Poradna duly
Jana Čurdová
Co ja vim, nikdy nikomu tento test nedopadl dobře. Nechápu, ze ho ještě dělají. Ja mám tu povahu, ze bych se neskutecne a hlavně zbytečně stresovala, asi jako spousta maminek ![]()
@Sarah1612 já si dělala srandu
právě mi je jasné, že ten má jiné „starosti“
no a s tím chlapečkem to teď taky chápu!
Tak uvidíte co to bude, šťastní budete tak jako tak! ![]()
Ahojky holky ráda bych se přidala
…četla jsem snad všechny komenty a představím se souhrně
před pár dny mě bylo 39 let takže patřím mezi veteránky
…čekáme třetího prcka je to chlap a termín máme 14.4.14…v pátek jsem byla na plodovce takže se ještě trochu válím v peří…jinak mám půl kila nahoře, takže než těhotná vypadám jak nafouklá
…jsem ráda, že tuta diskuze existuje páč jsem se tu dočetkla strašně věcí a doufám, že to tady všechny dotlučeme do našich porodů ![]()
Vlaďko, mám radost, že ve 39 letech v tom nejsem sama. Mě bylo 39 v srpnu. Na plodovou vodu jsi šla dobrovolně kvůli klidu, nebo následně po testech? Zajímalo by mě to.
@Vlaďka 74 píše:
Ahojky holky ráda bych se přidala…četla jsem snad všechny komenty a představím se souhrně
před pár dny mě bylo 39 let takže patřím mezi veteránky
…čekáme třetího prcka je to chlap a termín máme 14.4.14…v pátek jsem byla na plodovce takže se ještě trochu válím v peří…jinak mám půl kila nahoře, takže než těhotná vypadám jak nafouklá
…jsem ráda, že tuta diskuze existuje páč jsem se tu dočetkla strašně věcí a doufám, že to tady všechny dotlučeme do našich porodů
Gratuluji!
a krásný TP! tak se uvidí, jestli bude prcek chtít mít snadno pamatovatelný datum nar. ![]()
Po odběru si pěkně odpočiň a s tím vylejzáním z peří nespěchej ![]()
Ahoj holky, pomalu se poohlížím po výbavičce, porovnávám značky a tak..Zrovna koukám na sterilizátory a ohřívače lahví - máte někdo nějaký typ? Možná je ještě brzy, ale co, výbavička mi dělá radost
..Zatím mám jen pár bodíček, osušky a prvního plyšového kamaráda
..
Ahojky jéééééé tak to jsem ráda, že tu nejsem sama polomladice
,tak nepřed jsem šla na genetiku kvůli věku automaticky, sama od sebe jsem chtěla plodovku a mít jistotu…pak jsem šla do poradny a tam zjistil doktor že má prcek vypotek okolo srdíčka a letěla jsem na genetiku hned ten den znovu, a plodovku mě vzali hned za tři dny když mě začal 16 tyden a zároveň jsem tam měla objednaného kardiologa…Teď mám před sebou tři týdny hrůzy, páč zítra bude předběžný výsledek z plodovky pak za týden zbytek, ale rozhodující je kardiolog 15.11. Tak se ze mě stal půl blázen, jsem asi na všechny doma protivka páč mám černý myšlenkyfurt se kontroluji a chtěla jsem si koupit odposlech srdíčka, ale doma mě to zatrhli, že bych byla ještě víc nervní a mají pravdu bych asi nedělala celý den nic jiného než ho poslouchala
…a věřím, že vše dopadne dobře a prcík to toho 14.4. dáááá…
Jooo a z peří se nehrnu zjistila jsem, že spousty věcí funguje i beze mne
![]()
Ahoj holky,
omlouvám se za tak dlouhou odmlku..opět POŘÁD JEN spím. Už jsem myslela, že mě to přešlo, ale omyl! a to mi teď začíná 16.tt
Každopádně jsem byla u doktorky a ta mi zjistila anémii, takže důvod nalezen, beru tabletky a snad mě ta únava konečně přejde, jinak zaspím snad i vlastní porod ![]()
Taky jsem byla na screeningu a vyšla mi jedna hodnota krve nějak blbě, ale pořád mám riziko DS 1:2300. Doktorka mi ale stejně doporučila Tripply :-/ jenže když to tady čtu, tak se mi na ně vůůůbec nechce, vyjdou blbě a já pak budu úplně na dně (jako jsem byla po tom, co mi řekli, že mi něco nesedí)..
@Michaela-85 taky už koukám po výbavičce, máme nějaké oblečky a dnes mi manžel objednal epi-no (chci ho k Vánocům). Na lahvičky jsem taky koukala a asi budu chtít Avent - a samo, že výbavu k tomu od stejné značky
na to si potrpím
ještě je hodně chválený NUK a pak Farlin. Kdyžtak pak dej vědět, který jsi vybrala ![]()
@Vlaďka 74 píše:
Jooo a z peří se nehrnu zjistila jsem, že spousty věcí funguje i beze mne![]()
![]()
![]()
pěkně odpočívej a budu na Tebe moc myslet ![]()
Docela se mi líbí Tommee Tippee a také nemá špatné recenze, dneska jsem ulovila na Mallu sterilizátor do MT s novorozeneckým dudlíkem a první lahvičkou za 600,–- – poškozený obal, ale nepoužito, tak mám docela radost
..
Tak holky dnes mi volali z genetiky a první výsledky z plodovky vyšli dobře jupííííííííí tak mi spadl první ze tří kamenu ze srdce
…Amandi já jsem taky furt ospalá, přijela jsem dneska z práce padla skoro ještě oblečená a hodinu spala…Ale takhle hodně jako ty asi ne…A co ty testy, jdeš na ně???Moc bych tě držela palečky
![]()
Vlaďko gratulujuuuu
to je skvělá zpráva ![]()
No na tripple testy půjdu, nic moc jiného mi nezbývá. O amniu se mnou nikdo ani nemluvil, asi kvůli věku a taky to riziko vyšlo poměrně nízké, ale postrašili mě, to jo. Tak uvidíme, až dají výsledky z tripplů a screeningu dohromady, třeba budeme chytřejší ![]()
PS. a řekli Ti, jestli čekáš holčičku nebo chlapečka? Prý z plodovky je to na 100% ![]()
Miminko 15+2tt utz z nemocnice po hospitalizaci. Brisko 17tt
a od 17tt jsem ucitila prvni pohyby
Takovyto simrani jsme citila od 16tt.Dnes jsem 16+3tt a uz se tesim na 5.11.na ko
a na 2.12.na II. screening
![]()
Ti víš u nas platí " odpiraneho chleba, největší krajíc
…už rok mluvíme o Emilly a to bude Emilly slušet a to ji pak koupine atd. no a máme CHLAPA
ale to neva hlavně aby byl v cajku pinďour jeden
…kdybych věděla jak se to dělá tak vám sem dám fotku toho našeho prostytuta jak ho ukazuje
…koukej dat vědět ty testy na ty já vůbec nešla, semnou se taky o plodovce nebavili kvůli věku
…