Poradna duly
Jana Čurdová
@Jankaxx neboj taky tě to čeká
já před týdnem citila jen jak kdyby takovy tukanečky a ted už pěkně okopává
stejně to je drsny, že to je blbej týden a takhle se vše změní <3
Holky děkuji za uklidnění, jen nechápu proč mi to neřekla…uklidňuju se tím, že mi to neřekla, jen kvůli tomu, že prostě jen tu genetiku chtěla upozornit ať to zkontrolují…jinak nevim
Ahoj holky, moc vám závidím, ze vám vse v klidu probíhá. Jsem v 18 tt a zůstanu na mimi sama. Manžel me zmlátil a ja od nej utekla. Ale i tak se na miminko těším, i když to bude těžký
Jinak ja mám vse na kluka a čekám holčičku ![]()
@marinka5 neboj je to přesně jak říkáš dr to jen zvýraznila aby si toho všímali na genetice, pak před porodem v nemocnici atd neboj fakt kdyby bylo něco špatně, tak by tě poslala na další vyšetření hned
kdy jdeš na genetiku? Já 26.11. a strašně se těším, ale i bojím
![]()
@Sarah1612 mrzí mě, že se tohle stává a s mimčem vám bude samim líp ikdyž to budeš mít těžké…je hodně mamin samoživitelek a mužu ti říct, že se mají někdy líp než s chlapem
a ani já to nemám lehky…s přítelem jsme bydleli u jeho mamky jenže jsme se pak chytli (přítel má ještě sestru a je pořád nemocná a ani jeho mamka a ani dr to neřešila a tak jsem je poslala na pohotovost, že tam jinak nebudu buh ví co jí je a já nechtěla něco zanedbat a je jasny, že měla náběh na salmonelu…jsem se zbalila a ted jsem u našich ) navíc tam jsme bydleli v bytě a já ani nechodila ven-co chceš dělat ve městě a u našich mužu jít na zahradu, být ze sestrou navíc se přítel hádal s jeho mamkou kvuli tomu, že nedával vyšku a tak se školou tenhle rok sekl atd-tím pádem se s přítelem vídáme jen o víkendech a to ještě jen když mu to vyjde-je osvč a aby si něco vydělal tak musí dělat pořád. navíc já jsem na neschopence a těch peněz moc nemám a ted šetřřme na kočárek a hlavně chceme jít v unoru bydlet do našeho pronájmu takže šetříme na kauce atd…tak neboj nejen ty, ale i ostatní mají problémy a bude líp…chlapa najdeš a to ještě lepšího než byl tenhle
a s tím vybavením to ber tak, že pořád lepší holčička v modré než chlapeček v ružové ![]()
@marinka5 jé tak to už jsem asi 4 holky co jdou v ten den
já to chci mít taky už za sebou…a neboj vše bude ok ![]()
@ywettka16 no uvidime ale nejak prestavam doufat ptala jsem se ted kamaradky porodni asistentky a v podstate mi rekla totez co je na netu ![]()
@marinka5 víš co tak zavolej dr co to znamená a proč ti o tom neřekla včera a hned ti bude líp
a ano muže se stát cokoli, ale kdyby to bylo akutní tak by tě dr poslala na vyšetření a hnala tě do nemocnice
neboj vše bude ok…
Ta to máme za sebou, AMC i kontrolní ultrazvuk jsou vpořádku
..Pohlaví ve zprávě začerněno a neprozrazeno, pan doktor se až musel smát, jak vehementně jsem upozorňovala, že to nechceme vědět
..A už máme 460 g
..
Ahoj holky, teda já mám jít na kontrolu příští středu, a už se nemůžu dočkat, je to hrůza…jinak trochu mimo téma,…už máte kočárek??=)
Ahojky, taky jdu příští týden na kontrolu a to v úterý po měsíci. Je to pěkně dlouhá doba. V bříše necítím ještě jeho pohyby, snad je v pořádku. Jinak kočárek ještě nemáme vybranej, budeme si je vybírat až po Novém roce. Ty už máš nějakej vybranej a jakej?
@Gibo právě, taky jdu po měsíci, a pohyby taky ještě u nás nic, tak už se těším, až prcka uvidím na UTZ, a doufám, že už nám konečně dr potvrdí to pohlaví=)jinak u nás je zatím favorit Wiejar Nicolla, je v podstatě stejnej jako rOAN Marita, jen má trochu lepší vychytávky, jako polohování rukojeti a tak=)
Koukám na kočárky, takže je to klasickej kočárek. No my bychom chtěli trojkomionaci s ruční brzdou, ale není to levná záležitost. Asi je budem shánět po bazarech, no uvidíme.
Jinak pohlaví taky nevíme, snad v úterý, pokud se nám mimísek ukáže ![]()
@Gibo jojo klasickej=) chtěla jsem houpací a s většíma nafukovacíma kolama, jsem z vesnice, takže aby byl kočárek schopnej jet nejen po silnici ale i v terénu=)navíc se mi nelíbí takový ty moderní, co maj vepředu buď jedno kolo a nebo 2 blízko u sebe a ještě k tomu otočné, ségra takovej měla, a nedalo se s tím moc jezdit, zahejbalo to pořád kam si nechtěla=D a navíc s tím nejde pořádně hnout takže když dítě brečí tak ho nemáš jak ukolíbat. No mě můj tatínek řekl, že prej kočárek kupuje dědeček=D takže to je super=) odpadne nám asi ta největší investice, za což jsem neskutečně ráda=)jinak trojkombinace je tenhle taky=)