Poradna duly
Jana Čurdová
A jsi prvorodicka?dr.mi rikala jelikoz uz jsem 2× potratila a jednou porodila tak ze pak roste rychleji
Jj jsem no, já se těšim až budu konečně vypadat trochu těhotněji, nikdo mi to nechce věřit že jsem ve čtvrtym když nemám žádnej pupek ![]()
No já čekám tretiho prcka ve 39 letech a taky mi to teda zatím nikdo nevěří a mám 1,5 kg nahoře, ale moje pribuzna je přesně o měsíc víc rodí půlka března a a má 10 kg a je jí kousek a říká, že nedělá nic jiného než při prvním těhu a takhle kyne…takže je to ve hvezdach proč se nektera spravuje a čeká první a jiná ne…ale hlavně že prckove jsou v poho ![]()
Jejda tak to mě čeká taky
..to to utíká. A ještě poroste říká se že po tom 20 týdnu to roste už rychle ![]()
Ahoj holky
já ksem teda po třech potratech, ale bříško nemám žádné a to začínám 5 měsíc… ![]()
@ywettka16 jsi hubena nebo silnejsi? Ja jsem hubena a prave jsem si myslela ze bude uz pekne videt no a ono nic
@marinka5 já jsem přibrala celkem dost po těch potratech a pak jak mi dávali hormony v caru
ale ted v pulce těhu mám pořád -2kg než před těhu… zase je pravda, že se tohle řešit nemá když je mimčo ok
![]()
@ywettka16 dyť jo šmudlinky naše ![]()
jdu péct Svatomartinské šátečky mám dvojitou várku, tak to bude mazec ![]()
@ywettka16 já dort ne, já šátečky ještě se stím morduju
…hele to mě dokáže naštvat, když mi to berou pomalu z plechu
![]()
@Vlaďka 74 já vždy šílela a šílím když mi to třeba sestřička bere ještě teply-pak řve že jí bolí břicho a já ji vždy připomenu, že jsem jí to říkala
bohužel to dělá pořád ![]()
@ywettka16 jo přesně, akorát tady to dělají dospěláci, takže si nevybereš jestli dítě nebo dospělák ![]()
už je hotovo je jich 64 kusů, snědla jsem jeden a pálí mě žáha takže super ![]()
koukala jsem, že jsme stejně těhule ![]()
@Vlaďka 74 jé až ted jsem si toho všimla fakt jsme stejně
![]()
jinak mě taky hodně pálí žaha po kynutym ![]()
@Vlaďka 74 Vladi tak to je dobré, že máš čas mazat a nepopraskáš… já to flákala a šlo to, ale po porodu se to objevilo. Myslím, že mi to udělaly jak mi tlačily na břicho…
prý se to stává. Protože jsem tam předtím žádné ragády neviděla.
Jé, tak už máš objednáno ke kardio ju? ![]()
@delfinek91 máš kráááásný pupík… takové roztomiloučké těhu bříško ![]()