otočim. Je to jako bych v nich měla kameny
No ale to k tomu asi patří.
Tak já se zatím loučím. Jdu vařit oběd.
Haňule dík za podporu
,v kolíkátém týdnu si?A buď ráda,že máš příznaky,já neměla žádné ,prsa mě nebolely ani se mi nezvětšily a taky to tak dopadlo
,přeju ti aby ti kontrola dopadla dobře.A to je tvé první těhotenství?
Ahoj Jitule, jsem těhotná poprvé … docela to prožívám. Těhotenství bylo plánované, takže jsem se pozorovala a už asi 4dny před očekávanou MS jsem měla // ![]()
Týden nato jsem uháněla k dr., ten mi těhotenství potvrdil, hned mi dal i průkazku. Před 14dni jsem byla na UTZ, bylo vidět srdíčko a doktor tvrdil, že vše je o.k. Ale i přes to mám pořád strach ale to bude trvat asi celé těhu. Dnes jsem v 8tt aspoń podle mě
Uvidíme co v úterý ukáže ultrazvuk. Jinak termín porodu mám 25.04. - v den svých 28narozenin ![]()
Moc Ti držím palečky
já bych asi půl roku čekat nedokázala. Možná bych počkala tak 2 měsíce a pak pokud bych po zdravotní stránce byla v pořádku, tak bych se pustila do dalšího snažení. I ti určitě srdíčko křičí na poplach, tak rozum říká, že tak mělo být a určitě už se to nikdy nebude opakovat ![]()
Haňulko,strach to budeš mít celé těhotenství a až se narodí miminko,tak ještě větší,ale to je normální,každá máma se o své miminko bojí a to celý život.A to budeš mít krásný dáreček k narozeninám,jééé jak já ti závidím,samozřejmně v dobrém
A já půl roku čekat nebudu,pokud bude vše v pořádku,tak to zkusíme na konci roku nebo po novém roku a doufám,že se to nebude opakovat,je to velká ztráta,ale naštěstí mám doma už jedno dítě,tak to zvládám už jen kvůli němu,protože když brečím já,tak brečí i on.