Poradna duly
Jana Čurdová
Tak jsem se konečně dověděla poslední výsledek z AMC a vše je v pořádku
..Jen mi přijde poštou výsledná zpráva, tak ji asi vezmu do poradny, aby se mi sestřička podívala, jestli je pohlaví, začerněné, to se asi pobaví
..
Ahojky holky tak jsem od včera mimo
Moje mamka prijela busem v utery odpol.bus stal 26kc, ve st byla u nas, ve ct musela jet k dr na krev takze odjela 10hod. busem za 26kc zpet jela s manželem autem kolem 15hod a dnes odjela v 12:52 busem za 8kc +26kc takze za 85kc. Jedla tu koupala se a byla v teple. Starala se o malou, varila a uklízela. Ja jsem taky ale stejne uklízela a prala protože jela pryc a tady byl bordel na zemi hrozny tak jsme to musela zamést. No a vite co? manzel nechapu proc se ji vůbec ptal pry kolik chces? a ona nic však jsem tu jedla atd. a ze to dela pro Nelinku a Sofinku a najednou dej mi 200kc vic nechci normalne byla jsem zarazena a dost smutna
nejde o ty prachy ale o to ze je to moje matka
takze hlidani u nas uz nikdy!!
Navíc jsme nemely peníze do vyplaty ale manzel dostal 800kc z odboru a ja prodala postala za 500kc takze jsme mohly koupit ještě další plinky a sunar. opravdu tomu nerozumym ![]()
@delfinek91 víš ono je to těžky…
já bydlím u našich a mamce dávát i třeba 20 kč a mamka mě taky-peněz ani já a ani mamka moc nemáme a ikdyž jim na to že jsem tady dávám 2tisíce tak prostě ji dávám dá se řict každou korunu
a ikdyž jí vezl manžel, tak ta nafta taky něco stojí a jak říkáš nejde o peníze tohle vím, že by si o to mamka nikdy neřekla-jde přece o tebe a mimčo v bříšku
nic si z toho nedělej… ![]()
Holky hlásím, že výpotek ustoupil z 4,2 mm na 0,2 mm jupíííííí a na kardio jdeme až po porodu
máme Matyáška natočenýho na 4D a asi 7 fotek tak nám to doma furt běží v TV
…
Ja zatim nastesti takove problemy nemusim resit. ZATÍM
ja snad ani malyho tchyni neukazu. Zatim ji to nezajima ze jsem v tehv
@mazlik.win hele já s tchýní vycházela fajn do určité doby…přítel nechal vyšky (ale už než jsme spolu byli) pak si našel práci jako osvč a ta ho baví a uplně se v ní vidí a navíc jsem neplánovaně otěhotněla a tím se vše spustilo
už se nebavíme a ani jí malyho neukážu a ani nebude vedět, že se narodil-prej o toho fracka nestojí atd…když mi řekla, že jsem zdenovy skazila život, že já ho hnala do těhu-přitom to není pravda, prej kvuli mě nechal vyšky atd tak o tohle nestojím
už se tomu musím jen smát jak je ubohá
a nejvíc mě baví jak známym vykládá, že přemlouvám zdenu aby byl proti ní, že jsem zdenu využila aby jsme měli mimčo a že jsem mu skazila život…a všude říká, že přilezu a budu prosit od odpuštění-ale to je naomylu
já jí k žigotu nepotřebuju
někdy je lepší radši s tchyni nebyt v kontaktu, tak si nic nedělej z toho, že nemá zájem ![]()
@ywettka16 presne, mam uplne ten samy problem akorat ze ten muj uz skolu nechal 3 roky nez sme se poznaly. Ja ho jen taham z jeho pruseru. Ona dokonce rekla me mame ze me sem poslala na prevychovu. Ted o mne mluvi ze jsem gravidni… Neumi ani projevit radost. Z niceho..
taky me to driv mrzelo, ale ona uz je uplne trapna…
@mazlik.win bože
já se musím smát
jako co ty jejich matky si myslí? že kluky budou mít doma celej život? Hele a tohle máš ještě v pohodě, ale když jí sám zdena řekl, že mě miluje a že mimčo chce a těší se na něho atd tak řekla, že jednou bude litovat, že já jsem ta co ho obere atd a že na každou svini se vaří voda a že čekám fracka
já se smála vždy vím totiž kde je pravda a nejlepší bylo, když jsem jí řekla, že já na mimčo bych nemohla čekat dalších xlet…jsem prostě nemocná, mám za sebou potraty a tohle je fakt vymodleny ikdyž neplanovany mimčo a ano budeme to mít těžky, ale nikdy bych se nechovala jako ona ke svemu synu-říká mu, že je zkurvenej finančník, že jsem ho strašně změnila, že jsem pi*a atd, ale i tak mě nedokáže naštvat…a ted když už víme, že to bude chlapeček tak je zdena strašně pyšnej a sám mi řekl, že by neměnil nic
neboj na tchyni se vykašli
hlavní je, že se milujete a jste štastní ![]()
@ywettka16 To je mi tak lito, jsou to potvory. Pritom ony samy na sve tchyne nadavaji a nemuzou je vystat. Ja mam za sebou taky 5 potratu, ale jen mou blbosti. Ted se strasne tesim na prcka a na to az budeme samy. Takze ti taky preju pevny nervy
![]()
@mazlik.win ale víš co my s ní bydleli a vše bylo ok
i na začátku těhu to ještě šlo, ale prostě se to pak pokazilo…mě začalo být špatně a ona mi říkala třeba i ať nevařím, že to udělá ona a pak zdenovi řekla, že zase vařila ona a nebýt jí tak nemá teplý jídlo atd…jenže pak to zdenda poznal a žekl jí, že se budeme stěhovat a to začal s ní boj
naštěstí ted jsem u našich, od ní mám klid a je mi fajn ![]()
@mazlik.win @ywettka16
Holky, trochu to zlehčím, porodíte syny, pozor, budete taky tchýně.
Já už o sobě můžu říct teď, že budu příšerná tchyně. ![]()
A to má syn 10 a druhý v břichu. Se synem jsme na sebe hodně upnutí, takže
asi bude v budoucnu problém. ![]()
@marcela74 To mas pravdu, ale to je jeste daleko
ja jsem s tchyni byla 2 roky jako nej kamoska. Nakupy, vareni, uklid i prace, vse spolecne
ale pak toho uz zacalo byt hodne a my si zacaly lezt na nervy. Ted uz se ani nezdravime, i presto ze se vidime nekolikrat denne.Mno uz abychom mohly vypadnout
ani nam to neni prijemne ze tady porad otravujeme
@mazlik.win @marcela74 @ywettka16 tak holky, já tu měla o víkendu syna a jeho přítelkyni a věřte, že když ta holka není podle vašich představ a váš syn jí pořád hladí a pusinkuje, taky ve mě cukalo a to si myslím, že jsem hooodně tolerantní a vím, že tu pupeční šňurů musím přestřihnout a nehat ho jít a buď bude šťastný a já sním, nebo se spálí jako určitě aspoň jednou každá z nás
…manžel se mi tu smál a utěšoval a říkal, že ženský jsou jako slepičky který pořád mají potřebu ochraňovat ty svoje kuřátka
a je to pravda
musela jsem se pak smát sama sobě
…když jsem četla vaše komentáře, tak vaše tchýně to stoprdo přehání a je mi to moc líto, a určitě se jich nezastávám, ale odpuste jim 10% páč je to fááákt těžký ![]()
@Vlaďka 74 To mate urcite pravdu
ja se ani nedivym ze jim lezeme na nervy, ale mohly by sve „vasne“ trosku krotit ![]()