Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj nebude vadit když se k vám přídám? Jsem sice už v té uzavřené diskusi, ale je nás tam moc tak se tam moc neorientuji.
@marinka5 píše:
Ahoj nebude vadit když se k vám přídám? Jsem sice už v té uzavřené diskusi, ale je nás tam moc tak se tam moc neorientuji.
ahojky ja se pridala teprve vcera ![]()
Tak trošku o sobě něco napíšu. Tak bude mi 24 let. A čekám své první hodně moc vytoužené miminko. Bohužel za sebou mám tři zamlklá těhotenství v prvním trimestru, momentálně jsem nejdál a doufám, že už to dojedeme do zdárného konce…bohužel po mých zkušenostech mám stále obrovský strach
Tak to já taky na den stejně
…Tak to už je pohoda ne..nejvíc rizikový je 1 trimestr ![]()
No tak to i já…taky jsem trochu tak strašpytel takže počítám každej týden..
![]()
Ja spis pocitam tydny vzdy do dalsi kontroly at uz to maly zase vidim
Já jsem na tom podobně jako vy, pro svůj klid jsem si teda pořídila angelsounds tak občas poslechnu alespoň srdíčko
@marinka5 píše:
Já mám TP 13.4.2014
to ja mela pri prvni kontrole 12.4.2014 a potom pri dalsi 3.4.2014 tak newim kdy to teda bude
@Evčík to se ta tílka úplně zachránila na poslední chvíli
ona ta bavlna dělá spí kusy no!
Jéé, plínkovou osušku máme taky! Teď myslím, že je od Kikko? A je to kokos či co a to je taky tak hebký!
Kupovala jsem jí s nějakým tím poukazem na slevu v DMku.
No, ty klouboučky jsou skvělé když máš pak opravdu rozbité bradavky (prasklé), ale když si je budeš mazat, tak se to moc nestává si myslím. Já nebyla schopná se v porodce naučit malého přisát - s kloboučky to nakonec vyšlo. ALE! Ta sestra mi měla říct, že je mám co nejdřív přestat používat, protože miminko toho s nimi vytahá míň a normálně se ti pak dělá míň a míň mlíko. Fakt. Já jsem na to narazila na servru o kojení. Sice to trvá dýl než toho mléka tam začne ubývat, ale je to nežádoucí, protože miminko má větší potřeby když mu jsou třeba 3 měsíce atd. Ty kloboučky se nám pak podařilo vysadit (malý měl samozřejmě problém se je odnaučit, ale dali jsem to)… Takže na to pozor!
Rozhodně nejsou na dlouhodobé používání. Pár dní třeba je fajn, že vytvarují bradavky, ale pak raději odložit a pracovat „se svým“. Nehledě na to, že taky dětská pusinka (sliny) a kůže dvorce a bradavky si vyměnují nějaké informace a tělo tak i přizpůsobuje tvorbu protilátek do mlíčka pro miminko. Je to stranšně vychytané ![]()
@mazlik.win píše:
Ahojky, muzu se pridat? Je mi 22let jsem prvorodicka a TP mam 3.4.2014
Malzli samozřejmě, že se můžeš přidat ![]()
@ywettka16 nám se taky první povedl až na počtvrté, ale povedlo se a tak to je hlavní! Už jsi daleko, tak buď v klidu
pohyby taky nic. Už jsem myslela „že“?! A ono prd
ale ještě je klidně i pár týdnů čas. Já jsem nachlazená taky! Už měsíc. Už to skoro vypadalo, že to bude ok, ale vždycky se to vrátí. Bereš něco? Já zkoušela jen ten Bioparox co mi doporučil gynekolog, ale chce se mi po tom vždycky ![]()
@Andy27 tak to já Andy můžu to co ty plus i ty pomeranče (nebo spíš mandarinky) ![]()