Poradna duly
Jana Čurdová
@Vlaďka 74 píše:
Tak holky dnes mi volali z genetiky a první výsledky z plodovky vyšli dobře jupííííííííí tak mi spadl první ze tří kamenu ze srdce![]()
…Amandi já jsem taky furt ospalá, přijela jsem dneska z práce padla skoro ještě oblečená a hodinu spala…Ale takhle hodně jako ty asi ne…A co ty testy, jdeš na ně???Moc bych tě držela palečky
![]()
Tak to je super, ostatní výsledky budou také v pořádku, uvidíš
..Já jsem objednaná na 5.11. a sestřičky „vyhrožují“, že mi rovnou budou brát plodovku, tak uvidíme..Ale beru to tak, že když k tomu dojde, alespoň budeme mít jistotu, že je vše ok, jinou možnost prostě nevidím
..
Jinak včera poprvé jsem měla takové zvláštní pocity šimrání, možná už o sobě dává drobek vědět
..
Jééé holky, škoda že nemáte metříky
jak tady už píšete o prvních pohybech, tak první co se koukám je v kolikátém přesně jste
už se na to taky těším!
Vlaďko no to je ukázková fotka, jak se tam vystavil
a v kolikátém tt se takhle ukazoval? ![]()
@delfinek91 Krásné fotky! Tak to máš jen o tři dny dřív II. screening! Dnes jsem byla na odběru k Tripplům a pak 5. 12. UTZ…
No jsem zvědavá, kdy ucítím já pohyby… u prvního to bylo někdy ve 20.tt, tak jsem zvědavá, jak dlouho to bude trvat teď… ty je cítíš dost brzy! ![]()
Plodovky se vůbec neboj ta jehla je tenouličká, odběr krve je víc nepříjemný..upozorňuji, že jsem pihňa, takže když JÁ řeknu že to nebolí, tak to už faaakt nebolí
..jinak jsem 16+5 tak nějak a fotka je z minulého týden z genetiky…pohyby o tich mě ani nemluvte
vždycky si řeknu joooo už a zase to je jen pohyb střev
…jsem totiž ulítlá na vošouchy, bramborovou buchtu atd. prostě česnek a zelí miluuuujuuu
no a pak ty pohyby
…
Vlaďko, tak to je dobrý
tak to máš s pohyby jako já! Sice až tak nějak neholduji nadýmavým potravinám a vůbec netrpím na „to“, ale taky mě tam zalochtá a já „už už“ a ono nic… takové pohyby mám už od 12tt
pak jsem i zjistila, že jsem to zaměnila se svým pulsem
taky dobrý
Hm, takže se chlapeček vystavoval takhle brzy ju?! To já půjdu skoro ve stejném termínu na UTZ, ale jdu jen na obyč ke gyndaři. Na té genetice mají „stroj“ ![]()
Já jsem zatím trošku v užívání diskuze a různých „vychytávek“ mimo, metříky? ![]()
Dneska jsem 18+1 a je to má prvotina, tak je možná na pohyby ještě brzy, ale teď zrovna to cítím zase a je to úplně jiné, než co jsem doposud cítila při různých obtížích, tak myslím, že už fakt jo
..Je to takové strašně jemné lechtání na stejném místě jako včera
..
Dnes jsem 18+0, taky první a taky mně to šimrá (úplně neobvykle než cokoli dřív a musím se tomu až smát
) Cítila jsem to jednou už minulý týden, ale nebyla jsem si jistá
Zjistila jsem, že se mi tam začne víc vrtět když sedím nebo jsem ohnutá…asi tam prcka víc mačkám ![]()
No jooo metřík
a jak ho sem implantuju??? ![]()
Janko, takže co se týká pohybů to bychom měly
…s tím pulsem jsi mě dostala já umírala smíchy
…
Míšo můj je to třetí kousek a poznat pohyby jak vidíš máme taky
…Každopádně to je asi zatím další super věc, cítit jak se tam muchluje v bříšku, viď
…
@Evčík To je super, že už máš taky „lochtání“
a bude to sílit a sílit a pak to bude hustý! Jak už je mímo velký a pak se tam hne, tak to je pak ke konci až nepříjemný ![]()
Vlaďko to jsejm ráda, že jsem tě rozesmála…
já sama sobě se taky musela smát ![]()
@Michaela-85 úplně si pamatuji, jak jsem si u prvního taky nebyla docela dlouho jistá - dokud to nebylo razantnější… neboooj! To se zorientuješ raz, dva… koukám, že jste s Evčou jen o den od sebe v tt ![]()
Tak k těm metříkům! Je tady diskuse se jménem „zkouška metříků“, tak můžete zkusit napsat po to co si ho vložíte, jestli se vám tam objeví…
A teď k postupu (ten by se tu taky našla v mnoha diskusích)… klidnete na nějaký metřík (třeba můj) a ono vás to hodí na web. Hned na vás budou koukat obrázky a anglické názvy druhů metříků… trochu níž je s čápem druh „pregnancy“, tak kliknete a máte zase na výběr ze dvou. Dáte ten vpravo „full size…“.
Jste v sekci „choose a scene“, vyberete si z 8 stránek motiv metříku, který se vám líbí.
Po výběru (kliknutí) na vhodný metřík se vám objeví v pravém políčku a dáte „next“.
Teď budete volit co chcete aby se vám po metříku posouvalo, jako ukazatel (jestli vám po metříku bude postupovat čáp, miminko apod.), až vyberete, dáte zase „next“…
„Expected Due Date“ nemusíte vyplňovat… vyplňtě až datum poslední MS což je:
„Last Menstrual Period“
Hned pod tím je „Optional text to display above the ticker:“ je to políčko, kde smažete co tam je psáno a napíšete si jak se má váš metřík jmenovat…
např. „do porodu mám“, „prcek je v bříšku“ - protože až bude metřík hotov, tak pod tím bude kolikátý tt jset…
víc tam volit nemusíte… dáte „next“ a objeví se vám tam na výběr do jakých web stránek ten metřík bude, tak si vyberete sekci: „Forum signatures:“ a hned to první HTML
Kousek níž vám to hned vygeneruje v tabulce nazvané „Code snippet: HTML, Used for websites, email and some forums.“ kod a ten si zkopírujete a jdete na emimino do nastavení a vložíte ho do podpisu… pak dáte uložit a F5 pro aktualizaci… a pak si to zkuste na té diskusi „zkouška metříků“ jestli se vám zobrazuje ![]()
Tak to je náš chlap