Poradna duly
Jana Čurdová
@delfinek91 infuzní hořčík a v tabletách, nebo rospustnej ve vodě je něco jinyho
mě dr taky předtím než jsem měla samovolnej potrat poslala do nemocnice na kapačky hořčíku…hlavně teda lež a fakt jen na wc a jidlo si nechej nosit taky do postele
bude to ok a když ne, tak bych do té nemocnice šla než něco zanedbat-přeji ať jsi co nejdřív ok ![]()
@marcela74 tak to me kazde tehotenstvi
no a při Nelince to skončilo az po porodu
@delfinek91
mě taky, budu muset něco nasadit na likvidaci kyselin. ![]()
@marcela74 při Nelci me nepomáhalo nic byla to fakt hruza segra i zvracela jak ji palela dost ale ted me pomaha jen studene mleko asi na hodinu
ale nemam to tak často párkrát za den nekdy třeba obden a ekdy taky i cely den a hlave v noci ![]()
@delfinek91
já používám Omeprazol 20, výborné, nic jiného mi nezabere. Nějaké cucací renie apod. jsou nanic.
Ahoj holky, dneska poprvéod ráná cítím pohyby a ted večer už teda dost
Zítra jdu na velký ultrazvuk, tak nám držte palce
)Doufám, že budeme komečně vědět pohlaví ![]()
@Hedvikka tak už i ty jses dočkala
mě včera malej udělal boulu na bříšku-vystrkoval prdelku
a pak kopkal tak, že mi to na bříšku i vlnky dělal
je to užasny když už o tom miminku víme <3
@ywettka16 ja jeste nic takovyho nevidim
ani me poradne nekope, jen tak lehce
je mi z toho trochu smutno ![]()
@mazlik.win ja uz to teda taky vidim ale co jsem se tak ptala holek ze skupiny tak rikali ze to videli az kolem 25tt
@mazlik.win neboj každé těhu je jiné a ty třeba zase máš a nebo cítíš co zase já třeba ne
a navíc malej děla bugr v bříšku je. chvilku, pak vyšpulí zadek a jde spát ![]()
holky ať už je duben-se už nemužu dočkat až ho pomazlinkám ![]()
@marinka5 no zase si říkám, že ted budou vánoce tak připravy, darečky atd a pak novej rok a za 6týdnu pak už jdu na mateřskou
snad to uteče ikdyž vím, že ty poslední dny budou hrozny no :-/