Duben 2016 - přidejte se :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8671
9.8.15 16:15

@Anonym82 To já mam jen v kuchyni 30,4°C, takže vařim na etapy, abych tam nebyla dlouho. :mrgreen: Ale večer je to horší no, bydlíme pod střechou, takže už se nemůžu dočkat min září. :lol:
Jsi nafouklá? Volný tričko a je to. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
9.8.15 16:39

@Leni112 ono je to možná tím, že nám to vyšlo opravdu brzy a ty se bojíš se radovat, což mi přijde přirozené… Já jsem fakt šťastná a hrozně si to užívám, ale taky si říkám, že bych si měla dát pozor, abych nebyla popřípadě zklamaná, ale byla bych, tak se modlím, aby všechno bylo v pořádku :srdce: Jen odpočívej, ono se ani v tomhle nic nedá dělat..

Hale, asi se mi budeš smát, ale to jsou hormony, ale před chvilkou jsem usnula a vzbudila jsem se a chtělo se mi s toho vedra už brečet.. Je mi hrozně špatně, mám problém dojít na záchod, já už si přeju, aby fakt nebylo to vedro :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
9.8.15 16:52

@Kytičkaaa To je tím taky, to dlouhodobé snažení. :) Já si každé ráno fakt musím říct, jsem asi těhotná, usměju se a začínám s tím den. Ale jsem opatrná. :)
My dnes koukali na film a tam umřel pejsek, já řvala jak blázen, brečela bych tak asi i jindy, ale teď je to horší. :) :roll:
Jinak my máme větrák a ten se nevypíná, jede to furt a během dne se 3× sprchuju chladnou vodou, takže vcelku ok. Dokonce si třeba namočím kapesníček a otírám se tím. :) Tak neplakej a šup pod sprchu. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
9.8.15 17:11

Holky vy se máte s tím spánkem…naše malá měla děsnou noc, budila se kvůli zubům snad co hodinu (rostou jí čtvreky) takže já jsem usnula až ve čtyři ráno (chlap doma nebyl) a v sedm už milostpaní vstávala..takže naspané 3 hodiny, venku mi na koupáku usnula jen na hodinu, takže odpočinek veškerý žádný…jinak celý den kolem ní kmitám..joo první těhotenství, to byla pohoda..člověk přišel z práce a šel si lehnout…do sprchy, něco snít a pak zas lehnout…prostě jsem řešila jen sebe a v tom to bylo bájo :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
8671
9.8.15 18:27

@verulicek Joooo, my teď máme jen sebe. :mrgreen: Ale neboj, i na nás dojde. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1740
9.8.15 18:30

@verulicek asi tak, to byla pohodička:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
9.8.15 18:40

Holky já viděla pár stránek té diskuze jak slečna nesnáší lovkyně duchů. Rozbila bych jí držku. :lol: :lol: První půlrok jsem neřešila vůbec nic. Pak jsem rok hledala měsíc co měsíc ducha, tolika mi to vzalo, ale i dalo. Pro každou netěhotnou je duch taková naděje, že si to nikdo kdo se déle nesnaží vůbec nedokáže představit. Ta mi hnula. :pocitac: :pocitac: :pocitac: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
9.8.15 18:45

@Leni112 no já nevím…jak víte, obě děti máme na první pokus, ale stejně jsem čekala, kdy najdu první náznaky na testu…hold zvědavá ženská..u mě to nebylo o žádné posedlosti..prostě zvědavost :nevim:

• Citovat
  • Upravit
verulicek
9.8.15 18:46

@štěpánka11 tak já jsem to své zvíře už uložila tak asi půjdu něco zakousnout :-)

• Citovat
  • Upravit
1740
9.8.15 18:47

@Leni112 ta mi taky dala:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1740
9.8.15 18:48

@verulicek já dnes házim smrádě na krk otci a jdu něco zakousnout do restaurace :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
9.8.15 18:49

@verulicek No jasně, každá jsme zvědavá, ale každá jsme hlavně chtěla být těhotná, takže mi to přijde úplně normální. Ale tak jako tak je to každýho věc a fakt jsem nepochopila, proč tohle vůbec založila. Musela jsem to zavřít. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
9.8.15 18:50

@štěpánka11 No já měla úplně granáty v ruce. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1740
9.8.15 18:52

@Leni112 já jsem jí tam k tomu taky něco napsala, nesnáší lovkyně a pak napíše, že si jde hladit těhu bříško, aby jí začali kamenovat :roll: no fakt číča no :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
9.8.15 18:55

@štěpánka11 :lol: :lol: :lol: Přesně, číča! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie