Dubnovky 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
967
6.11.13 06:41

Uz se tady docela ztracim, mejte se tady hezky a dockejte se zdravych miminek :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
6.11.13 08:24

@ywettka16 Ahojky modrou bych asi měla kupovat, ale :nevim: modrou moc ráda nemám :nevim:…takže barevný vecičky včera jsem koupila červenou košili, zelený kalhoty a černý body :lol: :lol: a vypadá to na červený kočárek Maxi Cosi…samozřejmě do ruzova to nepohrnu :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6379
6.11.13 09:13

@marinka5 tak to máš kontroly jako já po 5-6 týdnech…ale včera jsem dr říkala, že to je dlouhá doba a tak ted me objednala po 3 tydnech :-)
@Vlaďka 74 jé tak to já mám modrou ráda, ale nebudu mít vše modré :-) tak jak bych u holčičky neměla vše ružové ;-) ono i zelená, žlutá, ted se mi líbí i ty béžové věcičky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6379
6.11.13 09:15

Holky dnes je u nás tak škaredě, že se mi ani nechce jít poklidit zvířátka a zatopit :-( :-) to vidím dnes tak na postel :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
6.11.13 09:26

@ywettka16 ja je puvodne mela po tech trech tydnech ale ted ze mi to da po mesici aby to krasne vyslo na ten 20. Tyden

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6379
6.11.13 09:47

@marinka5 já kontroly měla do 14 týdne po 2-3 týdnech a ted mi dr dala po měsíci a včera jsem jí říkala, že měsíc je dkouhej a ten poslední týden jsem byla nervní…a tak mi to zase dala po třech týdnech ;-) je super, že se s ní dá domluvit ;-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
6.11.13 13:55

Holky jste taky nektera na neschopence? Ja jak jsem doma skoro cely den sama tak uz fakt nevim jak se zabavit :-

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6379
6.11.13 15:19

@marinka5 ja jsem taky na neschopence už od začátku těhu a ted jsem si přehlásila neschopenku k našim. Je tady aspon zahrada a mužu jíf pokrmit zvířata a za psem navíc tady mám sestru 9ti letou takže o zabavu postarany :-D jinak dopoledne se taky nudím, ale to uklidím kuknu na ulici a na mtv na nactileté maminky a je to zabit :-) :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6379
6.11.13 15:20

Ted mi volala sestra, že ji njakej kluk vykopl ve skole z ruky tablet a že ho má prasklej :‚( holky jak by jste to řešili? mě napadá se oontaktovat s rodiči toho kluka a chtít po nem zaplatit pulku opravy…ten tablet má od října a stál 5tisíc :‘(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
6.11.13 15:26

@ywettka16 tak urcite to dat na vedomi ucitelce a pak hned rodicum…at si hezky zaplati bud novej nebo opravu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6379
6.11.13 15:30

@marinka5 ono ve škole to nemá mít, e zrovna dnes ho měli mít do angličtiny takže jako pomucku do školy ;-) taky bych to viděla ať se podílí na opravě… :-) jen se ptám na co máme a nebo nemáme nárok :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2899
6.11.13 16:43

@ywettka16 @Vlaďka 74

Ahoj ženy :kytka:
ywet já ten metří vidím - moc pěkný modroučký :palec:
hele my jsme tady spíš všechny čekatelky na kluka co? 8o mě to teď tak trklo…
Vladi, Ywet já vůbec nechápu, podle čeho to určují jako! Já mám metřík podle MS, protože mi i dr. na tom velkém UTZ řekl, že ten termín tak necháme… ale při tom na tom UTZ i viděl a mám tam psáno, že mimi bylo o pár dní větší něž podle UTZ?!

Ale asi to má vymáklé, protože teď můj gynekolog na tom jeho „Stroji“ mi říkal, že mimi krásně odpovídá… neříkal nic, že by bylo větší… takže :nevim: babo raď!

Já dneska byla u kadeřnice a na vánočních nákupech… :dance: to se to penízky kutálely! Teď zítra začnu dělat dort na sobotu, udělám korpus a snad to i promáznu a v pátek mě budou asi omývat ze zdobení :roll: a nemůžu sehnat potravinářský barvivo - nějaké kvalitní. V Tescu mají nějaké pytlíčky, ale tam je tak divné upozornění, že děti do 3 let z toho můžou mít poruchu soustředění! No co to je??? Jestli z cukru? ale to se mi vůbec nezdálo, protože to byly tak malinký pytlíčky, že si nedovdu představit co to jako může obsahovat, když to má takový účinek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2899
6.11.13 16:45

Dneska jsem si volala na výsledky těch tripplů a prý jsou v pořádku :dance: :dance: :dance: tak mi spadl balvánek se srdce. Teď už naštěstí by žádné takové stupidní testy být něměly. V podstatě nás toho ženský moc už nečeká?!

To bude velký UTZ č. 2, pak nějaký stěr co se dělá na streptokoky až ve 30tt, nebo tak nějak, curkovka v cca 26tt a pak nějaká krev, ale to už je ten standardní test spíš na chudokrevnost apod. Jo a ještě zubař, obvoďák a EKG… :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2899
6.11.13 16:49
@Evčík píše:
Neposloucháte dnes ve zprávách, že se šíří černý kašel? Prej doporučují očkovat maminy do 36tt a mimčo má pak protilátky až do 2. měsíce, než dostane hexavakcinu… :think: no nevím…když já nejsem fanda očkování…ale trochu mě to děsí :jazyk:

Taky tomu absolutně neholduji… už teď máme odloženou se synem MMR až na druhý rok a já už přemýšlím, jak bych to ještě poodálila kousíček… černý kašel má, ten je hned v té první vakcině a ta se dává dost brzy. Fakt očkování nefandím! Vím, že u něčeho je dobré, ale někdy se mi zdá, že může nadělat i dost velikou paseku :oops: hlavně v oblasti autoimunity :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2899
6.11.13 16:51
@Michaela-85 píše:
@Evčík Nechali jsme si všude uvést, že nechceme znát pohlaví :mrgreen:

Tak to si myslím Míšo, že ti to nikde nanapíšou. Oni si na to dají majzla - hlavně když už s tím počítají a mají to v dokumentaci :palec: to se mi líbí, že to takhle funguje. Občas to spíš ale prokecne „dvorní“ gyndař :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí