Poradna duly
Jana Čurdová
Ještě jeden dotaz když odepisuješ jmenovitě, jak tam dáš to jméno dotyčné???
…když mě prosím poradíš, pošlu ti opět smajlíka s kytičkou za odměnu
![]()
Já jsem na telefonu takkže je to složitější vždy dám nejdřív @ a hned zato píšu jak se ta dotyčná jmenuje (nick) a pak udělám mezeru a píšu co potřebuji ![]()
@Vlaďka 74 jsi šikula a zvládla jsi to na 1ničku
hele ty víš z plodovky, že budete mít chlapečka?
@ywettka16 já už to věděla předem z fotky z ultrazvuku, už jsem jí sem dávala 68 stránka ![]()
@Vlaďka 74 tak vy to máte jisté
to je chlap ten se nezapře super fotečka
no ten náš taky dnes ukazoval jak mohl…jen dr říkala, že v tomhle týdnu i holčičky mají nateklé pysky a ať s modrou vybavičkou počkáme radši ještě tak čekáme…
![]()
@Vlaďka 74 a už kupuješ modrou výbavičku?
já si počkám do toho velkého ultrazvuku stejně do porodu je to ještě dlouho tak ty tři týdny mě nezabijou
a nevím jestli jsi to byla ty, ale plodovku máš určitě ok že ano?
![]()
Ahoj holky, dnes jsem 16+0. Asi to bude holcicka, ale ještě to může byt jinak
Ale pan doktor mi řekl, ze jsem moc přibrala (3kg) Docela me to překvapilo, ale asi to tak je ![]()
@Sarah1612 tak promin, ale toho tvého dr nechápu
já mám pořád -3kg od mojí vahy a dnes mi dr říkala, že už bych měla mít aspon 2kg navíc…příjde mi to akorát ty tvoje 3kg ![]()
@ywettka16
Me to taky nepřijde tolik, i když v prvním těhotenství jsem přibrala celkem 7 kg, ale i tak si myslím, ze to není tragédie ty 3 kg. Ziju v Německu, tak tady mají asi jiná měřítka ![]()
@ywettka16 u sve naposled pred tremi tydny ale v nedeli jsem byla na pohotovosti kvuli tomu tvrdnuti