Duben 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
200
27.9.07 12:07

ahojky holky,
tak uz mam konecne vlastni ucet :D dopoledne jsem mirne maturovala nad tim metrikem ale stejne jsem toho moc nevymyslela. uz jsem nasla kam se asi vklada a jak potvrzuje aby se ukazoval pri kazde zpravicce, ale porad nevim jak ho samotny vytvorit … muzu poprosit jeste o jednu navigaci? dekujiiiiiiii

adis a co ty? porad nic neprislo? zkus je bombardovat mailama, ja poslala tri a az pak to vyslo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
27.9.07 12:38

moni, ja to mela se spankem uplne stejne, budila jsem se co dve hodiny a vzdycky nejmin pulhodky vejrala do stropu nez se mi podarilo usnout. obcas to neslo a usla jsem zase az v sest rano (nastesti si to muzu dovolit, jsem na PN a nemam jeste deticky). poslednich par dnu je to lepsi, spim dokonce i pres den, ale asi to bude tim pocasim s nizkym tlakem + ze jsem nejaka nastydla tak organizmus potrebuje asi vic odpocinku. dik za ten prispevek k prsum, trochu me to uklidnilo, ja za tim zase videla nejake „spatne znameni“ :(

hani, neboj, urcite te na UTZ dr. nekam posle. mozna ne primo do brna, ale posle, delaji to kazde mamine. me davala na vyber - UTZ v mistni nemocnici, ktery je zadarmo (bere se jako standardni vysetreni) nebo do brna (coz mam bliz nez prahu), kde maji malinko lepsi UTZ a jeste mi k tomu udelaji odbery krve. tam se za to ale plati protoze je to brano jak nadstandardni vysetreni (i kdyz, vsechny zname maminy z okoli tam byly, tak nevim) - to moje vysetreni bude za 1500 kc. a na zaver rozhovoru mi to brno i doporucila protoze jsem mela na zacatku problemy a tedka tam taky mam jeste cosi nestandardniho. nejaky vychlipek v plodove dutine. pry to nemusi nic znamenat, dokonce ze to muze byt jen chybny obraz toho jejiho UTZ, ale kdyby nahodou ne mam jit radeji do brna, lepe to tam pry budou moci identifikovat.
a v kterem jsi tydnu? ja jsem ted v 10. stari miminka, v 12. od PM. objednavala jsem se tam pred tydnem, tedy v 9. (11.) tt. mozna se pletu, nejsem v tech tydnech moc silna, ale myslim ze jestli budes 23.10. v 13t od PM jak pises, tak tedka jsi nekde 10-11t, cili 8-9t stari miminka. takze to jeste nejspis prijde. a nebo je taky mozne ze ma tva dr. ten lepsi UTZ, nebo mas vse v nejlepsim poradku a proto te nikam nenahani :lol: coz je samozrejme ta lepsi varianta a hned bych s tebou menila!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
27.9.07 12:42

Jé Mischni, tak to je super boomba zpráva. tak to už se těším až nám tady za pár týdnů nahlásíš své těhu :lol:
Určitě to vyjde hned. Držím všechny pěsti.

Mě tehdy v té nemocnici dost vystrašili. Byla jsem těhotná 5tt+4. Naběhla tam nějaká mladá doktorka(asi hned po škole, takže praxe žádná) a oznámila mi, že tam srdeční akce není. Že asi 70% těhotenství v 5tt končí a že teda těhotná jsem ale ať s tím moc nepočítám. Od 24hodin do 12hodin mě drželi o hladu a žízni. Myslím si, že mě připravovali na potrat.
Nakonec mě ve 14h.pustili domů a že mám čekat.
Volala jsem hned svéhu dr. a ten mi řekl ať okamžitě přijedu. Strašně nadával na místní nemocnici. Řekl mi, že už nikdy nemám jezdit a ukázal mi mimčo i srdíčko. Nechci na to už ani myslet, bylo to hrozný.

Můj doktor je super. Sice toho moc nenamluví ale myslím si, že je to fakt kapacita. Jde o mé dítě, takže trochu strach aby něco nepřehlídl atd. mám ale věřím mu. Chtěla bych ho mít u porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
27.9.07 12:51

Jeno děkuji :)
Snažím se být klidná. Zítra jsem 10tt od PM takže stáří miminka asi 8tt?
Na minulém UTZ vypadalo trochu větší ale já jsem si téměř jistá, že jsem otěhotněla 03.08. takže zítra 10tt.
Závidím vám, jste tady všechny tak o 14dní dál než já. Budete mít všechny testy za sebou a já budu čekat :cry:
Víte, že si ale nepřipouštím, že by tomu malýmu mohlo něco být. Jsem úplně zdravá, přítel taky. Žádná vážná nemoc v rodině. prostě věřím, že je o.k.
Moc se na něj těším a každý večer si představuji jak bude vypadat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
27.9.07 13:17

no vidis Hani, tak to delas to nejlepsi co muzes :lol: rika se ze psychika je polovina uspechu a neco na tom urcite bude! mam se od tebe co ucit …
perfektni zdravi je skvela deviza a pokud mas super dr. tak je to vyborna kombinace. ja posledni tri roky hodne casto trpela na dychlaci cesty a nastydnuti, ale taky mam vynikaji dr. - pecliva, profesionalni, hodna, uklidni te … a hlavne, ma zeleznou trpelivost s tema myma strachama :D tak snad se to tentokrat povede.

tak jsem tedka dostala tip na metrik, tak uvidime zda se povedlo. sice mi to tam pise ze uz jsem v jedenactem, ale buh vi jak to anglani pocitaji :) taky by uz mohly byt nejake metriky v cesti ne ...... :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
27.9.07 13:39

Určitě teď už bude vše v pohodě. Všechny budeme mít krásná zdravá miminka :-)) Chci věřit tomu, že tu nejhorší dobu(3měsíce) máme skoro za sebou.
Přemýšlela jsem nad tím UTZ a myslím si, že mě nikam nepošle a bude si to dělat sám, protože většina doktorů z okolí své pacientky posílá na UTZ právě k němu.
No ale uvidím, třeba mě překvapí. Pak bych asi musela do Plzně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
27.9.07 16:17

Ahojky holky,
nedalo mi to a musela jsem vás jít přečíst i když mi od rána není dobře. V noci jsem nespala vůbec (to se ptala Monča) a tak mě od rána bolí hlava, palí žáha a vůbec jsem taková živoucí mrtvola :?
Naštěstí se ale objevila mamča a vzala si prťouska i na přenocování, tak jsem hrozně ráda i když teda dneska byl moc hodný, až na malou nehodu v kuchyni. Vyndal mi z lednice plastovou lahev kečupu (kterou kupuju právě pro svou odolnost!), ta mu vyklouzla z ruky, praskla po celé délce a kečup byl rázem všude. Chudák začal brečet a já se začla smát, pěknej koucourkov!
Jinak k tomu velkému UTZ, já si pamatuju, že s Jiříkem jsem na něm byla ve 20. tt, tenkrát jsme si to nechali i nahrát na video, takže možná že je to na každém doktorovi, jaký si zvolí postup a pokud má sám lepší ultrazvuk, tak asi ani není třeba někam posílat. Sama jsem zvědavá jak to bude teď, protože můj doktor si také co do techniky významně polepšil, takže už nebude jen videokazeta ale dokonce dvd - už se těšim na rodinné promítání! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
27.9.07 16:23

Koukám že Jena odmaturovala z metříku, tak gratuluju. Ty dny mi taky nějak nesedí, koukala jsem schválně na metříky jiných a třeba podle toho mého mi do porodu zbývá nejméně dní, což je nesmysl, protože můj temín porodu je někdy kolem 4. května (takže Hani, můžeš být v klidu, budu ti dýchat na záda! :lol: ) Spíš bych to brala tak orientačně, taky to trochu oživí diskusi a pro mě jste pak na první pohled dobře identifikovatelné (narozdíl od Magdiček! :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
27.9.07 16:33

Tak mi to nedalo a udělala jsem si metřík znova, zjistila jsem, že jsem nevymazala to první datum (nejspíš datum početí), takže mi to pak logicky počítalo špatně. Teď by to ale mělo být ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
27.9.07 18:11

jojo, maturita to byla poradna s tim metrikem :roll: trapila jsem se s tim skoro cely den a uz ani nevim jakym zazrakem se mi to podarilo. stejne si myslim ze mi to tyden pripocetlo ale pockam na ten UTZ co mi reknou a pak to opravim.
copak Magdicky, uz jsem si na ne skoro i zvykla, jeste mi za nema bude i smutno :lol:

taky mi dneska bylo nic moc, cely den tak na stridacku pospavam, jsem utahana, zaha taky zlobi. nastesti jsem na tu moji nasla ucinny recept - jabka. nic jineho, voda, ani caje, nic nepomaha ..... za to jabka jsou jistota. zabere to sice jen tak na hodinku ale jsem vdecna za kazdou minutu klidu v zaludku. vsude sice pisou ze ve treti mesici to ma ustupovat, ale ja uz si zvykla ze u me je to vsechno naopak nez pisou ..... :?

co planujete na vikend holky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
27.9.07 18:20

Je fakt, že jablka jím teď taky na kila (bude to spíš tím, že rodiče, prarodiče a známí očesali stromy a tak máme doma přejablkováno), ale zas na druhou stranu po jabkách by se mělo rychleji trávit - takže i hladovět a je pravda, že jsem teda pořád taková vytrávená a prázdná! :lol: Tak snad si tím to svoje věčně hladový břucho ještě víc nedráždim!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
27.9.07 18:51

Tak já teda holky jablko nemůžu a banán taky ne. Okamžitě zvracím. Včera jsem si dala jogurt. Myslela jsem si, že je bílej. prostě jsem po něm hrábla … okamžitě jsem šla. je to divné. Dřív jsem jedla banány na kila.
Jsem živa z mrkve a kedluben - to můžu pořád a pak chleba z máslem a Vysočinou nebo medem. S obědem je to horší. To co si musím uvařit mě nechutná. Dneska jsem měla guláš s kolínkama. Jedla jsem ho během odpoledne 3× a 3× jsem šla zvracet ale tak je to teď se vším. Trvá to od pondělí a už si pomalu začínám zoufat. Já taky myslela, že už to začne přecházet a ono je to ještě horší.
Nevim ale vzhledem k tomu, že to máme tady dnes všichni, tak to je možná i tím počasím. Nevím jak u vás ale u nás je celý den strašně.
Jdu ještě zkusit něco sníst a pak na kutě.
Dobrou noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
27.9.07 19:18

neeeee, rychleji travit uz neeee! to uz bych to mohla rovnou zabalit :lol: :lol: :lol:
namisto zacpy co vsude pisou ze bych mela mit tak mam spis kazdou chvili prujmy .....
ale je to sranda jak uz tedka se profilujou potraviny ktere muzeme a ktere ne. ja myslela ze tohle nas ceka az u kojeni :D

ja se s vami pomalinku pro dnesek uz rozloucim, dneska na me unava pada jeste driv nez normalne tak se jdu pomalu chystat do hajan. navic je mi celkem zima, tak se tesim do perin.

tak vam preju hezky zbytek vecera a dobrou noc! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
27.9.07 23:11

Ahoj holky,tak já asi budu stále za Magdičku…Jeno budu to zkoušet

Jinak jdu na utz ve 13.týdnu,asi kvůli tomu projasnění.

Dneska jsem trochu špinila,byli jsme s Jířou na plavání,tahala jsem ho do autobusu a zvedala v bazénu,myslíte,že to může být tím? :(

Usnula jsem s Jířou v devět,manža není doma ,aby mě vzbudil,a vzbudila jsem se za hodinu,vstala jsem až v půl jedenáctý,tak jsem zvědavá,jak budu usínat.To je večer…

• Citovat
  • Upravit
2766
27.9.07 23:25

Ahoj holky,to jsem já Magdička!!!!!Huráááá

Asi už všichni spíte,tak přeju dobrou nocičku a sladké snečky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí