Poradna duly
Jana Čurdová
Dneska je tady nějaký začarovaný den. Mě je zle od rána - takhle mi fakt ještě nebylo. Nepomáhá nic. Zkusila jsem i Colu ale je mi po ní snad ještě hůř. No tak doufám, že zítra už bude líp. Snad jsme si to LucyH vybrali.
Zdá se, že to má spojitost s tím počasím, u nás se změnilo radikálně a na mém žaludku je to znát, taky se modlím, aby to bylo jen vyjímečně.
Zrovna si tak sumíruju nákupní seznam a taky jsem myslela na tu colu, akorát já jak si jí dám takhle pozdě odpoledne, tak pak budu do rána čučet jak sůva.
No tak já právě zjistila, že mám 37,2. Takže trošičku zvýšená teplota. Mám i průjem a dost se potím. Možná viróza …
Počkám do zítra a jestli to nepřejde, tak zavolám doktorovi.
Tak já jdu do postele.
Dobrou všem.
Tak to koukej pořádně vyležet a ať z toho neni nic vážnějšího! U nás se taky přehnala nějaká chřipajzna, naštěstí mě jediné se zatím vyhla, asi mám díky těhu vitamínům a tunám ovoce a zeleniny přeci jen lepší imunitu.
Tož ať se vám všechny podzimní virózy zdaleka vyhýbají!
Ahoj, tak dnes je to lepší. Mám sice 37,0 ale žádná nevolnost, průjem atd…
Asi to bude tím, že jsem celou noc poctivě ležela ![]()
Horší ale je, že jsem to asi chytil náš pejsek. Máme trpasličího jezevčíka a ten chudák od rána kýchá a polehává. Ještě, že máme veterináře za rohem.
Tak pa všem a ať je vám dobře. Žádné nevolnosti a podzimní virózi.
Já teď radši nebudu lézt nikam mezi lidi. Do našeho kraje chřipková epidedmie dorazila … Měla jsem jít dnes na internu ale vzlehem k tomu, že má čekárnu s obvoďákem, kde bude milion nemocných, tak to odložím …
pa
Ahoj holky, můžu se k vám přidat?
Termínem porodu spadám na konec dubna, (26.) ale nevím, kdy to fakt přijde. Tomáška jsem přenášela 10dnů, pak vyvolávačky a císař, toto miminko máme po 2letech snažení. (po IUI ). Ještě teď se o mimíska hrozně moc bojím, proto jsem se zatím k vám nehlásila. ![]()
Tak jsem si vás letem světem pročetla, jdu si ještě chvilku lehnout a tak za 20minut musím letět do školky pro Toma ![]()
Ahoj Moniko,
vítej k nám. Další miminko v dubnu ![]()
Já mám termín 25.04., tak tady budeme asi jedny z posledních ![]()
Já čekám první, takže žádná zkušenost a strach obrovský i když po poslední kontrole minulý týden, kdy bylo vše o.k. už jsem klidnější a přece jenom už budeme mít brzy ty kritické 3 měsíce za sebou.
Ahoj Moni,
vítej mezi námi. Přeju pohodové těhu, když je tak vymodlené! ![]()
Ahojky holky,
vsechny vas moc zdravim! jiz dlouho ctu vase prispevky, ale nemela jsem odvahu napsat, abych sve tehu nezakrikla. pred rokem jsem prodelala neuspesne sve prvni tehu (v 5 tt revize) a pri tohle jsem mela taky nejake potize takze jsem radeji vyckavala. tedka jsem v 10+2, tak snad uz to bude aspon trochu jistejsi.
tedy nevim, jestli to pisu spravne, 10 tydnu je stari miminka, vim ze existuje dvoji metrika. on mi to asi rekne ten metr jak se tady pise ze nekde je. ale zatim jsem se k nicemu nedostala protoze se uz druhy den snazim prihlasit a mam s tim problemy. dneska jsem psala sarce tak snad jiz brzy nebudu anonymka ![]()
nevim jestli sem jeste obcas zabrouzdaji mischni a jitule, ale chtela bych jim vzkazat ze na ne moc myslim a preju jim moc uspechu a hlavne veselou mysl
presne si vybavuji ty pocity po, ale kdyz uz mate deticky, tak ty dalsi casem taky urco prijdou!
pro lucy - to nemecko je skvely napad, je potreba se odreagovat. taky bych hnedka nekam jela kdybych to nemela od dr. zakazano. je to na palicu cely den doma ....... urcite pak napis jaky to bylo, napadu na hezky vylety neni nikdy dost ![]()
Jena
jejda, co se to stalo? asi jsem udelal neco spatne, sice nevim jak je to mozne ale moje zprava se objevila pod hlavickou Magdy. tak se ti Magdi moc omlouvam, neni to zadny pokus o hackerstvi
![]()
zobrazuje se vam to taky tak holky?
no, asi radeji s dalsim psanim pockam na to prihlaseni od Sarky at nezpusobuju chaos ![]()
Jena
Ahoj holky,to mě mrzí,že je vám špatně,já už to naštěstí mám za sebou.Jinak jak jsem psala,že mám 48,to byla blbost,měla jsem 49,takže jen 1 kilo hore..K doktorce jdu skoro až za měsíc,tak snad něco přiberu.Dneska jsem asi 12+2.
Jeno taky jsem měla problém s registrací a vůbec nejsem Magda,tak si z toho nic nedělej.
K metříku jsem se ještě nedostala…mám chlapečka,budou mu 2 roky.Budem muset jít ven,naštěstí se udělalo docela hezky.
zatím páá
ahoj „magdi“
tak to se ti asi stalo to co me
zrejme nam server priradil nejake spolecne oznaceni pro anonymky
jinak s vahou jsem na tom podobne, normalne vazim 51, ted tak 49 - 50, asi podle toho jak se kdy najim … a furt to nejde nahoru. tak doufam ze je vse v poradku a nic to neznamena.
hezky si to venku uzijte, u nas je zamraceno a fouka studeny vitr, vyjimecne me to ven ani nelaka ![]()
papa
Jena
Ahoj holky,
pokusila jsem se vytvořit metřík. Mám ho vytvořený ale nevím co s tím dál. Jak ho mám na e-mimino vložit.
Dělám to špatně, protože mi to nejde. Ach jo.
Ahoj holky, u vás už řádí virózy? Ach jo, to je můj bubák, navíc tím, jak už máme Tomáška, nevíme, co domů přinese...... Zapomněla jsem dodat, že v listopadu jsem byla také na revizi, klasifikováno jako spontánní potrat, ale bůh ví, co to bylo, prostě hcg 1700, mimi nebylo vidět, a pak jsem vykrvácela.
Ale už je to pryč, žiju teď, jen mám pořád hrozné sny…, každá kontrola je stres, to jsem neznala