Dubnovky 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6257
1.11.13 10:00

Jinak hodnoty furt těch 135/95..byli tak snad to bude ok..hlavně at toho beru co nejmín..pak že to těhotenství nás nepotrápí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2899
1.11.13 11:52

@Andy27 to je kvůli tomu spodnímu tlaku ne? Ten vrchní je relativně ok (já mám vrchní taky tolik i k 140 u doktora)… hm, já mám taky z pilulek strach, ale když člověk musí, tak musí… špatný tlak by miminko mohl poškodit, nebo zabít, tak se to musí brát tak :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2899
1.11.13 12:18

@Vlaďka 74 @Michaela-85 no holky! Co to je za váhový přírůstek - to jsem proti vám úplný tank ach jo :P asi se budu muset začít krotit, ale ty chutě a hlavně rychlý hlad se tak špatně krotí :evil: :evil:

@Evčík mě to taky sedí tak prazvláštně… protože podle MS mám mít termín 22. 4., ale podle CRL je miminko větší skoro na každé prohlídce cca o 3 dny, ale termín podle UTZ mi nedali a nechali to na té MS. Zdá se mi to zvláštní, ale je to fuk. Jestli to má Vlaďka ale o týden, tak to rozdíl pak už trochu je… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2899
1.11.13 12:22

Holky a která už víte co to bude? :lol:

Já jsem dnes byla na UTZ a pak až jdu na ten vlký, ale doktor už udělal odhad, ale nejdřív říkal něco jiného a pak se šel podívat znovu a už to bylo jinak… :P takže hokej hadr…

Jinak mimičko se tam tak plovalo a občas zamávalo… má cca 15cm (doktor řekl, že už to půjde blbě měřit)… obvod bříška seděl a pak měřil stehení kostičku, která má víc jak 2cm. Díval se na žaludek, hlavičku, srdíčko a celkově. Bylo to moc hezké :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
1.11.13 12:22

Jj, vrchní mám ok…ale ten spodní mi nějak od toho 15 tt hapruje ale tak mam zatím půlku a přesně tak to beru..pro miminko a at ten tlak zůstane alespon tak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2899
1.11.13 12:27

@Andy27 půlka je ještě fakt dobrá, horší je když se to pak musí schazovat už v nemocnici, nebo brát už víc prášků denně! Přeji ti hlavně, aby to bylo buď takové jako nyní, nebo lepší :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
509
1.11.13 12:28

@Jankaxx Jak říkám, teď to vše roste rychleji, takže myslím, že váha půjde nahoru, vlastně se sama divím, podle toho, jak se vidím, že jsou to „jen“ 2 kila :mrgreen:..S pohlavím se chceme nechat překvapit, tak snad nám to nikdo z lékařů omylem neprozradí :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
1.11.13 17:13

Taky to mám jako @Jankaxx - jím pořád stejně, zdravě, jenže častěji, páč mám brzy hlad! A prd dělám… Po tom IVF dost klid, hodně spát…No a pak se můžu divit :zed:
Co čekáme taky nevím :nevim: Na velkým UZ se to zdalo na holčičku, jenže pak se ten pahorek začal jaksi, ehm..„stavět“ :mrgreen: takže to neurčitě vypadá víc na kluka (osobně nám to je úplně jedno) V těh. poradně nebylo vidět nic a další mám až 25.11. s velkým UZ. Tak jsem si tak říkala, že asi přestanu být zvědavá a necháme si překvapení :andel: Jenže těch neutrálních barevných oblečeni nikdo moc nemá… :think: Tak že bych si to nechala říct jen já ( manželovi info zatajit :oops: )??? No uvidíme… 8)
Nechystáte se někdo chodit plavat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
1.11.13 17:56

Ahojky tak u mě to je přesně jak u Michaela-85 sice mám jen skoro kilo, ale bříško se už začíná pěkne rýsovat :lol:…pravda je že já teda moc nebaštím, nemám hlad tak se snažím cpát ovocem a zeleninou a dělat si vývárky :palec:

jinak dneska jsem z cesty z práce vyzvedávala Kubu( syn 18 let)ve škole v Praze a stavěli jsme se v Malvíkovi, to je prodejna s věcma pro miminka, já myslela, že mi praskne srdce :srdce: tich nádherných věcí :andel:…samozřejmě na "růžovky " mají tich věcí dááleko víc, ale mají tam i spoustu neutrálního…Tak jsem koupila zavinovačku :potlesk:, ona na mě pořád volala " kup si mě " :P :P

Janko já už vím co to bude, koukni na můj UTZ jak vypadá chlap, myslím že to je na 68 stránce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
2.11.13 19:30

@Vlaďka 74 nooo pořádnýho chlapáka čekáte 8o :lol: tak už aspoň víš a nemusíš se u těch růžových věciček tak zdržovat ;) takhle já furt vzdychám a říkám si: jeeeezis ty kytičky na ty cepičce ale jsou… :kytka: nebo ty námořnický modrý dupky :andel: :lol: :lol: :lol: a nekoupim nic než bílej kabátek s béžovým medvědem :evil: brácha má tři kluky, kamarádka tři holky, tak nabízejí, ale komu říct :mrgreen:? No bude to sranda…
Vývárky :palec: taky mi teď přijdou k chuti.. A studený podmáslí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2899
2.11.13 20:46

@Michaela-85 Asi se budu opakovat, ale fakt obdivuji všechny, kdo mají tak silnou vůli a nenechají si to říct… já jsem strašná zvědavka a i když jsem se dozvěděla dost protichůdné info, tak jsem stejně spokojeněší! Umím si představit, jak úžasné to je pak po porodu - když se dozvíš co! Na to se pak do smrtí nezapomíná :andel: tak ať to nějaký troubík dr. nevyzradí :zed:

@Evčík Eví hele to je s tím hádáním pohlaví dost podobné! Nejdříve to bylo na holčičku a pak tam byl pytlík :P a máš pravdu, že neutrálních hezkých barev je strááášně málo. Já mám pár z USA - bílou se zelnými punítčky, hezké odstíny hnědé a oranžové, žlutou… ale tady se sotva něco sežene v žluté! :pocitac: Jsem zvědavá jak se s tím rozhodneš, jestli si necháš říct, nebo ne :pankac: Fakt má brácha tři kluky a kamarádka tři holky? To je terno :P kor když si dost často lidi pořizují třetí aby měli konečně to „ovo vytoužené“…

@Vlaďka 74 :P jo Vladi tak na mé taky volá hodně věcí „kup mě“ :P je to pak boj odolat že! Hm z Malvíka máme krásné golfky, ale bylo to přez eshop… tam musí mít věcí! Syn chodí na střední?
Až dopíšu, tak se mrknu na fotku tvého UTZ! ;) jestli je to podobné jako u nás.
Je taky pravda, že na holky mají víc věcí! Ale teď zrovna kupodivu v Tescu měli 30% na všechny hadry od FaF (ty já ráda ty dětský oblečky) a měli tam toho mega a i hezký na klučíky /miminka/…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2899
2.11.13 20:48

Vlaďi, tak na tom 3D to je jasně vidět! Kluk jako buk… tak to takhle u nás absolutně nebylo vidět, páč to byl obyč utz :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
3.11.13 08:50

@Jankaxx :lol: :lol: :lol: no pravě - šli do třetího prcka s tím, že by chtěli to co ještě nemají ( švagrová si to dokonce nechala propočítat v jakýmsi horoskopu od Baudiše!) a mají zase to samé :cert: ale všechny děti mají zdravý a skvělý :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2899
3.11.13 12:19

@Evčík To je dobrý :D ale je to fakt jedno… hlavně, že jsou právě zdravoučcí broučci!!! Já vím, že právě to je strááášně časté, že třetí dítě se pořizuje když mají dvě stejná pohlaví, aby to do třetice zkusili zlomit… no, ale to jsou strašné pravděpodobnosti s tím… Je to 50/50

Hm, spíš bych věřila v početí holčičky mimo ovulaci (jakože sex je třeba dva dny před ovukou a ty holčičí spermie prý víc vydrží)… při sexu v tom nejlepším období ovulace prý kluci rychleji dorazí k vajíčku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2899
3.11.13 12:23

To je hnusně co!

Já jsem vytáhla asi 6 krabic z půdy a začala vyndávat do komody oblečky po malém… už májm plnou komodu oblečků jen do roka… zbytek musel zůstat v krabici…
Vytahala jsem hračky, hrací deku, spirálku na postýlku, zavinovačky a klokanky, nosítko, capáčky a botičky… a když vidím samou modrou, tak říkám „ježiš a co bysme vůbec s tím vším dělali kdyby to byla holka?!“ - jasně, že něco unosí, ale zase bych asi nebyla nadšená kdyby byla non-stop modrá :P

Tak já se tak trochu připravuji, protože s pupkem a v zimě se mi na půdu už chtít nebude… teď začne vánoční úklid a cukroví, tak jsme to chtěl připravit :P v únoru bych vybrala a pak budu jen „oprašovat“ a možná se spíš pustím do organizace pokojíčku… Já tak miluji plánování :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí