Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky,
jak se všichni máte??
Včera jsem nestíhala ani nakouknout
A hned se divím, co všechno se nastene…Nedalo mi to a nakoukla jsem do snažilek-holt jsem ženská zvědavá
![]()
Janno: Doopravdy jsi to pěkně napsala a řekla bych, že takový to postoj má celý duben 2008
Jitule: Ta ženská to tam asi nemá moc v hlavě v pořádku, když dokáže napsat takové to hlody.
…hlavně že řídí firmu s padesáti zaměstnanci, no chudák lidi ![]()
Haňule: U nás už se taky těší a plánuje
Hlavně mamča, i když to pro ni byla zpočátku docela v šoku…oni ani nic o našem sanžilkování netušili a my s přítelem jsme taky netušili, že to přijde tak brzy
)
Já jsem taky doma na neschopence…
Přeji štěstí na gyndě
, já jdu ve čtvrtek ![]()
Ahojky holčiny,
tak jsem se konečně dočkala svojí první kontroly. Metřík mám ve vývinu, tak doufám, že mi nedá tolik zabrat jako ten první!
Jinak je vše ok, ale řeknu vám, že se mnou nervíky pěkně mávaly, ani jsem nečekala, že z toho budu takhle rozhozená. Teď už jsem ale v klidu a pořád okoukávám fotečku z utz.
Jinak jsem v rychlosti prolítla proběhlé události, přijde mi to trochu k smíchu a trochu k pláči, člověk by řekl, že pokud jde o neverbální komunikaci, že je dost času si svoje myšlenky rozmyslet a několikrát přečíst. Není mi pak jasné, jak může někdo pustit do éteru takové nesmysly, zvláště když se ještě ohání nějakou nadprůměrnou inteligencí. Asi si o tom každá myslíme své, že?! Takže Jíťo, nemusím tu snad zdůrazňovat, že logicky stojíme na tvé straně a jsme rády, když se tu objevuješ a budeš objevovat i nadále. Nepřízeň osudu nijak neovlivníš a jednou jsi sakra
zakladatelkou této diskuse tak jsem po právu patříš, stejně tak jako každý, kdo si s námi bude chtít popovídat s dobrým úmyslem! hawk ![]()
Haňul, tak jsem na tebe dnes myslela! Byla přede mnou na gyndě taková drobounká holčina (to mi hned naskočilo těch tvých 48 kg
) a vycházela se zbrusu novou těhotenskou průkazkou, ale to by byla neskutečně velká náhoda kdybychom se takhle potkaly.
I když s Jitkou jsme se taky pěkně nasmály, když jsme zjistily, že jsme ve stejnou dobu tlačily! ![]()
Ahoj LucyH a všichni, tak jsme dorazili z kontroly, ukuchtila jsem oběd, vypravila přítelle do práce a teď mám konečně trochu času vám napsat.
Byla jsem od rána pěkně nervní ale zbytečně. Kontrola dopadla dobře. Miminko je v pořádku, odpovídá 10týdnu(ale já myslím, že se to ještě posune dozadu - podle mě je to tak 8tt+4dny), prý se tam už pěkně mrská ![]()
Na další kontrolu jdu za měsíc. Jo a o fotku jsem si zapomněla říct. Byla jsem tak šťastná, když se asi po jedné minutě (mě to připadalo jako věčnost) usmál a řekl … „mimčo je v pořádku“, že jsem na fotku zapomněla a vzpomněla si až v čekárně.
Jo a jinak mi přítel zakázal abych si nechala říct co to bude. Prý je to překvapení a hotovo … a víte jaká byla jeho reakce, když jsem vylezla z ordinace. Vyhrkl na mě … „už bylo vidět co to je?“
vtipálek.
Jinak jsem dostala trochu pokáráno, že mám přibrat. No ale jak? Když je mi pořád zle a ta váha prostě nahoru nejde. Holky nemáte na to nějaký fígl? Vim, že většina lidí řeší opak ale já prostě přibrat kilo a udržet si ho, to je umění.(S jídlem není problém,jim všechno a normálně) Měla bych prý přibrat víc než se doporučuje … takže asi víc než 13kg?
PS: LucyH já jsem ze Západních Čech a k doktoru chodím do Stříbra??
![]()
Jinak LucyH děkuji za podporu a blahopřeji k první úspěšné prohlídce ![]()
Tak jsem dneska 11+0,hurááá.Chuť k jídlu se mi tedy nevrací a jsem unavená,ale aspoň už mi není špatně.Mám teď 48 kilo,normálně mám tak 52-53,takže historicky nejnižší váha,to jsem neměla ani v 18ti ![]()
Jé, ahoj anonymní … tak nejsem jediná s 48kily
![]()
Moc blahopřeji k 11týdnu ![]()
Zdravim vsechny, vcera se mi podarilo pres BC zavirovat pocitac tak dokonale, ze nejde nastartovat, takze mam odvykaci kuru(jak vidite) no, vlezla jsem drahe polovicce do prace na comp, ale jinak mam utrum, kdovi jak dlouho, budu urco nakukovat, ale vazne nevim nevim.
Takze vsem krasne tehotneni, mejte se a prejte memu pocitaci brzske uzdraveni
jéé Jaňul, tak to honem koukejte dát do kupy! No já bych měla taky udělat údržbu a zaktualizovat antivira, nebo si vykoleduju stejný osud. A to by mě asi hodně mrzelo, nejen kvůli vám, ale veškeré fotky máme v počítači a na zálohu si vzpomenu tak jednou za půl roku.
My se teď vrátili z lesa, přinesli jsme plný koš hub, tak se s tím budu mordovat celý den, naštěstí nám mami půjčila sušičku, tak to snad půjde a manžílek dělá houbový gulášek, už se těšim mňam!
Jinak se mi po včerejšku rapidně zlepšila nálada a už se zase začínám těšit na další ko. To už budu v 11tt a jak jsem tak koukala na ultrazvuky z 11. týdne, mělo by tam být mimísko už hezky vidět. Jo a Hančo, jak jsi včera říkala, že se tě manžel ptal na pohlaví, tak jsem se musela smát, protože ten můj chlap měl naprosto stejnou otázku! ![]()
Ahojte těhulky jak se máte,já mám nějaký unávový syndrom či co,jsem strašně slabá nejradši bych jen spala,ale to se mnou udělala ta nemocnice,tak dlouho jsem v životě neležela a ted jsem zhnilá jak veš
Jinak koukám že vám,všem dopadly kontroly dobře,tak ať je vše ok celých 9 měsíců ![]()
Lucy a co malý,jak se má?Náš Kuba se dnes posral do gatí,to už se nám dlouho nestalo,celé dopoledne chodíme na wc,furt že se mu chce kakat až si sedne,tak prý to nejde,to jsme tam byli snad čtyřikrát a pak já si sedím,piju kafíčko a vidím jak Kuboš na mě hledí,bulvy ven,celý červený,toš jsem vystartovala,ale bylo pozdě,šiška už byla v gatích
,ale chudáček byl z toho neštastný,pořád se omlouval,tak jsem se na něho ani nezlobila asi ani on to nečekal,toš tak
![]()
Ahoj holky!
Jsem rada, ze jste vsechny ok, jeste dat dohromady ty pocitace a neni co resit. ![]()
Ja si tady popijim kontryhel - gynekologicky zazrak - tak by se melo vsechno lip hojit.A je to docela pitny.
Prcek je naprosto v pohodě, akorát už s manželem nevíme, kam se před ním schovat. To tornádo je k neutahání, celé dopoledne s ním lítáme po lese a teď kdy by si chtěl člověk chvíli natáhnout záda, tu řádí jak uragan. Tak si říkám, doufám, že jeho sourozenec bude pravý opak, jinak si jdu balit kufry do Beřkovic.
Chuděrka Kubík, takovou nehodu, ale to se hold stává a i mnohem starším! Ale dokážu si představit, jak byl nešťastný, Jiřulín mi taky brečí, když si náhodou učúrne do kalhot a to jsem mu za to nikdy nenadávala, zkrátka je mu to samotnému líto.
Mě zas takhle vypudilo to naše zvířátko od kafíčka včera večer, kdy mi totálně rozházel celé akvárko s rybkama. Pokoušel se je asi lovit a když je nemohl chytit, tak vyndal všechny kameny, vyškubal rostlinky a ve finále tak šíleně zakalil vodu, že jsem měla na celý večer program - to jsem myslela, že ho roztrhnu (chuděry ryby totálně zbělaly strachy - jak ty lentilky!
)
Mischni teda ten název ale nezní moc chutně - tak hlavně ať pomůže
, to mi připomnělo, že jsem dnes ještě neměla svou dávku vitamínů, tak jdu slupnout tabletku a uvařím si taky nějaký čajík, je mi docela ziminda.
Lucy tak vydím,že ti naši kluci jsou uplně stejní,náš Kuboš je taky k neutáhání,ten má tolik energie a to už nespí odpoledne,že opravdu nevím,kde to bere,že by to bylo tím,že jsou narození ve stejný den a hodinu?No asi na tom něco bude
A s tím akvárkem to muselo být teda drsný
docela jsem se i zasmála
.Mischni,taky jsem si kontryhel koupila a objednala tu malinovou směs,tak uvidím co to udělá.Doufám že to pomůže a nebude se to už opakovat,mám z toho docela hrůzu ![]()