Duben 2015 Pardubicko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4798
26.11.14 11:25

@Pipilotta2 mě bylo hlavně řečeno, že se mám objednat před vánocema, tak sem tak provedla :)
Tak ať screening dopadne dobře :) pak dej vědět.
Dneska sem celá rozlámaná z toho cvičení, byl to na mě dost masakr.. Teda včera mi to dalo jen zabrat, ale v noci sem měla svalovou horečku v rukou, že sem se opět nevyspala, ještě teď nejsem schopná otevřít oči :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1934
26.11.14 11:41

Ahoj holky, tak začínám taky nějak trpět nespavostí. Nejsem nějak moc unavená od té doby, co jsem doma. Dlouho hledám polohu na spaní a pak jsem vzhůru třeba kolem 3 a znovu usnu až když manžel odejde do práce a to se probudím až třeba v 10. :? Musím si nastavit nějaký jiný režim.
@Pipilotta2 Tak zítra držím moc pěsti na screening, snad se Vám mimčo krásně předvede. ;) Na 3D jdeme příští čtvrtek, to budu 25+3, tedy 26tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4798
26.11.14 11:48

@marteska91 já sem koukala, že to tam dělá jen ta tvoje doktorka :) ty 4D :) Takže se s ní očividně taky uvidím :) až budem řešit jesi u mě bude něco vidět toho 9.12. s čadílkem :)
Jinak já se snažím chodit spat v 8 s manželem a vstávat v 5 když jde do práce.. Takže i když sem unavená vstanu, abych večer vůbec byla unavená. Jinak bych za chvíli chrápala ve dne a bděla v noci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1934
26.11.14 12:05

@Trinetka To si nejsem teda jistá, jestli ho dělá jenom moje doktorka. Když jsem se tam objednávala, tak si sestřička hledala nějaký „tahák“, kde měla napsáno, ve kterém týdnu ho jaký doktor dělá - Čadílek o něco dříve, moje doktorka chce až od 26tt. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4798
26.11.14 12:24

@marteska91 no četla sem to na dveřích.. a 4D bylo jen u ní.. já chci jít až někdy po vánocích.. aby byl prcek trochu větší a byl líp vidět přes tu mou pneumatiku.. a hlavně, když budu mít velký utz ve 22tt a pak čekat až do 32tt.. to by mě zabilo, takže si jen ráda zaskočím někdy v 26tt :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4798
27.11.14 08:05

Tak sem dámy byla včera u obvoďáka, kde mi jen změřili tlak a dostala sem razítko. Tchýně byla taková usměvavá, ale ona dokáže být děsně falešná, tak sem se jako kála, abych ji neprovokovala nějakou jako nadřazenostín ad situací, tak snad to stačilo.. Dneska má dojet, vyzvednout si nějaký vánoční dary co nám jako proplatí a teda i zabalí.. Nechala se slyšet, že nám zaplatí bezsáčkovej vysavač, kterej sem haluzácky sehnala za 1200kč :) v obchodech je ho vidět spíš nad 2500 a chůvička mi ještě nepřišla domů.. A asi doveze nějaký podle ní slušný oblečený co si schovala po synech..
No a na zubním :)
Zubařka na mě jesi mám potíže, tak sem chtě nechtě musela přiznat, že mám pocit, že mi vypadává plomba :-D hm taky že jo.. Takže sem si včera užila vrtání zubu :) Sice je to nepříjemný, ale zase mám doufám na delší dobu pokoj a prý se mám dostavit ještě tak měsíc před termínem, jestli nestihnu porodit dřív.. :) Teda přijde mi, že v dětství, ky mě vrtali naposledy, sem to vrtání prožívala mnohem víc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pipilotta2
28.11.14 08:15

Ahoj holky, miminko je zdravé, ale zlobivé, leželo tam do pravého úhle, jednu ruku za hlavou, prostě jako paragraf a pořád se mrskalo, doktor mě musel dost šťouchat spíš bouchat, aby si naměřil to, co potřeboval. Miminko opravdu nechtělo spolupracovat. Už víme, že čekáme holčičku.

• Citovat
  • Upravit
4798
28.11.14 08:19

@Pipilotta2 Tak to gratuluju :) já už chci taky utz :) A obávám se, že mám ještě horšího lenocha, když na posledním utz ve 13+4 byl doktor tak vzteklej.. prcek se moc nehýbal a jemu se nedařilo ho rozšťouchat k větší akci, protože přes tu mou pneumatiku nebyl schopnej zachytit ze správnýho úhlu.. A jak dlouho ten utz kolem 20tt vlastně trvá a co všechn se na něm děje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pipilotta2
28.11.14 08:47

Díky, No já ani nevím. Obvod hlavy, délka nosní kůstky, délka stehenní kosti, průtok tepen,… trápil mě 20 minut. Miminko si ani na chvíli nedalo říct. Zeptá se tě, jestli chceš znát pohlaví. Pak ho řekne.

• Citovat
  • Upravit
4798
28.11.14 08:55

@Pipilotta2 no jo no, prcek za to nemůže, že má zrovna spánek a doktor si myslí, že ho šťoucháním probere.. Známej když rodili, tak říkal, že taky tomu jejich Honzíkovi slábly ozvy, to vždycky přišel doktor, chytl pupek a úplně brutálně s ním zatřásl, prcek se probral a ozvy zase byly dobrý.. Holt jim prcek před porodem usínal no :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4798
28.11.14 08:58

@Pipilotta2 Jo a ještě dotaz, jiný míry jako aktuální váhu nebo dýlku ti taky řekl? Předpokládám, že odhad váhy při porodu říkaj až po 30tt co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pipilotta2
28.11.14 09:46

@Trinetka Váhu mi neřekl, délku nebylo možno změřit. Ve středu jdu do poradny, třeba se dítko umoudří a trochu se „narovná“. Taky mě to zajímá.

• Citovat
  • Upravit
4798
28.11.14 10:11

@Pipilotta2 Třeba jo, teď bucala, tak se schoulila a příště bude určo řádit.. Teď nevím, ty jsi říkala, že pohyby cítíš nebo ne?

Tak dneska mi přišel domů ten anibal.. ještě že nemám doma kondomy ani lubrikant na vodní bázi.. jinak bych neodolala pokušení si to aspoň vyzkoušet.. Samozřejmě bez vypuzování.. Jen zkusit, jesi ho tam vůbec narvu a na kolik nafouknu uvnitř..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pipilotta2
28.11.14 10:22

@Trinetka Pohyby cítím, asi měsíc. Na to se taky doktor ptá, jestli cítíš pohyby..Někdy když se sprchuju, tak shora vidím, jak tam skáče, veverka jedna. K ránu bývá vyboulená na jedné straně, pak se zase někam schová. Teď je třeba v klidu, ale u doktora, to se musí mlít :-D

• Citovat
  • Upravit
1934
28.11.14 10:43

@Pipilotta2 Tak super, gratuluju k úspěšnému screeningu a k holčičce. :kytka: S námi na tom utz ve 20 tt taky moc nespolupracoval. Už nevím, asi jsme to tu už řešili, ale jaké máte tedy jméno pro princezničku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí