Poradna duly
Jana Čurdová
Je fajn, že máš doma už jednoho mrňouska
Já by jsem chtěla 2 dětičky hned po sobě. Teda až to první začne chodit, tak zapracovat na dalším
Ale uvidíme co my na to řekne přítel ![]()
Moc se na miminko těší ale on je takovej, že si dělá hlavu s tím abychom na všechno měli a mohli mrňouse poslat do dobrý školy … Myslí hodně na budoucnost.
Já si s tím zas tolik hlavu nedělám. Jsem šťastná, že jsem po 10letech braní antikoncepce otěhotněla hned, což je dnes malý zázrak (aspoň teda já to tak cítím)
Máš pravdu, že ten strach je asi normální. Kdybych se o své miminko nestrachovala, tak by se mnou asi vše nebylo v pořádku …
A myslím, že je to i tím, že už mám něco za sebou a hlavně je člověk informovanější a všechno si moc bere.
A u prvního mrňouska jsi měla těhotenství v pohodě? Uvidíš, že příště to určitě vyjde. Budeme Ti tady všichni držet palečky ![]()
Hani,tak to není jediný chlap,který takhle uvažuje
A poprvé jsem otěhotněla na poprvé a těhotenství i porod jsem měla bez nevolností i bez komplikací,takže to bylo skvělé,ale taky jsem měla strach a je fakt,že kdyby jsme ho neměli,tak by to asi nebylo normální
,ale jinak jsem vnitřně cítila,že je vše v pořádku.Ted to bylo jiné,otěhotněla jsem zase na poprvé,ale od začátku jsem cítila,že není něco v pořádku a nebylo ![]()
Ahoj holky!
Musim rict, ze me se po vcerejsku strasne ulevilo. Az se divim.Bricho neboli, krvacim trochu, ale hlavne jsem se strasne zklidnila. Ne, ze by to nebolelo, ale ja uz koukam, kdy to pujde znova. proste stalo se, melo se stat. A jak psala Jitule, u prvniho tehu jsem si naprosto nic nepripoustela(bylo mi 23) a bylo to uplne bez problemu - az na zvraceni a paleni zahy - a ted jsem mela nekde vzadu rozsvicenej majacek - pozor! Ale jsem si to nepripoustela. Ono to telo vi vic, jenom se ho naucit poslouchat.
No a pul roku teda doufam cekat nebudu! Po prvni MS kontrola a pokud to bude ok - jdeme na to. Ja totiz nemam moc casu - za 2 tydny mi bude 37.
Mischni,to já vůbec nekrvácím,jen malilinko zašpiním a to jen jednou za den,ale myslela jsem si,že budu krvácet,no naštěstí ne,uf.A ty jdeš na kontrolu až po první ms?To já jdu za 14 dní a to budou z toho i výsledky,tak jsem zvědavá,doufám že mi nic nenajdou nebo to by mě kleplo, fakt.Jinak taky hledím dopředu a už se těším a odpočítávám dny kdy se zase budem snažit,ale co nám zbývá než se těšit,že jo?
Jitula - me dr. rikala, ze na ko po prvni MS. Kdyby se cokoli delo - teplota, bolesti atd. - okamzite.
Jinak ja jsem taky cekala nejaky velky krvaceni a ono to neni ani jako MS.Spis takovy ruzovy vytok.
jojo, uz abysme byly zase v tom!
Mischni,už aby,strašně si přeju, aby ten čas ted letěl,ale musíme ještě chvíli vydržet a my to vydržíme,protože jsme šikovné holky,no ne? ![]()
Ahoj vsem,
Jsme zpatky z kontroly, mimco jak ma byt, 5.5cm, presne 12tt, a TP 28.3. Ale minule jsem 10dni prenasela, tak bych tu s vami uz s dovolenim zustala.
Obrazek nam dali, jen ho musi tatik v pondeli nascanovat.
Dve ruce, dve nohy a hlavicka na svem miste.
Pekny vikend vsem
Jitule: diky moc. Drzim palce at se vam pod stromeckem zadari…
Tak jsem konečně dorazila domu a mohu se mrknout, co se tu dnes dělo. Prťousek se rozhodl pro spaní u babičky, tak mám volno, akorát nevím jak s ním naložím, protože jsem stejně líná jak lemra! ![]()
Jináč koukám, že nálada se trochu zlepšila a že jedeme dál, to je moc dobře holky.
Dneska se mě mamina zeptala jestli něco nečekáme, nevědala jsem kam uhnout očima, jen jsem špitla, že v příštím roce a až to přijde tak to přijde. Ale bylo mi z toho strašně mizerně, na jednu stranu bych jí to tak strašně moc chtěla říct, ale zas na druhou, takhle jim všem zkrátím čekání a navíc to vánoční překvápko bude mít své kouzlo. Po dnešku se ale obávám, že to tak dlouho asi ani neutajím. Mamce už neunikla ani výměna šatníku, navíc mi dnes nabízela alkohol, který jsem odmítla, no zkrátka už musí něco tušit.
Jančo je dobře, že je vše jak má být. Já už to mám taky za pár, ale narozdíl od Hanči, která jde taky v úterý, budu mít premiéru, připadám si teď trochu nezodpovědně. Tak zatím pa
Ahoj holky a miminka ![]()
Jak se máte při sobotě? Já dobře. Je mi dnes fajn
ťuk,ťuk…Abych to nezakřikla.
Holky taky máte takové návaly hladu jako já. Já musím každý 3 hodiny jíst, jinak je mi hrozně zle. Přibrala jsem asi 1,5kg ale všechno mi to jde hned do bříška. No jestli to takhle bude pokračovat, tak se budu brzy kutálet ![]()
Ahoj holky!
Tak jsme dnes vyrazili s tatouchem na maly nakup a pak pro svetla na barak, udelala jem rychlospagety a mam dost. Prece jen to telo neni uplne ok.Tak uz se dnes budu jen valet.
Kolem baraku nam litaji zednici. To je kapitolka sama o sobe. Od kvetna nam prubezne delaji plot, vjezd a zatepleni. Vjezd prekladaji momentalne poctvrte,porad to bylo krivy, pak zabetonovali kanal vzhuru nohama.Na zahrade je to jak na smetisti, uz mi z toho hrabe. Dnes nastoupili na to zatepleni.Uz aby to bylo, jsem uz alergicka. Vzdycky tri dny delaji a pak je tri tydny nevidime.
A jak u vas? Jesteze sviti slunicko, jinak by dnes byla asi depka. ![]()
Ahojky,
mě to tady všecko chrupká, tak jsem na chvíli zapnula počítač. Hani návaly hladu jsou fakt děsný, taky mi zadnedlouho po jídle začne být opět špatně, jako bych nejedla celý den, snažím se to řešit ovocem, zeleninou nebo jogurty, ale dneska jsem třeba slupla pečenáče nato hroznové víno a ještě jsem prckovi zblajzla kinder čokoládu. Břicho mám vyvalené jak v 5., bohužel to mě to nejde pouze do břicha, takže doufám, že pak zase bude fungovat dlouhodobé kojení a půjde to dolů.
My se po spinkání chystáme na nějakou další pouť tady v okolí (letos je to už 4., jsme jak vymetači pouťových atrakcí
) Nejhorší je, že mě to vůbec nebaví, na mě je tam příliš mnoho lidí, ale co bychom pro to naše společenské dítko neudělali
, že?
Tak si hezky užijte víkend, snad nám to sluníčko pár dní vydrží, hned mám lepší náladu. Papa ![]()
Ahoj mischni, tak jestli Tě můžu utěšit, tak u nás je to v bledě modrém to samé. Předěláváme starý barák a už mi z toho šibe. Nechceme si na to brát různé firmy, takže se to snaží přítel s pomocí příbuzných nějak zvládat sám. Máme hotovou kuchyň a koupelnu, přes zimu podkroví a z jara fasádu. Doufám, že to všechno stihneme než se prcek narodí. nejhorší je, že všechno jde strašně pomalu.
Jinak jsem ráno zakřikla, to že je mi dobře. Je mi už 2 hodiny zle a zle.
No ti zednici jsou od firmy,ktera nam stavela barak a bylo to uplne bez problemu. Ale tohle je nejaka beckova particka, ti dobri delaji baraky a tihle asi ty dodelavky. Nastesti je neplatime od hodiny!To uz bysme mohli koupit rovnou Karlstejn.
Hanule - co ja bych dala za to, kdyby mi bylo zle! Vsak zas bude. Ja jsem s prvnim ditkem problila tri mesice. Ted mi bylo jen soufl - mozna to bylo i proto, ze nebylo vse ok. Jinak mi zabirala, cola, zazvorovy lizatka z lekarny, caj zazvor/citron, jogurtovy mlika a hlavne neprehladnout. Jak ses vlastne daleko? Nemas metrik a ja mam sklerozu. ![]()