Dubnovky 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6257
7.11.13 09:24

No nechám to vytáhnout, jen bych podstoupila cokoli jinýho než zubaře a kord to vyřezávání, cestuju z kladna do prahy busem na chirurgickou ambulanci na Karlák a je to docela náročný už. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1085
7.11.13 10:19

@ywettka16 tak to přeji hodně štěstí, ale tak teď už to bude snad v pohodě ne? říkají že nejrizikovější je první trimesrt a ten už máme za sebou ;)

@Evčík no upřímně to byl pro mě docela šok, v jednadvaceti jsem si přišla teda ještě dost mladá na to být maminou…ale celá rodina kolem mě mě podporuje, takže ze mě ten strach už trochu opadl…ale úplně neodpadne asi nikdy no :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6379
7.11.13 10:28

@KatkaKlcova no už sice jsem v 18 týdnu, ale po tom co jsem si prožila budu mít strach pořád ;-) :-( ale myslím pozitivně a věřím, že vše bude ok :-) a na letech nezáleží. máš super rodinu která tě podrží a to je nejduležitější… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1085
7.11.13 10:57

@ywettka16 to věřím, ale hlavně že nepřestáváš věřit :palec:

jinak holky, už připravujete nějakou výbavičku?? já vůbec nevím kde začít, mamka říká že je pořád ještě hodně času, a já ani nějak nemám představu co vůbec všechno budu potřebovat :? kéž by existoval nějakej seznam, co si má nastávající mamina připravit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
509
7.11.13 11:53

@KatkaKlcova Mám koupenou knížku Nová velká kniha o mateřství a jsou tam různé hezky popsané kapitoly od otěhotnění do 3.let..Mimo jiné je tam i seznam první výbavičky a toho, co si vzít do porodnice..Knížku můžu jen doporučit, jinak na internetu se také nějaký seznam, od kterého se odrazit, také najde :-)..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
7.11.13 12:17

@KatkaKlcova Obavy máme všechny - nevíme, co nás čeká a ty co už prcka mají, se určitě zase obávají, jak budou zvládat děti dvě :idea: 14 let ti není a sama naštěstí taky nebudeš, mamča určitě hodně pomůže :hug: to zvládneš jako prd ;)
Já už vykramovala krabici z půdy, sem tam něco líbivýho koupím… na pohodu… aspoň to všechno nebudu honit ve sněhu s velkým pupkem… Teď si tu přetírám maličkou postýlku, je na chvilku, než se bobeš začne stavět (proto ji z rodiny nikdo nechtěl a mě se líbí) Jinak mám seznam výbavičky dokonce na těhot. průkazce :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6379
7.11.13 12:38

Ano i já mám napsanej seznam výbavičky jak v jedné brožurce od dr tak i v knížce a kukla jsem i do těhu prukazky a tam je to taky ;-) teda já začínám kupovat neutrální oblečení ať na konci nemusím plašit a přijde mi, že je lepší pořídit každej měsíc něco než pak vše naráz… ;-)
a co se týče lékarny, tak to budu mít zadarmo…v práci máme benefity a to jsou njáky 4tisíce, takže budu utrácet přez tohle :-D aspon njáka koruns ušetřena ;-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
7.11.13 13:23

Musím se přiznat já nemám koupeno vůbec nic…začnu asi až po 25tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6379
7.11.13 13:28

@marinka5 no nebýt mamky která mě dotáhla do bazárku a já viděla ty pěkný vecičky za super kačky, tak taky nemám nic :-D a ted jsem si koupila maminku a je tam 30% sleva na nákup do f&f takže příští týden jdu taky utrácet :-) jinak pomalinku už musím kupovat ať toho pak nemám moc ;-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
7.11.13 13:41

@ywettka16 no já bych taky mohla no…ale stejně aspoň počkám do utz ve 20.tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6379
7.11.13 14:02

@marinka5 já taky chtělo počkat, ale včera po dobré kontrole mi to nedalo :-D ale tak stejně co se má stát se stane a zatím to mám neutrální, tak kdyby nedej bože něco si to nechám na potom…ale vše bude ok tak už bych se nákupu nebála-pomaliáku ale jistě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
7.11.13 17:18

Tak jsem to přežila, řezání, vrtání do kosti a hůrá osmička je venku,2 injekce na umrtvení a vypadám jak mastif :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
7.11.13 17:51

@Andy27 no ty si teda statečnice, ty brďo já jsem poseroutka takže obdivuji každého za všechno :potlesk:

@ywettka16, já už taky občas něco koupím, ale zatím jen oblečky, zavinovačku at. ale přebalovák, podložku, kočárek atd. necháme asi až na leden- únor…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2899
7.11.13 18:25

@ywettka16 ty myslíš to Dortissimo? Nebo tak nějak? Mají i eshop… já jsme si u nich chtěla objednat marcipán a ty barvy, ale oni to zrovna neměli, tak jsem říkala, že jen barvy brát nebudu :( ale už jsem pořídila… mamka něco přivezla… raději mu ale marcipán dávat nebudu a tak se už o ten obsah nestarám :P

@Evčík Je to pěkná sračka :( přitom mě třeba na to neočkovali… jedna z těch chorob se tam přidala až po roce tuším 1987, takže já ji taky nemám a žiju. Zrovna tyhle nemoci by u dětí neměly mít nijak závažné účinky, zato ta vakcína je dost driák. Kamarádka co žije v USA a má skoro vystudovanou medicínu mi říkala, že tam na to mají dobrovolný systém, kde dr. hlásí vedlejší účinky… už takhle prý jejich mnozství není zanedbatelné a to se uvádí, že to ohlásí tak jedna desetina doktorů!!! No a řikala, že když už, tak je lepší očkovat po 2 roce věku, že jsou už pevné mozkové obaly a rizika nižší. Můj malý není v kolektivu, takže pravděpodobnost nákazy se dost snižuje. Doktorka naše je zlatá a dohodly jsme se… že není kam spěchat a aniž bych něco o tom mozku říkala, tak přesně ty obaly sama zmínila. Nic jsem nepodepisovala…

@Andy27 ach jo, tak to je mrzuté… a jinak než trháním to nejde řešit? Hlavně ať se raději dohodnou s neonatologem apod. co ti můžou dát na umrtvení… ona to není žádná prča. Kdyby šlo vrtat, tak je to lepší. Ale zase pokud vrtat nejde, tak je nutné to vyřešit, protože ten zub když by tě chytl, tak by to pak byl průser - už tady o tom na emimču bylo a ta maminka byla doslova na dně :? Moc držím pěsti ať to máš brzy z krku :hug:

@Michaela-85 moc gratuluji k AMC bez nálezu :D :hug: a má dušička klid a konečně si můžeš užívat bez stresu… to je krása :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6379
7.11.13 18:25

@Vlaďka 74 já taky mám neutrál oblečení a kupuju s rozumem a kočárek, přebalovák atd budeme asi pořizovat v lednu a věci z lékárny asi v unoru…v pulce unora jdu na mateřskou a to už bych chtěla mít vše nachystáno ať si mužu užívat poslední týdny bez vycházek :-D a né že budu lítat po obchodech atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí