Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky, tak jsem něco málo dočetla a koukám vše v pořádku, tak to je super.
Já jsem ted v 22týdnu a čekáme holčičku Viktorku.
Jinak koukám, že na tom se situací nejsem sama
u nás probíhá rekonstrukce a musíme dodělat elektriku obývák, kuchyni, chodbu a koupelnu částečně
blbé je, že nemůžu s ničim pomáhat.
JInak co se týká výbavičky většinu už mám
,i kočárek, vim co chci tak když to vidim za dobrou cenu tak to koupim, hlavně před čtyřmi měsíci se mi narodila neteř a sestřenka, takže už ted mám věcí hrozně moc.
@delfinek91 jj taky hezkej=) ale my koukali vyloženě po houpacím s většími nafuk. koly, protože jsme z vesnice a budeme jezdit i v terénu=)
Holky nemáte zkušenosti občas s křečema nebo takovým taháním v podbříšku? já jakmile dlouho chodím nebo přidám tempo tak se to objeví ![]()
@KatkaKlcova taky bydlim na vesnici
v byte
ja chtěla hlavne kvúli zime
@delfinek91 téda ty máš už pupan, já jsem 19+3tt a jsem plochá jak prkno ![]()
@Angie14 týjo tak to jsi dobrá, když to takhle stíháš, my taky dělali elektriku v celém domě a ještě máme objednanou novou kuchyň…naštěstí už máme 2 pokoje vymalované takže můžu už uklízet, a kuchň a chodbu máme zatím jen zaházenou, takže ještě štukování, malování
a na výbavičku vůbec nemám při tom všem čas myslet…
@Angie14 týjo tak to já mám spíš bolest jako při ms v podbříšku ale ozve se naopak vždycky když jsem v klidu, večer když už ležim a odpočívám…
@delfinek91 to nevypadá, jen máš pořádně velkej pupek, skoro jako bys už měla jít rodit
moje ségra měla před porodem takovej=D akorát že ona nabrala za celý těhu asi tak 5 kilo, takže to byl akorát malej a placenta a byla na původní váze ![]()
@KatkaKlcova tak uvidíme musim pohledat kde se sezene novej za co nejlevněji