Dubnovky 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
509
6.12.13 12:11

Tak jsem se konečně dověděla poslední výsledek z AMC a vše je v pořádku :potlesk:..Jen mi přijde poštou výsledná zpráva, tak ji asi vezmu do poradny, aby se mi sestřička podívala, jestli je pohlaví, začerněné, to se asi pobaví :mrgreen:..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
delfinek91
6.12.13 12:54

Ahojky holky tak jsem od včera mimo :-(Moje mamka prijela busem v utery odpol.bus stal 26kc, ve st byla u nas, ve ct musela jet k dr na krev takze odjela 10hod. busem za 26kc zpet jela s manželem autem kolem 15hod a dnes odjela v 12:52 busem za 8kc +26kc takze za 85kc. Jedla tu koupala se a byla v teple. Starala se o malou, varila a uklízela. Ja jsem taky ale stejne uklízela a prala protože jela pryc a tady byl bordel na zemi hrozny tak jsme to musela zamést. No a vite co? manzel nechapu proc se ji vůbec ptal pry kolik chces? a ona nic však jsem tu jedla atd. a ze to dela pro Nelinku a Sofinku a najednou dej mi 200kc vic nechci normalne byla jsem zarazena a dost smutna :-( nejde o ty prachy ale o to ze je to moje matka :-((((takze hlidani u nas uz nikdy!!

• Citovat
  • Upravit
delfinek91
6.12.13 12:56

Navíc jsme nemely peníze do vyplaty ale manzel dostal 800kc z odboru a ja prodala postala za 500kc takze jsme mohly koupit ještě další plinky a sunar. opravdu tomu nerozumym :-(

• Citovat
  • Upravit
6379
6.12.13 15:52

@delfinek91 víš ono je to těžky… :-( já bydlím u našich a mamce dávát i třeba 20 kč a mamka mě taky-peněz ani já a ani mamka moc nemáme a ikdyž jim na to že jsem tady dávám 2tisíce tak prostě ji dávám dá se řict každou korunu :-) a ikdyž jí vezl manžel, tak ta nafta taky něco stojí a jak říkáš nejde o peníze tohle vím, že by si o to mamka nikdy neřekla-jde přece o tebe a mimčo v bříšku ;-) nic si z toho nedělej… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
6.12.13 17:51

Holky hlásím, že výpotek ustoupil z 4,2 mm na 0,2 mm jupíííííí a na kardio jdeme až po porodu :dance: :kytka: máme Matyáška natočenýho na 4D a asi 7 fotek tak nám to doma furt běží v TV :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
967
6.12.13 18:10

Ja zatim nastesti takove problemy nemusim resit. ZATÍM :mrgreen: ja snad ani malyho tchyni neukazu. Zatim ji to nezajima ze jsem v tehv

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6379
6.12.13 19:34

@mazlik.win hele já s tchýní vycházela fajn do určité doby…přítel nechal vyšky (ale už než jsme spolu byli) pak si našel práci jako osvč a ta ho baví a uplně se v ní vidí a navíc jsem neplánovaně otěhotněla a tím se vše spustilo :-D už se nebavíme a ani jí malyho neukážu a ani nebude vedět, že se narodil-prej o toho fracka nestojí atd…když mi řekla, že jsem zdenovy skazila život, že já ho hnala do těhu-přitom to není pravda, prej kvuli mě nechal vyšky atd tak o tohle nestojím :-D už se tomu musím jen smát jak je ubohá :-D a nejvíc mě baví jak známym vykládá, že přemlouvám zdenu aby byl proti ní, že jsem zdenu využila aby jsme měli mimčo a že jsem mu skazila život…a všude říká, že přilezu a budu prosit od odpuštění-ale to je naomylu :-D já jí k žigotu nepotřebuju ;-) :-D někdy je lepší radši s tchyni nebyt v kontaktu, tak si nic nedělej z toho, že nemá zájem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
967
6.12.13 19:56

@ywettka16 presne, mam uplne ten samy problem akorat ze ten muj uz skolu nechal 3 roky nez sme se poznaly. Ja ho jen taham z jeho pruseru. Ona dokonce rekla me mame ze me sem poslala na prevychovu. Ted o mne mluvi ze jsem gravidni… Neumi ani projevit radost. Z niceho.. :( taky me to driv mrzelo, ale ona uz je uplne trapna…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6379
6.12.13 20:05

@mazlik.win bože :-D já se musím smát :-D jako co ty jejich matky si myslí? že kluky budou mít doma celej život? Hele a tohle máš ještě v pohodě, ale když jí sám zdena řekl, že mě miluje a že mimčo chce a těší se na něho atd tak řekla, že jednou bude litovat, že já jsem ta co ho obere atd a že na každou svini se vaří voda a že čekám fracka :-D já se smála vždy vím totiž kde je pravda a nejlepší bylo, když jsem jí řekla, že já na mimčo bych nemohla čekat dalších xlet…jsem prostě nemocná, mám za sebou potraty a tohle je fakt vymodleny ikdyž neplanovany mimčo a ano budeme to mít těžky, ale nikdy bych se nechovala jako ona ke svemu synu-říká mu, že je zkurvenej finančník, že jsem ho strašně změnila, že jsem pi*a atd, ale i tak mě nedokáže naštvat…a ted když už víme, že to bude chlapeček tak je zdena strašně pyšnej a sám mi řekl, že by neměnil nic :-) neboj na tchyni se vykašli :-) hlavní je, že se milujete a jste štastní :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
967
6.12.13 21:25

@ywettka16 To je mi tak lito, jsou to potvory. Pritom ony samy na sve tchyne nadavaji a nemuzou je vystat. Ja mam za sebou taky 5 potratu, ale jen mou blbosti. Ted se strasne tesim na prcka a na to az budeme samy. Takze ti taky preju pevny nervy :) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6379
6.12.13 21:37

@mazlik.win ale víš co my s ní bydleli a vše bylo ok :-) i na začátku těhu to ještě šlo, ale prostě se to pak pokazilo…mě začalo být špatně a ona mi říkala třeba i ať nevařím, že to udělá ona a pak zdenovi řekla, že zase vařila ona a nebýt jí tak nemá teplý jídlo atd…jenže pak to zdenda poznal a žekl jí, že se budeme stěhovat a to začal s ní boj :-) naštěstí ted jsem u našich, od ní mám klid a je mi fajn :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3620
7.12.13 06:03

@mazlik.win @ywettka16
Holky, trochu to zlehčím, porodíte syny, pozor, budete taky tchýně.
Já už o sobě můžu říct teď, že budu příšerná tchyně. :D
A to má syn 10 a druhý v břichu. Se synem jsme na sebe hodně upnutí, takže
asi bude v budoucnu problém. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
967
7.12.13 08:35

@marcela74 To mas pravdu, ale to je jeste daleko :) ja jsem s tchyni byla 2 roky jako nej kamoska. Nakupy, vareni, uklid i prace, vse spolecne :) ale pak toho uz zacalo byt hodne a my si zacaly lezt na nervy. Ted uz se ani nezdravime, i presto ze se vidime nekolikrat denne.Mno uz abychom mohly vypadnout :D ani nam to neni prijemne ze tady porad otravujeme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
7.12.13 09:08

@mazlik.win @marcela74 @ywettka16 tak holky, já tu měla o víkendu syna a jeho přítelkyni a věřte, že když ta holka není podle vašich představ a váš syn jí pořád hladí a pusinkuje, taky ve mě cukalo a to si myslím, že jsem hooodně tolerantní a vím, že tu pupeční šňurů musím přestřihnout a nehat ho jít a buď bude šťastný a já sním, nebo se spálí jako určitě aspoň jednou každá z nás :lol:…manžel se mi tu smál a utěšoval a říkal, že ženský jsou jako slepičky který pořád mají potřebu ochraňovat ty svoje kuřátka :lol: :lol: a je to pravda :potlesk: musela jsem se pak smát sama sobě :hug:…když jsem četla vaše komentáře, tak vaše tchýně to stoprdo přehání a je mi to moc líto, a určitě se jich nezastávám, ale odpuste jim 10% páč je to fááákt těžký :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
967
7.12.13 10:03

@Vlaďka 74 To mate urcite pravdu :) ja se ani nedivym ze jim lezeme na nervy, ale mohly by sve „vasne“ trosku krotit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí