Poradna duly
Jana Čurdová
@Jankaxx barvivo kdyby jsi zašla do obchodu pro pečení-ted si nevzpomenu jak se jmenuje ten speciální obchod na tohle
tak tam mají tzv. gelové barviva a jsou super ![]()
no tady to je samej kluk a v uzavřené asi jen já budu mít kluka teda podle zatím rěch co to ví ![]()
jinak ultrazvuk když je o pár dní větší plod než podle ms tak se to nechává…mě to třeba museli posunout (mimčo je větší o 8 dní než podle ms) a tak mám dva termíny jeden podle ms a jeden termín podle ultrazvuku
ale to nevadí mimčo se stejně narodí když se mu bude chtit ![]()
a děkuji za metřík
![]()
@Jankaxx Můj dvorní si to zapsal taky, ale párkrát jsem slyšela, jak se to doktorům nechtěně vydaří
..Tak snad se mu to u nás nepovede
..
Ahoj holky, čekám taky v dubnu=)smím se k vám přidat?
TP mám 21.4. jsem teď 16+3tt. Je mi 21. Jsem prvorodička. přiznám se, že jsme těhotenství neplánovali, ale stalo se. Ale jsme rádi a moc se těšíme=) Byla jsem teď nedávno na kontrole, ale pohlaví mi doktorka ještě nesdělila…a další kontrola až 27.11…asi se nedočkám
teda obdivuju vás, které si chcete nechat překvápko, já bych to nevydržela ![]()
@KatkaKlcova ahoj a vítej mezi náma
jé tak to jsme rok od sebe mě je 22 ale těhu teda čtvrté a snad už to ted dotáhnu až dokonce
jinak já mám termín podle ms 15.4 a podle ultrazvuku 9.4. tak uvidíme kdy se tomu našemu zlatíčku bude chtít na svět ![]()
@Jankaxx gratuluju k dobrým triplum
ty jo to jsi teda ta lepší půlka! Konečně o někom vím
koukala jsem co to je za tu vakcínu MMR.. Taky pěknej (pardon) sráč
není lepší mít přiušnice a zarděnky než dítě autistu
? Ne všude v Evropě je to povinný!! Je mi z toho
Můžu se zeptat? Když jste chtěli odklad očkováni, tak jste jen u dětský MUDr něco podepsali?
Tak jdu chýru na vytrhnutí osmičky není vyklublá..achjo pořád něco
..jak je s lokálním umrtvením, může mi dát třeba 2 ty injekce?
@KatkaKlcova Ahoj
vždycky ráda čtu, že ačkoli je mimčo dost neplánovaný, tak je s láskou očekávaný
tak to má být
Pohodový těhu přeji!
@Andy27 A musí ti to trhat teď??? Ja ji mám taky schovanou… Asi te to poradně bolí viď? Injekce ti muže dat tolik bude potreba abys to necitila, ale jak to je v těhu netuším ![]()
Zas tolik nebolý ale bojím se aby nezačala..a mám tam kaz, bohužel prý by měl jít ven..já nevím od 7 měsíce je trhání zakázaný prý, taky bych se tomu raději vyhla ![]()
@Andy27 a ten kaz nechtějí opravit? Aspon na nějakou dobu? Ono je určitě jednodušší trhat… No pak ti dasno zašijou, daji antibiotika a budes se modlit, aby se tam neudělal zánět… No je to na Tobě ![]()
@Andy27 ty tu osmu máš celou schovanou nebo ne? Že už se potvora kazí?
Předběžnê výsledky AMC v pořádku, to je vážně obrovská úleva
..Zbylé výsledky 20.11. na kontrolním UTZ
..
Malej kousek je vylezlej ale s kazem..prej se takhle kazej často už v dásni..což by ani nenapadlo vid..mršky zoubky ![]()
@Andy27 ty moudraky jsou pro zlost
taky jsem si užila- oba spodní se tlačili na etapy 15 let.. Taky doporucovali ven, ségra zase že neee, že to souvisí se vším možným a že se to naruší
Tak jsem jezdila den co den na drenáže než si dali zase pauzu a čistím a čistím
No je to na tobě jak se rozhodneš…nezávidím vůbec ![]()