Dubnovky 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
967
9.12.13 08:40

Jinak jsem dnes nasla flicek na podprde :) mam z toho dobrej pocit ale zirala sem na to jak puk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.12.13 15:54

Ahojky maminy :mavam:
No dneska poprvé v noci jsem se skoro nevyspala, protože malé se v bříšku nějak pěkně uvelebil a pěkně mi hodil asi nožku pod žebra a vydrželo tak skoro celou noc :) a ráno se zas vrátilo do své klasické polohy. Mám kamarádku, která bude rodit v unoru a jak mi to asi před měsícem vykládala, že ji to jeji malý dělá, tak jsem nechápala, ale ted už chápů :dance:
Jinak s tím jako by mlíčkem z prsu, tak já nic.Ale mě se ani prsa nezvětšíli, tak to není u každe pravidlem!!!teda doufám :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
delfinek91
9.12.13 17:27

Ahojky holky na kontrole nic moc. Plodove vody na hranici malo :-( ale není to az tak spatne no nevim ale presla jsem dnes k jinému dr. gynekologovi a na ko jdu 16.12.na 15:00.Sofinka podle vel. hlavicky odpovida mensimu tydnu ale podle hrudnicku 23tyden. Takze uvidíme co u dr. Opravdu nebyla jsem spokojena musela jsme odejit a taky byla pekne nastvana. No Sofinka vazi krasnych 440g :-) A dnes jsme 22+2tt talze 6mesic jupii :srdce: :srdce: :dance: Dnes jsem Nelince a Sofince koupila dáreček později dam foto ted se jdu natáhnout :-)

• Citovat
  • Upravit
3620
9.12.13 18:32

Přepadla mě mlsná, vařím si rýži na sladko, pěkně to utopím v másle, kakau a skořici. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.12.13 19:50

Dobrou chut :) Já si zrovna dovařila vanilkový pudink :dance: tak čekám až trochu vychladne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6379
9.12.13 20:19

Ahoj holky, zdravím vás :-) jak si užíváte předvánoční shon? my pečeme, uklízíme a to ruzny počasí mě strašně unavuje :-( jinak malej v bříšku řádí pěkně, ale ve stoje ho pořád necítím tak uvidíme kdy o sobě dá vedět :-)
@delfinek91 hele pokud tědr neposlala k někomu na speciální vyšetření, tak bych tu plodovku nják moc neřešila :-) jako bat bych se bála to je jasny, ale jsou na tom holky i huř a taky to zvládly :-) hlavně odpočívej a bud v klidu :-) a dr novou ti schvaluji aspon se budeš líp cítit a ted měřit hlavičku a tělíčko je na palicu ;-) mě dr říkala, že stačí fakt třeba i milimetr a už to vychází jinak, tak uvidíš co ti řekne ta nová dr, ale uvidíš, že vše bude ok :-) :-* ale tvuj strach chápu…

Jinak holky přeju dobrou chut já ted dojedla bramborovou kaši s pečeným masem :-D a večer si zase dám njáky ovoce :-D taky ted mám njákou žravou :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
delfinek91
9.12.13 22:15

No presla sem k doktorovi od zenske a k zenske uz fakt nikdy. Mam prave strach aby nic nezanedbala tak se bojim co mi rekne doktor ale uz se tesim reknu mu o foto a on posle na email :-) protože jsme mela naposledy ze Zlina v 19tt a pak z 16tdne z nemocnice takze ona mi nechtěla delat :-( tak jsme rada ze jsemsla zpet k nemu :-) Když jsme cekala malou tak jsem snim byla velice spokojena :-)

• Citovat
  • Upravit
delfinek91
9.12.13 22:20

Pridavam foto Nelinka mela dnes vice koupila jsem ji teda mamka naucny hrníček od Nuku za 28kc (pouzity) ale ten bude pod stromeček, dale snehulky za 112kc tx uz moc potrebovala ted ji bude teploucko :-) slunicku nasemu :srdce: :* no koupila jsem ji taky dalšího jeziska nenasla jsem stolek s plastu tak ma i další deti krasnou drevenou jidelni zidlicku +jako stolek+zidle :-)za 400kc fakt paradni stav :-) a Sofince krasnou zavinovačku neboli fusák nevim to presne popsat no proste nadhera ze satenu ufff krasna nemuzu se na ni prestat divat :-) no a vite za kolik byla???za krasnych 140kc :-) a to jsme daly s mamkou na pul :-) takze dnes kup parada :-))

• Citovat
  • Upravit
6379
9.12.13 22:36

@delfinek91 tak to já bych už nikdy nešla k chlapovi jako k dr na gyndu. Když mě bylo asi 14 tak mě bolely vaječníky a celej spodek a tak jsem šla s mamkou k jejímu dr a ten mi nedal leky a že se mám prolévat čajem no a večer jsem měla šílenou ledvinovou koliku :-( sama dr v nemocnici se divila, že mi dr nedal léky, neřešil to asi si myslel, že jsem mladá a nevím co je bolest :-( prostě zanedbaná péče a kvuli tomu jsem pak 3 roky lítala po fakultce s ledvinama…naštěstí už mám klid, ale řeknu ti bez košilky, dlouhém třičku, svetru a dlouhe bundy v zimě nemužu vylest z baráku-hned zánět :-( ale to už je jedno a radši na tohle nemyslet… :-) ted mám doktorku a nemužu si jí vynachválit :-) fotečku mi dává pořád, vždy když dojdu tak mě vítá, na konci mi podává ruku, pomáhá mi z kozy atd fakt péče super :-) na ultrazvuku mi ukazuje vše co jde vidět, s mimčem si pohraje kdyč je blbě natočeny no fakt sama chvála a každej kdo k ní chodí, tak si nemá na co stěžovat ;-) :-)
snad budeš ted už i ty spokojená, je jasny že není doktor jako doktor :-) ted už bude u doktora dobře a neboj já si myslím, že kdyby bylo něco vážnyho, tak by to už řešila i tahle dr :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6379
9.12.13 22:37

Jinak krásné věcičky :-) i já mám ráda bazárky :-) za ty peníze někdy co tam vidím to oblečení, tak uplně brečím ty některé kousky tam nechat :-( :-) ale krotit se musím aby jsme toho neměli až moc :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
delfinek91
9.12.13 22:39

Dekuji :hug:.No mamka mi psala v Lednu ji bude 46let a pry byla dnes u dr. a ze ji rekla ze zadna sliznice dal ji prasky na 3mes.co si myslite? konecna?

• Citovat
  • Upravit
delfinek91
9.12.13 22:43

Holky ja jsem takova krava :-( v patek mame jet do Olomo.pro kocarek a ja kravka si neuložila ani email ani tel. cislo :-( email nevim který je jeji :-( inzerat uz smazan achjo co mam delat? jsem s toho spatna :-(a manzel nastvany :-( kocarek byl Roan marita trojkomb.za 2500kc +destnik a fuska zdarma

• Citovat
  • Upravit
967
11.12.13 07:34

Ahojky holky, ja jdu na kontrolu zitra a nemuzu se dockat az prcka uvidim. Co je na kontrole ve 23 tt? @delfinek91 jestli jsi ji volala, tak mas cislo v poslednich hovorech, pokud jich bylo vic, tak uz jen obvolavej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
11.12.13 08:00

Ja jdu na ko dnes odpoledne mam trochu strach ale snad budu vse v poradku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
delfinek91
11.12.13 09:01

@mazlik.win ja všechny smazala i emaily mazu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex