Dubnovky 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2899
19.11.13 22:19
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6379
19.11.13 23:04

@Jankaxx neboj taky tě to čeká :-D já před týdnem citila jen jak kdyby takovy tukanečky a ted už pěkně okopává :-) stejně to je drsny, že to je blbej týden a takhle se vše změní <3

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
20.11.13 05:59

Holky děkuji za uklidnění, jen nechápu proč mi to neřekla…uklidňuju se tím, že mi to neřekla, jen kvůli tomu, že prostě jen tu genetiku chtěla upozornit ať to zkontrolují…jinak nevim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
20.11.13 09:07

Ahoj holky, moc vám závidím, ze vám vse v klidu probíhá. Jsem v 18 tt a zůstanu na mimi sama. Manžel me zmlátil a ja od nej utekla. Ale i tak se na miminko těším, i když to bude těžký :srdce: Jinak ja mám vse na kluka a čekám holčičku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6379
20.11.13 11:00

@marinka5 neboj je to přesně jak říkáš dr to jen zvýraznila aby si toho všímali na genetice, pak před porodem v nemocnici atd neboj fakt kdyby bylo něco špatně, tak by tě poslala na další vyšetření hned :-) kdy jdeš na genetiku? Já 26.11. a strašně se těším, ale i bojím :-) :-(
@Sarah1612 mrzí mě, že se tohle stává a s mimčem vám bude samim líp ikdyž to budeš mít těžké…je hodně mamin samoživitelek a mužu ti říct, že se mají někdy líp než s chlapem :-D a ani já to nemám lehky…s přítelem jsme bydleli u jeho mamky jenže jsme se pak chytli (přítel má ještě sestru a je pořád nemocná a ani jeho mamka a ani dr to neřešila a tak jsem je poslala na pohotovost, že tam jinak nebudu buh ví co jí je a já nechtěla něco zanedbat a je jasny, že měla náběh na salmonelu…jsem se zbalila a ted jsem u našich ) navíc tam jsme bydleli v bytě a já ani nechodila ven-co chceš dělat ve městě a u našich mužu jít na zahradu, být ze sestrou navíc se přítel hádal s jeho mamkou kvuli tomu, že nedával vyšku a tak se školou tenhle rok sekl atd-tím pádem se s přítelem vídáme jen o víkendech a to ještě jen když mu to vyjde-je osvč a aby si něco vydělal tak musí dělat pořád. navíc já jsem na neschopence a těch peněz moc nemám a ted šetřřme na kočárek a hlavně chceme jít v unoru bydlet do našeho pronájmu takže šetříme na kauce atd…tak neboj nejen ty, ale i ostatní mají problémy a bude líp…chlapa najdeš a to ještě lepšího než byl tenhle :-* :-) a s tím vybavením to ber tak, že pořád lepší holčička v modré než chlapeček v ružové :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
20.11.13 11:09

@ywettka16 taky 26.11 uz to chci mit za sebou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6379
20.11.13 11:35

@marinka5 jé tak to už jsem asi 4 holky co jdou v ten den :-) já to chci mít taky už za sebou…a neboj vše bude ok :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
20.11.13 11:42

@ywettka16 no uvidime ale nejak prestavam doufat ptala jsem se ted kamaradky porodni asistentky a v podstate mi rekla totez co je na netu :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6379
20.11.13 12:11

@marinka5 víš co tak zavolej dr co to znamená a proč ti o tom neřekla včera a hned ti bude líp :-) a ano muže se stát cokoli, ale kdyby to bylo akutní tak by tě dr poslala na vyšetření a hnala tě do nemocnice :-) neboj vše bude ok…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
509
20.11.13 14:53

Ta to máme za sebou, AMC i kontrolní ultrazvuk jsou vpořádku :potlesk:..Pohlaví ve zprávě začerněno a neprozrazeno, pan doktor se až musel smát, jak vehementně jsem upozorňovala, že to nechceme vědět :mrgreen:..A už máme 460 g 8o..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1085
20.11.13 14:57

Ahoj holky, teda já mám jít na kontrolu příští středu, a už se nemůžu dočkat, je to hrůza…jinak trochu mimo téma,…už máte kočárek??=)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
20.11.13 15:06

Ahojky, taky jdu příští týden na kontrolu a to v úterý po měsíci. Je to pěkně dlouhá doba. V bříše necítím ještě jeho pohyby, snad je v pořádku. Jinak kočárek ještě nemáme vybranej, budeme si je vybírat až po Novém roce. Ty už máš nějakej vybranej a jakej?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1085
20.11.13 15:25

@Gibo právě, taky jdu po měsíci, a pohyby taky ještě u nás nic, tak už se těším, až prcka uvidím na UTZ, a doufám, že už nám konečně dr potvrdí to pohlaví=)jinak u nás je zatím favorit Wiejar Nicolla, je v podstatě stejnej jako rOAN Marita, jen má trochu lepší vychytávky, jako polohování rukojeti a tak=)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
20.11.13 15:32

Koukám na kočárky, takže je to klasickej kočárek. No my bychom chtěli trojkomionaci s ruční brzdou, ale není to levná záležitost. Asi je budem shánět po bazarech, no uvidíme.
Jinak pohlaví taky nevíme, snad v úterý, pokud se nám mimísek ukáže :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1085
20.11.13 15:38

@Gibo jojo klasickej=) chtěla jsem houpací a s většíma nafukovacíma kolama, jsem z vesnice, takže aby byl kočárek schopnej jet nejen po silnici ale i v terénu=)navíc se mi nelíbí takový ty moderní, co maj vepředu buď jedno kolo a nebo 2 blízko u sebe a ještě k tomu otočné, ségra takovej měla, a nedalo se s tím moc jezdit, zahejbalo to pořád kam si nechtěla=D a navíc s tím nejde pořádně hnout takže když dítě brečí tak ho nemáš jak ukolíbat. No mě můj tatínek řekl, že prej kočárek kupuje dědeček=D takže to je super=) odpadne nám asi ta největší investice, za což jsem neskutečně ráda=)jinak trojkombinace je tenhle taky=)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí