Duben 2016 - přidejte se :-)

• Fotoalbum (64)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14075
2.8.15 19:20

@verulicek máš pravdu, já se snažím nebýt a i jsem miminku koupila bodýčko a ponožky, že mu věřím :srdce: Ale strach je, to nebudu lhát, ale snažím se na to nemyslet..

Taky jsem docela překvapená, že nikdo nepíše :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
2.8.15 19:24

@Kytičkaaa já jsem měla snad půlku výbavičky hned ten měsíc co jsem našla pozitivní test…naštěstí jsem se fakt cítila netěhotně, a tak jsem si říkala, že i kdby se něco potentilo, tak to bude prostě pro miminko (buď pro toto, nebo pro další..prostě miminko bude a hotovo) Naštěstí vše běželo krásně a z malé máme velkou radost..možná i proto jsme se vrhli hned na druhé (malá je přes den bez plínek, spí sama v pokoji celé noci, krásně jí..prostě paráda..já při ní stíhám i studovat. Takže doufáme, že umíme jen TAKOVÉ děti :lol: :lol: :lol: chceme ještě dva exempláře tohoto druhu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.8.15 21:27

Takže tři děti celkem? Chápu to dobře?… Já si myslím, že časem se další holky přidají. Ony to některé možná ještě ani neví. Takže určité nás ještě na duben přibude :-)

• Citovat
  • Upravit
verulicek
2.8.15 21:31
@Anonymní píše:
Takže tři děti celkem? Chápu to dobře?… Já si myslím, že časem se další holky přidají. Ony to některé možná ještě ani neví. Takže určité nás ještě na duben přibude :-)

jo rádi bychom tři :-)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.8.15 21:47

A věkový rozdíl mezi nimi?… Já jsem taky vždycky chtěla tři, ale teď už nevím, nevím, zda bychom to zvládli.

• Citovat
  • Upravit
14075
2.8.15 22:47

@verulicek jee tak to je skvělá :srdce: Taky plánuji, že budu oblečení nakupovat i během prvního trimestru. Jen teď čekám aspoň na :srdce: ale nejvíce budu nakupovat až v tom třetím měsíci.. Tak snad u nás všech bude vše ok :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
3.8.15 07:18
@Anonymní píše:
A věkový rozdíl mezi nimi?… Já jsem taky vždycky chtěla tři, ale teď už nevím, nevím, zda bychom to zvládli.

tři po dvou letech..nechci být dlouho na rodičáku :-) @Kytičkaaa já nakupovat prakticky niic nebudu, leda by to byl kluk tak něco málo, ale většinu věcí mám pečlivě schovanou včetně těhotenských :pankac: a jsem fakt ráda..mě to nakupování zas tak moc nebavilo :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
verulicek
3.8.15 07:22

Holky můj už to ví, včera to prokoukl..takovou radost neměl snad ani u prvního těhotenství..úplně jsem z toho měla slzy v očích jak byl nadšený a objímal mě :srdce: :dance:

• Citovat
  • Upravit
14075
3.8.15 07:48

@verulicek fakt? Tak to já se na nakupování hrozně těším :mrgreen: a jak ti je? Testík sílí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
3.8.15 07:48

@verulicek jeeee to je hezký :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
3.8.15 07:51

@Kytičkaaa mě to nakupování ze začátku taky bavilo…ale pak už ne. zabralo to hodně času (dost věcí jsem brala na bazarech a najít hezké věci za dobrou cenu chtělo čas..) A pořád přemýšlet co ještě potřebuju..teď jsem v klidu a budu si to užívat zas jinak :-) test ze dneška (11dpo) je už asi bez debat 8) je mi skvěle jako vždy a stejně jako u prvního mám neustálý hlad ale nemám na nic chuť…na ten pocit už jsem skoro zapomněla..a je to tu zas :-D a taky jsem musela vytáhnout zase sportovní podprsenky, prsa bolí a tlačí to :oops:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.8.15 12:03

Holky, já jsem asi jiná, všechno jsem kupovala až před porodem a hodně až pak, když to bylo potřeba. Stejně i tak jsem měla spoustu věci na tom začátku úplně zbytečných. Taky mám vše po prvním schované, takže to jen vytáhnu, max. dokoupim jen něco maličko. Já totiž to nakupování taky moc nemusím. Ničeho. Ani třeba do bytu. Ja jdu do obchodu, jen když něco potřebují a když to nemají, tak už jsem naštvaná a do dalšího obchodu uz nejdu :-). A protože mi těhotenství vyjde na zimu, věřím, že to odchodim zase v těch jedněch teho riflich, co už mám. Takže tak se mnou :-)… Terez

• Citovat
  • Upravit
verulicek
3.8.15 20:00

Holky a máte už jména? Nám zůstalo asi chlapecké z minula a holčičí jsem vybírali hned po porodu první dcery, aby se to k sobě hodilo :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
14075
3.8.15 20:50

@verulicek jména ještě nemáme, nebo přítel by chtěl kluka Romana a já s toho nejsem úplně nadšená :nevim: Ale to je předčasné, oba si tedy myslíme že to bude kluk. Hlavně, aby vše bylo v pořádku, to je nejdůležitější.. :srdce: Jinak já už bych hadříky nejraději nakupovala, ale přijde mi to ještě trochu moc když sem nebyla ani na první kontrole :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.8.15 22:04

My mame užší výběr jmen taky z minula, tak něco z toho použijeme nejspíš i ted :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex