Dubnovky 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19
25.10.13 16:45

Co ja vim, nikdy nikomu tento test nedopadl dobře. Nechápu, ze ho ještě dělají. Ja mám tu povahu, ze bych se neskutecne a hlavně zbytečně stresovala, asi jako spousta maminek :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2899
27.10.13 12:31

@Sarah1612 já si dělala srandu :P právě mi je jasné, že ten má jiné „starosti“ :pankac: no a s tím chlapečkem to teď taky chápu!
Tak uvidíte co to bude, šťastní budete tak jako tak! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vlaďka 74
27.10.13 17:41

Ahojky holky ráda bych se přidala :)…četla jsem snad všechny komenty a představím se souhrně :) před pár dny mě bylo 39 let takže patřím mezi veteránky :lol:…čekáme třetího prcka je to chlap a termín máme 14.4.14…v pátek jsem byla na plodovce takže se ještě trochu válím v peří…jinak mám půl kila nahoře, takže než těhotná vypadám jak nafouklá :lol:…jsem ráda, že tuta diskuze existuje páč jsem se tu dočetkla strašně věcí a doufám, že to tady všechny dotlučeme do našich porodů :andel:

• Citovat
  • Upravit
3620
28.10.13 10:29

Vlaďko, mám radost, že ve 39 letech v tom nejsem sama. Mě bylo 39 v srpnu. Na plodovou vodu jsi šla dobrovolně kvůli klidu, nebo následně po testech? Zajímalo by mě to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2899
28.10.13 10:51
@Vlaďka 74 píše:
Ahojky holky ráda bych se přidala :)…četla jsem snad všechny komenty a představím se souhrně :) před pár dny mě bylo 39 let takže patřím mezi veteránky :lol:…čekáme třetího prcka je to chlap a termín máme 14.4.14…v pátek jsem byla na plodovce takže se ještě trochu válím v peří…jinak mám půl kila nahoře, takže než těhotná vypadám jak nafouklá :lol:…jsem ráda, že tuta diskuze existuje páč jsem se tu dočetkla strašně věcí a doufám, že to tady všechny dotlučeme do našich porodů :andel:

Gratuluji! :andel: a krásný TP! tak se uvidí, jestli bude prcek chtít mít snadno pamatovatelný datum nar. :P
Po odběru si pěkně odpočiň a s tím vylejzáním z peří nespěchej ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
509
28.10.13 14:02

Ahoj holky, pomalu se poohlížím po výbavičce, porovnávám značky a tak..Zrovna koukám na sterilizátory a ohřívače lahví - máte někdo nějaký typ? Možná je ještě brzy, ale co, výbavička mi dělá radost :-)..Zatím mám jen pár bodíček, osušky a prvního plyšového kamaráda :-)..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vlaďka 74
28.10.13 17:10

Ahojky jéééééé tak to jsem ráda, že tu nejsem sama polomladice :lol: :lol:,tak nepřed jsem šla na genetiku kvůli věku automaticky, sama od sebe jsem chtěla plodovku a mít jistotu…pak jsem šla do poradny a tam zjistil doktor že má prcek vypotek okolo srdíčka a letěla jsem na genetiku hned ten den znovu, a plodovku mě vzali hned za tři dny když mě začal 16 tyden a zároveň jsem tam měla objednaného kardiologa…Teď mám před sebou tři týdny hrůzy, páč zítra bude předběžný výsledek z plodovky pak za týden zbytek, ale rozhodující je kardiolog 15.11. Tak se ze mě stal půl blázen, jsem asi na všechny doma protivka páč mám černý myšlenkyfurt se kontroluji a chtěla jsem si koupit odposlech srdíčka, ale doma mě to zatrhli, že bych byla ještě víc nervní a mají pravdu bych asi nedělala celý den nic jiného než ho poslouchala :nevim:…a věřím, že vše dopadne dobře a prcík to toho 14.4. dáááá…

• Citovat
  • Upravit
Vlaďka 74
28.10.13 17:16

Jooo a z peří se nehrnu zjistila jsem, že spousty věcí funguje i beze mne :potlesk: :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
155
28.10.13 17:46

Ahoj holky,
omlouvám se za tak dlouhou odmlku..opět POŘÁD JEN spím. Už jsem myslela, že mě to přešlo, ale omyl! a to mi teď začíná 16.tt :,( Každopádně jsem byla u doktorky a ta mi zjistila anémii, takže důvod nalezen, beru tabletky a snad mě ta únava konečně přejde, jinak zaspím snad i vlastní porod :lol:

Taky jsem byla na screeningu a vyšla mi jedna hodnota krve nějak blbě, ale pořád mám riziko DS 1:2300. Doktorka mi ale stejně doporučila Tripply :-/ jenže když to tady čtu, tak se mi na ně vůůůbec nechce, vyjdou blbě a já pak budu úplně na dně (jako jsem byla po tom, co mi řekli, že mi něco nesedí)..

@Michaela-85 taky už koukám po výbavičce, máme nějaké oblečky a dnes mi manžel objednal epi-no (chci ho k Vánocům). Na lahvičky jsem taky koukala a asi budu chtít Avent - a samo, že výbavu k tomu od stejné značky :-D na to si potrpím :-D ještě je hodně chválený NUK a pak Farlin. Kdyžtak pak dej vědět, který jsi vybrala :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
28.10.13 17:48
@Vlaďka 74 píše:
Jooo a z peří se nehrnu zjistila jsem, že spousty věcí funguje i beze mne :potlesk: :lol: :lol: :lol:

:palec: pěkně odpočívej a budu na Tebe moc myslet :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
509
28.10.13 18:17

Docela se mi líbí Tommee Tippee a také nemá špatné recenze, dneska jsem ulovila na Mallu sterilizátor do MT s novorozeneckým dudlíkem a první lahvičkou za 600,–- – poškozený obal, ale nepoužito, tak mám docela radost :-)..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vlaďka 74
29.10.13 20:33

Tak holky dnes mi volali z genetiky a první výsledky z plodovky vyšli dobře jupííííííííí tak mi spadl první ze tří kamenu ze srdce :lol: :lol:…Amandi já jsem taky furt ospalá, přijela jsem dneska z práce padla skoro ještě oblečená a hodinu spala…Ale takhle hodně jako ty asi ne…A co ty testy, jdeš na ně???Moc bych tě držela palečky :palec: :andel:

• Citovat
  • Upravit
155
29.10.13 22:03

Vlaďko gratulujuuuu :kytka: :kytka: :kytka: to je skvělá zpráva :dance:

No na tripple testy půjdu, nic moc jiného mi nezbývá. O amniu se mnou nikdo ani nemluvil, asi kvůli věku a taky to riziko vyšlo poměrně nízké, ale postrašili mě, to jo. Tak uvidíme, až dají výsledky z tripplů a screeningu dohromady, třeba budeme chytřejší :roll:

PS. a řekli Ti, jestli čekáš holčičku nebo chlapečka? Prý z plodovky je to na 100% :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
delfinek91
30.10.13 10:30

Miminko 15+2tt utz z nemocnice po hospitalizaci. Brisko 17tt :-) a od 17tt jsem ucitila prvni pohyby :-)Takovyto simrani jsme citila od 16tt.Dnes jsem 16+3tt a uz se tesim na 5.11.na ko :-) a na 2.12.na II. screening :srdce: :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Vlaďka 74
30.10.13 11:11

Ti víš u nas platí " odpiraneho chleba, největší krajíc :D…už rok mluvíme o Emilly a to bude Emilly slušet a to ji pak koupine atd. no a máme CHLAPA :lol: ale to neva hlavně aby byl v cajku pinďour jeden :)…kdybych věděla jak se to dělá tak vám sem dám fotku toho našeho prostytuta jak ho ukazuje :andel:…koukej dat vědět ty testy na ty já vůbec nešla, semnou se taky o plodovce nebavili kvůli věku :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex