Poradna duly
Jana Čurdová
@Jankaxx tak jsem se k tomu zase dostala, zítra drandím na poradu do Prahy, tak asi proběhne Malvík a čumenda ![]()
jak ti je? A co ty pohyby, já ještě pořád nějak nic, nebo to necítím, ale už se jenom dvakrát vyspíme a jdeme na srdíčko…
Ahojky tak vsechno je v poradku 1screening i triple test negativni.Mame mene plod.vody proto jsem mela nejakou zvysenou hodnotu. Cekame na 100% holcicku Sofinku
Zyvala, mavala, ocicka ukazovala, kopala povidala no proste nadhera. Jsem 18+4tt a delaly veskere vysetreni i srdicka a taky vse ok takze na II. screening je pry zbytecne jit
Mame fotecku ale nic moc porad si davala rucicku na oblicej
Milujeme te a tesim se na tebe a mocc
![]()
@delfinek91 gratuluji k dobrým zprávám a k holčičce
my asi budeme mít chlapečka a taky se ho už nemužu dočkat <3
@delfinek91 jéé taky gratuluji
to je fain, každá dobrá zpráva v těhu je super…
mě držte palce zítra ve dvanáct, máme buď a nebo…ale dopadne to určo dobře, já tomu veřím ![]()
Ahojky maminky, jsem tu nova. Muzu se k Vam pridat?
Nas prcek se ma narodit taky v dubnu 11.4.2014 dle ultrazvuku, ale porad nevime co bude. Minule se nam nechtel ukazat, protoze mel zkrizene nohy. Prali bychom chlapecka, ale neni to tak podstatny.
Holky je možny, že když jsem pohyhy cítila už asi týden když jsem byla v klidu a ted nic, tak že je prcek jen blbě otočenej?
@ywettka16 já myslím, že to možné je!!! Já mám totiž stejný pocit. Myslím, že záleží na tom, jak hodně se tam miminko „zblázní“ a kope hooodně moc a taky na tom, jak se tam natočí a v jaké ty jsi byla poloze. Neznepokojovala bych se tím ![]()
@delfinek91 Gratuluji k překrásným výsledkůma skvělým zprávám! To je parádička, když je vše tak v pořádku, že už nikam nemusíš! Fotka je nádherná ![]()
@Vlaďka 74 Vladi určo to bude dobré
zítra na tebe budu myslet!!! Na tebe a na mimíčko ![]()
Když se ptáš na ty pohyby, tak myslím, že je to konečně tady! Dneska když sedím na gauči, tak cítím lochtání a jsem přesvědčená, že je to ončo
ale myslím, že to je prostě dneska a mimís je nějakej divokej a pak třeba pár dní nic moc nebude… Já se teď cítím docela dobře - nejsem unavená, není mi špatně, ale má na mě stráášný vliv počasí
je takový dost pošmourno a vadí mi ta tma. Vážně uvažuji, že si zpestřím domov vánoční výzdobou… mám už cuky!
Jééé Malvík jo… tam bych se taky chtěla hrozně podívat. To bude rááááj pro maminky a těhule
dej vědět co tam bylo!
@Gibo gratuluji!
no to je potvůrka, že si kříží nožičky - úplný tajnůstkář/ka… jak jsi na tom s testy a UTZ?
@Vlaďka 74 jo a já jdu na KO do poradny příští středu… jsem moooc zvědavá
ale UTZ mi dělat nebude… UTZ se dočkám až 5. 12. a to velkého UTZ v Praze a pak se podíváme rovnou na ván. trhy ![]()
Jankaxx: S testy jsem zatim ok a ultrazvuk se zda zatim v poradku. Na druhej ultrazvuk jdu na konci listopadu, kdy mi lekar sdeli vysledky z krve a taky dle ultrazvuku. A jak jsi na tom ty? A kdy ty rodis? A asi pohlavi ditete taky nevis co?
@Vlaďka 74 Držím pěstičky! Musí to být v pořádku, to je jasný
dej nám hned vědet co a jak!
@Gibo zdravím
Nic si z toho nedělej, že se prcek neukazuje
nám taky ne a už jsem naštvaná a jak jsem paliičatá, tak jsem řekla mimískovi, ať si to teda nechá pro sebe
že už to vědět nechcem ![]()
Jinak co se pohybů týče - taky to cítím někdy víc a někdy za celej den vůbec a to začínám být teda pěkně nervózní
Taky jsem zjistila, že když ležím na zádech a mám položené dlaně na pupiku, tak cítím kopanečky a boulení, které ale vůbec necítím vnitřně
musí se tam ale prcek hrabošit, jak odpočívá, tak nepomůže ani že na něho z boku tlačim ![]()
Evčík: no já si z toho nedělám, ale už bych ráda něco mimískovi nakupovala.Sice můžu nakupovat neutrální oblečky, ale já bych radši pro něj něco barevného.
Jak řešítě ty pohyby, tak jsem ještě vůbec necítíla jeho pořádnej pohyb. Asi je to ještě brzo. Doufám, že je ok, ale jo věřím, že je ![]()
Ahoj tak mě už se pohyby celkem zpravidelňují, je to prostě boží
na kontrolu jdu už konečně za 6 dní ke své dr. ta si chce udělat velký utz s tím, že mě pošle i na specializované pracoviště…
Holky jste tu některá z jižních čech??
No já teda pohyby ještě nějak nepociťuju, je teda pravda, že teď děláme rekonstrukci baráku, takže jsem pořád v pohybu, pořád někde něco uklízet a přidržovat a tak, takže se nějak na to nesoustředím no…
@Vlaďka 74 myslím na tebe!!! Možná už to máš teď za sebou… každopádně tě budu vyhlížet ![]()
@KatkaKlcova to bude taky určitě důvod! Když jsi v pohybu, tak ta šance zachytit nějaké „lochtání“ je minimální ![]()
Holky vůbec s těmi pohyby… ono bude asi trvat ještě pár týdnů, než budou pravidelné a než budou jasné. Trvá to dýl než to člověk identifikuje… takové období začíná teď, kdy si třeba nejsem jisté a je to jen občas a pak to bude sílit, ale chce to čas. Miminko roste cca 1cm za týden, takže až se tam nebude tak dobře vejít a začne si to roztahovat (dělohu pořádně silou), tak to budou POHYBY s velkým P ![]()
@Evčík jéé to máš stejné, že to cítíš spíš zvenčí než zevnitř… ![]()
@Gibo Já rodím koncem dubna (22. 4.) a pohlaví nevím 100%
byla jsem totoiž u svého gynekologa na UTZ v takovém blbém týdnu (15plus3) a on si nejdřív myslel, že to bude holka a pak najednou, že to bude spíš kluk. Takže spíš kluk, ale jistí si být nemůžeme. Na velký UTZ jdu 5. 12., tak tam myslím, že to zjistíme
hm, to znám - to lákání k nákupům v nějaké konkrétní barvě… ono mezi náma totiž hezkých neutrálních oblečků až tak není.
Holky co čekáte holčičku (asi vás tady moc ale není!), tak se máte, protože na holčičky mají největší výběr oblečků…
to jsem vždycky záviděla v obchodě. Na kluka měli třeba hezounký dupačky s něčím pod tím, nebo lacláčky rozkošný s něčím, ale holčičky to měly taky a ještě k tomu různé dupačky s volánky, puntíčky, barvičky, šatečky… jejda ![]()
@Jankaxx já už ty pohyby cítím celkem dost, taky mě překvapilo, že už takhle brzy…a dokonce to cítí i manžel když dá ruku na břicho