Poradna duly
Jana Čurdová
@delfinek91
máš spíš nižší tlak.
normální tlak je 120-130/80
@delfinek91 teda mas docela nizkej tlak ja ho mivam taky nizkej ale az tak ne. Zkus si dat obcas kafe taky si ho obcas davam kdyz citim ze mi je na omdleni
@marcela74 @marinka5 ja s eprave citim dost na nizky tlak hlavne ze nereknou nic ze je to dobry
uz me to fakt nebavi nerekne mi nic ani dr ani sestřička
mela jsem dobrého gynekologa ale ma na prd ord. hodiny navíc ani tam nesmí deti, nikdo krom manžela(pritele) áj uz v chodbe cekat je zakazen tak nevim nevim
no pak jsem presla k jinému nebyla jsem spokojena ted jsme chvilku uz gynekoložky a teda fakt névim
asi pujdu zpet ktomu prvnímu ani fotky mi delat nechce, kdzy se ji zeptam na vahu tak ta se ji moc nechce navíc ten první posilal fotky na email takze to bylo dobře tady paltim za foto 100kc.no asi popremyslim
@delfinek91 oni by ti stejne s tim nizkym tlakem nic neudelali…jinak ja mam doktorku taky na prd ale ted uz u ni zustanu ale po porodu hned menim
Ja uvidim taky se mi nechce to stridat dam ji ještě sanci a pokud nic tak papaa holky jdu povesit pradlo mamka musela do města tak to udelam ja navíc dcera se mi zbudila takze jdu ohrat jidlo papa
Holky tak to já mám taky super dr vše mi vysvětlí, poradí a když dělá ultrazvuk tak mi říká, že takhle by byla pěkná fotečka jestli ji chci atd-na nic si nemužu ztěžovat a foto má za 50kč
a nizkej tlak mám taky spíš teda hraniční tak jako delfínek, tak třeba proto ti dr o tlaku nic neřekla, že je hraniční ještě
![]()
Ahojky holky, tak jsem po krátkém odloučení zde
..v práci se asi zbláznili a my lítáme jak fretky…doma peču cukroví jak ďas, ale naše velká rodina to vždy všechno jedním slovem vdechne
…Jinak Matyášek si asi pořídil do bříška trampolínu, páč to není možné co tam dělá
, ale je to dobře aspoň o něm vím…joooo a zítra držte palečky, jdeme na poslední kardio, tak doufám, že se vše uzdravilo a výpotek bude pryč ![]()
@Vlaďka 74 holka zítra na vás budu myslet aby už to bylo ok
jinak muj malej taky skáče a už si všímám kdy spinká a kdy je akční
akorát ho ve stoje pořád necítím tak uvidím kdy se začne ozyvat i ve stoje ![]()
Ahojte, já jdu na kardio vyšetření s prckem příští středu.
Jinak mě chytla ostruha na patě, v létě jsem byla s jednou patou, a teď se mi to rozjelo na druhé noze. Šílím, je to bolest, při které člověk fakt chodí s bolestma.
Takže si připadám jako důchodkyně každým coulem. Naštěstí mě vzali na vyšetření brzo, jdu taky příští týden.
Holky já už to tu psala, my čekáme chlapečka, takže navyšuji skóre a bude tedy v diskusi o pindíka víc… ![]()
Upřesnění statistiky: ![]()
holky 6
delfinek91
Angie14
KatkaKlcova
Marinka 5
Gibo
Hedvikka
kluci 5
Vlaďka74
Ywettka16
mazlik.win