Poradna duly
Jana Čurdová
@Jankaxx jo jo už jdeme v pátek a to je ten rozhodující buď se to vstřebalo a máme vyhráno nebo
…a ještě mi furt nepřišli poštou konečné výsledky z plodovky ach jo ![]()
ale fuuurt věřím, že je všechno v pořádku a budeme velká rodina
..
@Jankaxx jéééa Ondráškovi vše nej k narozkám
, jak dopadl dort s traktorem, nebo co jsi mu tam vytvářela ![]()
Holky, mám v polovině těhotenství takovou fakt hloupou otázku
..Když jsem 19+4, tak to už je probíhající 20.týden - tzn. když čtu těhu týden po týdnu, mám číst už ten 20.? Já vím, že už bych to mohla vědět, ale zkrátka jsem si v tom pořád neudělal jasno
..
@Vlaďka 74 Jak dlouho jsi byla po AMC na neschopence? Já na tom byla teď u úterý a neschopenku mám až do prohlídky 15.11. - není to zbytečně dlouhé?
@Michaela-85 tak na první ti taky neporadím páč v tom mám taky zmatek
![]()
a já po AMC neměla neschopenku vůbec, dělali mi jí v pátek byla jsem doma víkend a pondělí páč byl st. svátek a pak jsem už šla do práce, pravda je že jsem se snažila šetřit a netahat nic těžkého, udělala jsem doma základnu
a šla odpočívat… ![]()
@Vlaďka 74 No, já si myslím, že je to zbytečně dlouhé, v pondělí si zajdu za doktorem, jestli by mě od úterka neuschopnil..
Zdravím, maminky ![]()
Můžu se k Vám přidat?
Termín mám 24.4.2014 a čekám druhého chlapečka ![]()
@Michaela-85 píše:
Holky, mám v polovině těhotenství takovou fakt hloupou otázku..Když jsem 19+4, tak to už je probíhající 20.týden - tzn. když čtu těhu týden po týdnu, mám číst už ten 20.? Já vím, že už bych to mohla vědět, ale zkrátka jsem si v tom pořád neudělal jasno
..
Píšeš to dobře, je to 4.den v 20tém týdnu;) 20+1 je už 21.tt
@janicce ahooooj
krásné datum, kéž by vyšlo viď
? Ty jo to bude miminek na jaro ![]()
@Vlaďka 74 tak to máš Vladi za pár dní a budeš vědět… já věřím, že to, že nedošel ten dopis nic neznamená, tak se tím nestresuj ![]()
A jak se cítíš?
co pohyby/nepohyby? Já stále asi nic moc…
Jinak děkuji za optání, dám sem fotku dortu až stáhnu do PC
docela se povedl a nakonec to šlo i jíst. Oslavenec to ocenil! A taky už si sám rozbaloval dárky, tak to mě potěšilo, jak byl natěšený na to. A sfoukával svíčku stále dokola ![]()
@janicce Jééé ahoj, to máš termín jen dva dny po mém a taky budeme mít asi druhého klučíka… kolik je tvému?
@Jankaxx
Ahoj ![]()
Prvorozenému jsou skoro 3 roky:)) A Tvému?
Tak třeba budeme nakonec rodit ve stejny den ![]()
@Jankaxx ahoj tak nervozita stoupá a doma jsou moc rádi
…pohyby taky pořád asi nic, ale znáš můj jídelníček
česnek zelí syrečky atd a fazole, no tak pak něco poznej
![]()
to je fain, že ta oslava dopadla dobře, tuty píďalky jsou nej
![]()
@janicce jéé to máš taky krásný datum
já mám 14.4. a koupili jsme si větší auto a máme protekční 5P5 1414 chtěla jsem 1404, ale to už nebylo
![]()
@Vlaďka 74
No tak to je znameni:))) Samé čtverky
Už máš nejaké děti nebo to bude první:)?
@Vlaďka 74 Ty blážo, to je boží SPZ!!!
nemá chybu. Krásně symbolické ![]()
Jo, jo tyhle píďalky jsou sladký a k sežrání… on je mazlí, ale není rozmazlený, je to takový moudrý kluk a všetečka… docela poslouchá i když umí
i pěkně zlobit… a hlavně je to takový veselý neposedný dítě… takže se včera předváděl, měl radost a dělal srandu ![]()
@janicce můj bobík včera oslavil 2 roky
to máš stejně starého prcka jako švagrová /skoro stejně starého/mladého/
a jak se těší na bratříčka?