Dubnovky 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6379
2.12.13 11:06

Tak bolesti, nebo bolesti je to divny takovy tupy-tak to mám taky :-) ale je to prej fakt normální musíme počkat až mimčo se posune vyš ;-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1085
2.12.13 11:16

Ahoj holky, jak se dnes daří?=) my jsme se dneska pustili do obkladaček za kamna a pak asi ještě malování…a do konce týdne by snad už měla být kuchyňka hotová, jupí :potlesk: a pak už jen finální úklid, a bude snad hotovo=)jinak já malou zatím teda taky cítím jen dole v podbříšku, ale už začíná kopat častějí a je to zřetelnější=)včera jsem jela autem, a to kopala celou cestu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
2.12.13 11:22

Ja bych taky tak moc potrebovala uklidit ale mam to zakazany od manzela :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
967
2.12.13 11:30

Pani, ja sem si pronajala byt v dezolatnim stavu, mam sikovnyho chlapa natahk to perlinkou, vystukovaj to co jsem ja oskrabala a 2 pokoje s predsini uz jsou hotove. Ted uz nam zbyva jen koupit kuchynskou linku a dat do kupy koupelnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
2.12.13 11:44

Ahoj holky, já jduvařit zapékané těstoviny, pak přijde kamarádka a mám v plánu si jít zaplavat. Jinak my začínáme s rekonstrukcí od ledna. Ted se dodělává spodní byt od tchýně, který má být hotový do konce roku a pak náše horní patro. Musíme oškrábat všechny stěny, nahodit novou, sádrokartony, včetně nové koupelny, záchodu, kuchyně a podlah. A to všechno do dubna, tak nevím jak se to všechno zvládne. Jsem už z toho nervozní. Nevíte jak dlouho trvá výroba kuchyní v kuchynském studiu?? Máme v plánu tam zajít v lednu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
967
2.12.13 12:55

Ja už si plánuju to plavání tak měsíc, ale nějak se mi samotné nechce a nikoho k tomu nemůžu dokopat :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
967
2.12.13 14:06

Dámy, co je??? Vy snad ještě spíte?? :) ja se teď jsu pustit do lineckýho :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6379
2.12.13 14:35

Holky at vám opravy a uklidy jdou od ruky…my s přítelem se chceme stěhovat před termínem, ale uvidíme jak na tom budeme no. Navíc přítel od ledna jde do sledovacího období aby byl povyšenej a tak bude bývat pořád v praci a já bych byla v bytě sama, tak pěemyšlime že zustanu ještě u našich-no uvidíme co a jak bude :-) jinak já vařila a louskala ořechy na buchtu a na cukroví ;-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3620
2.12.13 14:52

@mazlik.win
nespíme, některé chodíme do práce, takže dopisování třeba přes den moc nejde. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
967
2.12.13 15:18

Jeeej to me vubec nenapadlo, omlouvam se :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
967
2.12.13 15:21

@ywettka16 juu orisky, to me nenapadlo louskat orisky (dalsi zabava ) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
delfinek91
2.12.13 20:04

Ahojky holky tak ledviny mam ok je to bolest krize :-( no na gynde uplne spatne nerekla mi nic moc ale poslala me si lehnout do nemocnice na kapacky s horcikem myslim ze je to prehnane az tak me to tak často netvrdne abych sla do nem.aniz financnich duvodu nemuzu takze budu lezet doma prijede mamka a bude se starat o malou. Budu jen lezet jit na wc najist a zase lezet. Holky nechci strasit ale nc nezanedbávejte. Rikala kdzy tvrdne brisko jelikost jsem 22tydnu tehotna(podle ni 21)ale to je jedno jsem 21+2tt tak ze tvrdnuti muze vyvolat odtok plodovky tim padem konec tehu :-(( bojim bojim :-( ale proste vima citim se ze na lezeni v nem. nejsem takze do konce tydne lezet a lezet a kdyz to nebude dobre v pondělí nastoupim. Zítra ještě zavolam na gyndu aby o tom vedely ze budu doma.Snad neudelam spatne ale ja vim jak se citim. Jinak Sofinka byla na utz krasna, velika :-)) Pryted meri miminka kolem 25cm a vaha do 400g ukazovalo to na utz 377g. Opet se na nas divala obličejem, mavala a samozdrejme kopala.-)

• Citovat
  • Upravit
3620
2.12.13 20:11

@delfinek91
no a bereš nějaký hořčík? já skoro od začátku piju magnosolv, zaprvé kvůli únavě a zadruhé kvůli tvrdnutí. řekla jsem si o něj na gyndě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
delfinek91
2.12.13 20:29

@marcela74 piju od 15tydne 2tabl-3×denne pry vic uz nemuzu ale hlavne ze posilat na infuze to ano :-(

• Citovat
  • Upravit
3620
2.12.13 20:36

@delfinek91
myslím, že infuze budou mít něco do sebe, ale určitě bych tam nešla ležet, infuzi ti můžou napíchnout i ambulantně, a pak šupky domů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí