Dubnovky 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6379
6.11.13 16:57

@Jankaxx barvivo kdyby jsi zašla do obchodu pro pečení-ted si nevzpomenu jak se jmenuje ten speciální obchod na tohle :-( tak tam mají tzv. gelové barviva a jsou super ;-)
no tady to je samej kluk a v uzavřené asi jen já budu mít kluka teda podle zatím rěch co to ví :-)
jinak ultrazvuk když je o pár dní větší plod než podle ms tak se to nechává…mě to třeba museli posunout (mimčo je větší o 8 dní než podle ms) a tak mám dva termíny jeden podle ms a jeden termín podle ultrazvuku ;-) ale to nevadí mimčo se stejně narodí když se mu bude chtit :-D
a děkuji za metřík ;-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
509
6.11.13 21:00

@Jankaxx Můj dvorní si to zapsal taky, ale párkrát jsem slyšela, jak se to doktorům nechtěně vydaří :cert:..Tak snad se mu to u nás nepovede :-)..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1085
6.11.13 21:08

Ahoj holky, čekám taky v dubnu=)smím se k vám přidat? :) TP mám 21.4. jsem teď 16+3tt. Je mi 21. Jsem prvorodička. přiznám se, že jsme těhotenství neplánovali, ale stalo se. Ale jsme rádi a moc se těšíme=) Byla jsem teď nedávno na kontrole, ale pohlaví mi doktorka ještě nesdělila…a další kontrola až 27.11…asi se nedočkám :D teda obdivuju vás, které si chcete nechat překvápko, já bych to nevydržela :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6379
6.11.13 21:49

@KatkaKlcova ahoj a vítej mezi náma :-) jé tak to jsme rok od sebe mě je 22 ale těhu teda čtvrté a snad už to ted dotáhnu až dokonce ;-) :-) jinak já mám termín podle ms 15.4 a podle ultrazvuku 9.4. tak uvidíme kdy se tomu našemu zlatíčku bude chtít na svět :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
7.11.13 07:50

@Jankaxx gratuluju k dobrým triplum :kytka: ty jo to jsi teda ta lepší půlka! Konečně o někom vím :lol: :palec: koukala jsem co to je za tu vakcínu MMR.. Taky pěknej (pardon) sráč 8o není lepší mít přiušnice a zarděnky než dítě autistu :cert:? Ne všude v Evropě je to povinný!! Je mi z toho :poblion: Můžu se zeptat? Když jste chtěli odklad očkováni, tak jste jen u dětský MUDr něco podepsali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
7.11.13 07:52

Tak jdu chýru na vytrhnutí osmičky není vyklublá..achjo pořád něco :zed:..jak je s lokálním umrtvením, může mi dát třeba 2 ty injekce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
7.11.13 07:53

@KatkaKlcova Ahoj :mavam: vždycky ráda čtu, že ačkoli je mimčo dost neplánovaný, tak je s láskou očekávaný :andel: :srdce: tak to má být :potlesk: Pohodový těhu přeji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
7.11.13 07:58

@Andy27 A musí ti to trhat teď??? Ja ji mám taky schovanou… Asi te to poradně bolí viď? Injekce ti muže dat tolik bude potreba abys to necitila, ale jak to je v těhu netuším :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
7.11.13 08:00

Zas tolik nebolý ale bojím se aby nezačala..a mám tam kaz, bohužel prý by měl jít ven..já nevím od 7 měsíce je trhání zakázaný prý, taky bych se tomu raději vyhla :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
7.11.13 08:20

@Andy27 a ten kaz nechtějí opravit? Aspon na nějakou dobu? Ono je určitě jednodušší trhat… No pak ti dasno zašijou, daji antibiotika a budes se modlit, aby se tam neudělal zánět… No je to na Tobě :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
7.11.13 08:22

@Andy27 ty tu osmu máš celou schovanou nebo ne? Že už se potvora kazí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
509
7.11.13 08:26

Předběžnê výsledky AMC v pořádku, to je vážně obrovská úleva :palec:..Zbylé výsledky 20.11. na kontrolním UTZ :-)..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
7.11.13 08:32

@Michaela-85 :dance: to bylo přeciiiiii jasnýýýý :pankac: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
7.11.13 08:45

Malej kousek je vylezlej ale s kazem..prej se takhle kazej často už v dásni..což by ani nenapadlo vid..mršky zoubky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
7.11.13 09:09

@Andy27 ty moudraky jsou pro zlost :( taky jsem si užila- oba spodní se tlačili na etapy 15 let.. Taky doporucovali ven, ségra zase že neee, že to souvisí se vším možným a že se to naruší :roll: Tak jsem jezdila den co den na drenáže než si dali zase pauzu a čistím a čistím :evil: No je to na tobě jak se rozhodneš…nezávidím vůbec :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí