Dubnovky 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1247
25.11.13 12:38

Být tebou, když říkáš jak je těhotenství vymodlené, tak tam nelezu tyhle ultrazvuky umí spustit epilepsii akorád doktor ti to neřekne, protože za jeho 10minut času vyrejžuje pěkněj balík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1085
25.11.13 12:47

@konice20 já teda nevim, ale někde jsem četla, že v dnešní době toto 3D UTZ vyjde uplně nastejno jako 2D, to záření je uplně stejný…technologie už pokročila;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
25.11.13 13:01

No já to nikde nečetla mám to od spolužačky co je setra, taky jsem na to chtěla, ale řekla mi ať se na to z tohohle důvodu vykašlu, a protože i já studovala na zdravotní škole tak vím, že je toho spousta co se lidé nedoví, aby byl klid, kdyby se něco nepovedlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6379
25.11.13 14:14

Mě taky dr říkala a nejen ona, že v dnešní době at je to 2 3 4D tak je to stejny… ;-) ale jak říkám ještě nevíme co a jak bude :-) navíc v dnešní době ti epilepsii spustí i blbé povinné očkování…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8577
25.11.13 14:18

Ahoj holky, vidim, ze stejne jako ja diskutovala loni touto dobou v diskusi kvetnatek 2013, vy diskutujete tady. Trochu jsem nostalgicky zavzpominala :-). A napadlo me, ze bych vam mohla nabidnout, jestli nahodou neshanite vybavicku pro miminko. Prodavam prave, co jiz nepotrebujeme. Kdybyste mel nekdo zajem, napiste mi :-). A omlouvam se za nevyzadanou zpravicku, ale treba nekomu prijde vhod ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
25.11.13 15:08

Lenulkak-ahoj já pro mimi krom kolébky nemám zatím nic. Ted se sháním po přebalovacím pultu? Jestli teda není pro tebe brzo na prodej? Co třeba hodit fotky na svůj pprofil? Určitě by se to tady prodalo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8577
25.11.13 15:14

@Hedvikka V sekci nizeratu mam 30 inzeratu co prodavam, muzete juknout :-) https://www.emimino.cz/…ce/lenulkak/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6142
25.11.13 16:51

Ahojky holky, psala jsem sem na začátku ale nějak není čas moc psát, stíhám vždycky tak jednu dvě diskuze. Nemám šanci vás pročíst.
Minulý týden nám zjistili pohlaví tak budeme mít páreček. Jinak je vše snad v pořádku. Jedu stále na inzulínu ale to už je zvyk, bohužel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
25.11.13 20:34

Ahojky, tak jsem se zase dostala k tomu napsat :)…jak si pamatuji naposledy tak zítra nás jde hodně na kontrolu, co :palec:…no už se těším na prcíka a to naše srdíčko co nás trápí zda je nějaká změna, ale určo bude k lepšímu :potlesk:…jinak já mám ultrazvuk při každé kontrole a zadarmo a i 3D…taky jsem slyšela, že teď už ten ultrazvuk pro cipíska škodlíví není, a to před 19 lety mě dělali ozvy Kubíka trychtýřem zaraženým do pupíku :lol: :lol: :lol: pokrok je pokrok a za Májušky byl jen normál ultrazvuk…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
delfinek91
25.11.13 20:44

Ahojky tak ja mam za 21tydnu 3kg nahore :-) ale vaha uz je na 105,5 :-(( achjo achjo :-((( no ale Sofinka dava o sobe krasne vedet pohyby od 16+Ott a od poslední ko když mi rekla dr ze mam hlidat pohyby ze když me třeba vecer kopne tak at je to každý vecer :-) a od te doby ji uz citim 2dny od rana do vecera kopanecky jsou většinou silne a jdou nadherne videt je to parada :-)) :srdce: :srdce: :srdce: a jak jste na tom vy? s pohybama?:-)

• Citovat
  • Upravit
delfinek91
25.11.13 20:48

Jinak pokud někdo mate levne na prodej miminko. puncosky, deku, kombinezu tak sem sni :-) dále pak monitor dechu a chůvičky. Chci prodávat kocarek implast bolder za 2OOOkc.Je suoer korbicka jako nova, na kostrukci lehke skrabance a odreny kosik proto tak levne :-)pokud mate zajem prodej se kona Nového roku dekuji :-)posilam foto jsme snim moc spokojena a nechce si mi ho prodávat ale uz mame jiného favorita

• Citovat
  • Upravit
6379
25.11.13 20:49

Holky ať nám kontroly dopadnou dobře zítra a večer se tady ukážu-zítřek mám rozlitanej tak myslím na vás a jen dobré zprávy :-)
pohyby mám asi 14 dní a cítím je už i když sedím a večer to je rodeo :-D už se taky těším až drobka zítra uvidím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3620
25.11.13 20:49

@delfinek91
jsi mlaďoška, po porodu začneš chodit na procházky, a kila půjdou dolů.
Já to tak mám v plánu. Před porodem jsem měla pravidelný pohyb, denně 6-10 km chůze, buď po rovince nebo do kopců, a bylo to fajn. Teď nechodím, protože se hrozně zadýchávám, zvedá se mi šíleně tep. Mrzí mě to, protože teď by to bodlo.
A než člověk dorazí z práce, jsou čtyři odpoledne a tma. :,( Nesnáším zimu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
delfinek91
25.11.13 20:51

Jinak pokud někdo mate levne na prodej miminko. puncosky, deku, kombinezu tak sem sni :-) dále pak monitor dechu a chůvičky. Chci prodávat kocarek implast bolder za 2OOOkc.Je super, korbicka jako nova, na kostrukci lehke skrabance a odreny kosik proto tak levne :-)pokud mate zajem prodej se kona od Nového roku dekuji :-)posilam foto byla jsem snim moc spokojena a nechce si mi ho prodávat ale uz mame jiného favorita.

• Citovat
  • Upravit
delfinek91
25.11.13 20:54

@marcela74 ja vim :-) budu se snazit jit az na 75kg aspoň takze ot bude makacka ale nechci prijit o mlicko takze budu cvicit opatrne :-) hlavne budeme chodit s Nelinkou a kocarkem ven na dlouhe prochazky aspon 2×denne :-)doma mam 2 stroje takze budu chodit i doma :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex