Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky, za 14 dni jsem pribrala skoro 5 kilo, newim co s tim, neprejidam se a od zacatku tehu jsem pribirala tak pul kila tydne
ted mi to najednou tak vyskocilo ![]()
@marcela74 je fajn, že jsis to užila
já v pátek na hodách taky a dnes jedeme na rozsvicování stromečku a už se těším
na vánoce jsem jak mala ![]()
@mazlik.win podle mě to je normální, ale když jsi taková nesvá tak si zavolej dr at ti vezme třeba krev na cukr
já mám pořád 3kg dole a taky čekám, že mi to ted skočí nahoru
ale podle mě to je normální a není se čeho bát ![]()
@ywettka16 jj, ja mam jit na cukrovku ted 12tyho
spis je mi to lito, rikam si jestli neco nedelam spatne
Já ted dojedla a odpoledne jedeme nakoupit a na rozsvicování stromečku a pak budu dělat hraběnčiny řezy a míša řezy a pokud budu mít sílu, tak budu dělat i domácí čokoládu ![]()
Já jdu na procházku a v 17hod máme rozsvícení stromečku. Holky, dneska jsem koupila pro to naše miminko super věc- Bright starts- Ingenuity. Je to skvělá věc, má několik rychlostí houpání, 6 melodií a je polohovatelné:) Snad se mu tam bude líbit ![]()
Já jdu na procházku a v 17hod máme rozsvícení stromečku. Holky, dneska jsem koupila pro to naše miminko super věc- Bright starts- Ingenuity. Je to skvělá věc, má několik rychlostí houpání, 6 melodií a je polohovatelné:) Snad se mu tam bude líbit ![]()
@mazlik.win
Já si myslím, že to je normální, někdo přibere za celou dobu těhotenství 10 kg, někdo 25. mě to za minulý týden taky vyskočilo, a mám takové špičaté břicho směrem dopředu. ![]()
Příspěvek upraven 01.12.13 v 12:33
@Hedvikka tak tohle houpatko je suoer, taky se na něj koukám
ale asi koupím levnější-penez moc nemáme ![]()
Je dost drahý, já jsem kukala po bazarkách a nakonec jsem ho odkoupila od kamarádky za 950kč.
@Hedvikka tak to je pěkná cena… já většinou pod tisícovku nevidím
ale tak jsou i jiny krásny lehátka a do dubna snad na njáky narazím ![]()
Ahoj tak jsem dnes stoupla na vahu a mam o 4 kg vic…docela jsem koukala vubec to na me neni znat
Holky, včera večer mě trošku pobolívaly vaječníky a v tříšlech. Máte to taky některá? Nebyla to velká bolest, ale nepříjemná, protože nevím, jestli je vše ok.
Mě šíleně bolí kosti v pánvi. Je to pořád horší. Když odpočívám a pak vstanu, hrůza, než se rozchodím. Mám problém si navlíknout třeba ponožku, když stojím, a zvednu jednu nohu, bolest je nesnesitelná. Tak se na to ve čtvrtek u gyndaře musím přeptat, jestli je to normální. Chodím jako důchodkyně, než se rozbelhám.
@marinka5 když to na tobě není poznat, tak bud ráda ![]()
Holky mě teda bolí jen v kříži a sem tam mě píchne na čípku a pak mě táhne kolem vaječníku, ale to je prej kvuli natohování vazu…