Dubnovky 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1155
9.11.13 14:36

@Jankaxx jo jo už jdeme v pátek a to je ten rozhodující buď se to vstřebalo a máme vyhráno nebo :,(…a ještě mi furt nepřišli poštou konečné výsledky z plodovky ach jo :nevim:

ale fuuurt věřím, že je všechno v pořádku a budeme velká rodina :srdce: :andel:..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
9.11.13 14:39

@Jankaxx jéééa Ondráškovi vše nej k narozkám :kytka: :andel:, jak dopadl dort s traktorem, nebo co jsi mu tam vytvářela :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
509
9.11.13 16:21

Holky, mám v polovině těhotenství takovou fakt hloupou otázku :oops:..Když jsem 19+4, tak to už je probíhající 20.týden - tzn. když čtu těhu týden po týdnu, mám číst už ten 20.? Já vím, že už bych to mohla vědět, ale zkrátka jsem si v tom pořád neudělal jasno :-D..

@Vlaďka 74 Jak dlouho jsi byla po AMC na neschopence? Já na tom byla teď u úterý a neschopenku mám až do prohlídky 15.11. - není to zbytečně dlouhé?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
9.11.13 22:03

@Michaela-85 tak na první ti taky neporadím páč v tom mám taky zmatek :think: :P

a já po AMC neměla neschopenku vůbec, dělali mi jí v pátek byla jsem doma víkend a pondělí páč byl st. svátek a pak jsem už šla do práce, pravda je že jsem se snažila šetřit a netahat nic těžkého, udělala jsem doma základnu :D a šla odpočívat… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
509
9.11.13 22:24

@Vlaďka 74 No, já si myslím, že je to zbytečně dlouhé, v pondělí si zajdu za doktorem, jestli by mě od úterka neuschopnil..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
9.11.13 22:28

Zdravím, maminky :mavam:
Můžu se k Vám přidat?
Termín mám 24.4.2014 a čekám druhého chlapečka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
10.11.13 07:59
@Michaela-85 píše:
Holky, mám v polovině těhotenství takovou fakt hloupou otázku :oops:..Když jsem 19+4, tak to už je probíhající 20.týden - tzn. když čtu těhu týden po týdnu, mám číst už ten 20.? Já vím, že už bych to mohla vědět, ale zkrátka jsem si v tom pořád neudělal jasno :-D..

Píšeš to dobře, je to 4.den v 20tém týdnu;) 20+1 je už 21.tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
10.11.13 08:02

@janicce ahooooj :mavam: krásné datum, kéž by vyšlo viď ;)? Ty jo to bude miminek na jaro :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
10.11.13 09:00

@Evčík
ano, krásné datum:D
Uvidíme, zda to vyjde 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2899
10.11.13 09:46

@Vlaďka 74 tak to máš Vladi za pár dní a budeš vědět… já věřím, že to, že nedošel ten dopis nic neznamená, tak se tím nestresuj :hug:
A jak se cítíš? :hug: co pohyby/nepohyby? Já stále asi nic moc…

Jinak děkuji za optání, dám sem fotku dortu až stáhnu do PC :lol: docela se povedl a nakonec to šlo i jíst. Oslavenec to ocenil! A taky už si sám rozbaloval dárky, tak to mě potěšilo, jak byl natěšený na to. A sfoukával svíčku stále dokola :palec:

@janicce Jééé ahoj, to máš termín jen dva dny po mém a taky budeme mít asi druhého klučíka… kolik je tvému?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
10.11.13 10:04

@Jankaxx
Ahoj :mavam:
Prvorozenému jsou skoro 3 roky:)) A Tvému?
Tak třeba budeme nakonec rodit ve stejny den :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
10.11.13 11:30

@Jankaxx ahoj tak nervozita stoupá a doma jsou moc rádi :nevim: :lol:…pohyby taky pořád asi nic, ale znáš můj jídelníček :lol: česnek zelí syrečky atd a fazole, no tak pak něco poznej :lol: :lol: :lol:

to je fain, že ta oslava dopadla dobře, tuty píďalky jsou nej :andel: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
10.11.13 11:33

@janicce jéé to máš taky krásný datum :potlesk: já mám 14.4. a koupili jsme si větší auto a máme protekční 5P5 1414 chtěla jsem 1404, ale to už nebylo :roll: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
10.11.13 11:59

@Vlaďka 74
No tak to je znameni:))) Samé čtverky :mrgreen: Už máš nejaké děti nebo to bude první:)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2899
10.11.13 12:52

@Vlaďka 74 Ty blážo, to je boží SPZ!!! :palec: nemá chybu. Krásně symbolické :kytka:
Jo, jo tyhle píďalky jsou sladký a k sežrání… on je mazlí, ale není rozmazlený, je to takový moudrý kluk a všetečka… docela poslouchá i když umí
i pěkně zlobit… a hlavně je to takový veselý neposedný dítě… takže se včera předváděl, měl radost a dělal srandu :P

@janicce můj bobík včera oslavil 2 roky :palec: to máš stejně starého prcka jako švagrová /skoro stejně starého/mladého/ :mrgreen: a jak se těší na bratříčka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí