Dubnovky 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6257
24.10.13 10:04

Počkej v kolikátém jsi???..proč to nemůže probíhat v klidu vid? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
24.10.13 10:05

Únavu mám opet taky, ale ne jako na zacatku. Otekla nejsem ( zatím), ale vypadam celkove nějak divne - jinak. :) S tlakem problém nemám. U prvního dítěte jsem kromě zvracení neměla jediný problém. Za to tohle těhotenství ( hlavně začátek ) si opravdu " užívám" Co je pro me horor - nesmím cítit kouř z cigaret. Manžel musel přestat kouřit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
24.10.13 10:21

Jo už koukám že budeš 15 tt…tak ono se to pořád prý do toho 16 tt může ještě srovnat.. :) hele já žádný nevolnosti, nic, pachy mi nevadily, žádný chutě, noo :lol: celkem lážo plážo až na ty výkyvy ale tak je to jiný stav, člověk tady čte od slečen takový horory že jaká koli drobnost nebo migréna tak člověk zpozorní, a že ty migrény jsou :zed:..na kdy ti daly termín porodu?..já mám taky už docela bříško :kytka: a i ty prsa, taky jsem tak trochu zmohutněla ale to je cajk :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
24.10.13 11:09

Prsa ani nekomentuju :D Ja mám termín 23.4. V16 tt jdu na UTZ a pevne doufám, ze uz mi rekne, co to bude :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
24.10.13 11:16

To taky doufám ve 13 tt mi to neřkl, přitom spousta slečen píše, že už to jde..mě to čeká příští středu to budu 16+3 tak snad mi to řekne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
24.10.13 11:55

A co bys chtěla?? Me je to v celku jedno, ale asi spis kluka, i když uz jednoho mám (15let) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
24.10.13 12:01

Čau ženský :mavam: teď jsem přišla z poradny, kde mi sestra napsala velkým tiskacím do průkazky: NEROZHODLA SE pro AC! Ale mám supr MUDr. a ta naprosto v klidu, že jsem udělala dobře, že všechny, co přijdou z CARu mají doporučení a z tripl testu ho má každá třetí!!! A že je nesmysl chodit po kombinovaným testu v 1.trimestru (je s presností 98%, když je vše dobře vidět) ještě na tripl. Takže vás, co to teď čeká, buďte naprosto v klidu, když to nebude úplně tabulkově :hug: :andel:!!!
Akorát jak tak čtu, tak jsem s TP 2. a 4. dubna asi nejvíc napřed :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
509
24.10.13 17:56

Ahojky všem,
dlouho jsem váhala se do nějaké skupiny přidat, ale čím déle jsem těhotná a sužují mě různé pocity jako „budu se umět o mimi postarat“, tím více mám potřebu se o vše podělit s někým, kdo je na tom stejně :-)..

Dneska jsem 17+2 a termín porodu mám stanovený zatím na apríla tedy 1.4.2014. Je to mé první těhotenství a mám spoustu různých otázek - zlatý internet :-)..Je mi 28, jsem čerstvě vdaná a ještě v těhotenství (když vše půjde dobře) se budeme stěhovat do nového domečku, který jsme si sami od základů postavili a manžel jej teď dodělává bohužel beze mě..

Screening v prvním trimestru dopadl dobře, dr. říkal, že by doporučoval až UTZ ve 20.týdnu, vše mezi tím by bylo zbytečné. Samozřejmě se mě nikdo při poslední návštěvě TP neptal a byl mi odebrán vzorek na tripple - příští středu budu volat na výsledky, tak snad bude vše ok, pak mě čeká TP 15.11. a další týden velký UTZ. Pohlaví děťátka si necháváme jako překvapení, tak snad se některý z doktorů neprořekne :-)..Asi jsem se opravdu měla přidat dříve, tento první příspěvek by pak nebyl taaaak dlouhý :-)..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
24.10.13 20:36

@Michaela-85 ahooooj :mavam: jeee tak mám blízkou kolegyni ;) dnes jsem 17+1 a taky čekám první (a zároveň zrejmě poslední, po 6 letech snažení, manžel má uz velký děti z předchozího manželství a víc ho už neukecám :zed: )
Pokud ti ten tripl nevýjde úplne dobře, tak ho zrovna výhoď :kytka: Obavy neměj, sice taky nevím co mne čeká, ale myslím, že všechny ženský ty mateřský pudy a schopnosti máme nějak v sobě a že to zvládneme :andel: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2899
25.10.13 11:44

Čauky těhulky :mavam:
@Michaela-85 tak to jsi stejně stará jako já :palec: (mladá) :P jů, tak to budete mít docela frmol do porodu, Vánoce, stěhování/dokončování :kytka: ale rozhodně se nudit nebudeš. Máš můj obdiv, že si nenecháš říct pohlaví… já bych taky ráda překvápko, ale na druhou stranu já bych asi pošla zvědavostí - jsem fakt strašná! Tak ať ti to někdo neprokecn (kámošce normálně udělali takový ten symbol pohlaví do těhu. průkazky :evil: ) - to nechápu :?

@Evčík no jo, oni všechno takhle napíšou, aby se pak čímkoli mohli ohánět… já když jsem podepisovala něco v nemocnici, že nechci (byla to nějaká banalita), tak tam dr. psala že to může končit smrtí! Pak mi řekla, že to tam napsat musí, ale že smrtí může končit i rýma pro někoho… no :roll: to se netýkalo těhotenství. Ty testy jsou fakt zavádějící a pak nucení na AC :pocitac:

@Sarah1612 jů, ty máš už skoro dospěláka? :P to ti bude pomáhat :twisted: a co že nechceš holčičku - většina touží při druhém po holčičce ;)

@Andy27 jé, tak to dej pak vědět, jeslti ti to řekl! Já jsem to taky zkoušela už na screeningu, ale nešlo to vidět… no a teď mám UTZ příští pátek v 15+3tt, ale jen u svého gyndaře na obyč utz, tak se modlím aby mi něco řekl k pohlaví! Ty budeš ale přeci jen o pár dní dál a tak se ta pravděpodobnost zvyšuje - pokud mimi nebude mít vyloženě překřížené nožky, tak by ti to mohl říct ;) držím pěsti!!!

HOLKY CO VÝBAVIČKA??? Já už jsem si vybrala autosedačku co prošla dobře těmi ADAC testy, ale kupovat budeme až po Silvestru. Jinak čekám na to určení pohlaví, jestli to bude kluk, tak v podstatě vše mám. Koupila jsem jen letní zavinovačku, protože u nás ruší obchod s dětskými věcmi a mají slevy a ještě tam skočím příští týden… U syna jsem začala docela brzo a věřila, že nebude žádný problém a vyplatilo se to… nic jsme nemuseli schánět na poslední chvíli a bylo to finančeně hezky rozložené… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
509
25.10.13 12:48

No, a je to tu, právě mi volali od doktora, že mají výsledky tripplu, je tam nějaká hraniční hodnota a chtějí mě vidět v Praze na genetice, ach to :,(..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3620
25.10.13 13:39

@Michaela-85
A je to tady, doktoři stresujou. Když ti dopadl dobře screening v prvním trimestru, tak triply už jsou podle mne blbost dělat, ty prý vyjdou špatně skoro každému.
Buď v klidu. Jestli sis přečetla naše předchozí diskuze, užili jsme si taky „príma“ doktory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
25.10.13 13:50

@Michaela-85 žádnou paniku a kliiiiid!!! Vždyť tady o těch nesmyslných tripl testech bylo napsáno až až :kytka: :hug: mě by teda fakt dost zajímalo, kolika z vás to vyšlo dobře???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
509
25.10.13 14:36

Prvotní „šok“ je za mnou, no co, pojedu tam, řeknou, že je vše ok a hotovo..Dneska jsem se chtěla jít cournout po obchodech a koupit třeba nový dudlík, po tom telefonátu jsem si to rozmyslela..Ale teď už se do krámu zase těším, nenechám si zkazit radost z těhotenství zastaralým testem, který nás má asi vážně jen vystresovat :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
25.10.13 16:41

@Jankaxx
Tak můj syn mi určitě moc pomáhat nebude, ma v 15 letech jiné zájmy :roll: Ale občas s kamarádkou budou vozit :) Holcicka by taky nevadilo, ale mám spoustu veci na kluka a manžel chce kluka, protože prvního mám z předchozího manželství. Hlavně, aby bylo zdravé :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí