Poradna duly
Jana Čurdová
No tak přítel chce Helenu, nějak se ale nemůžu donutit, aby se mi to jméno líbilo ![]()
@KatkaKlcova jj nás příští rok čeká dvůr, garáže, fasáda, zahrada tak vim, že to neni jednoduchý se starym barákem, taky jsem myslela, že vnitřek stihneme do vánoc, ale kuchyn bohužel, tak jsem to obrečela a ted už to beru ![]()
a ty chodíš teda ještě do práce?
jinak my tedy budeme mít Viktorku a jméno pro kluka jsme měli Olivera.
@ywettka16 a už jste koukali na nějaký byty co vám vyhovujou?
Koukam ze budete mit holcicku Viktorku jako my
Libi se nam taky takove jmeno
Kdy mate termin porodu?
Jj já už jí chci asi od svých 16
takže už máte jistou holčičku? termín máme 3.4. a vy?
@bozenkakatenka
toník se mi taky moc líbí, máme stejný vkus. ![]()
Ty jo ženský vy teda valíte
já jsem pořád nějak nebezpečně v klidu
dárků mám jen půlku (dnes se teda aspoň chystám zadělat těsto na perníčky), z vybavičky mám taky jen něco (co sem měla na půdě po nás a pár výhodných kousků-vše bílo/šedo/béžový) co to bude s určitostí nevíme, já bych ráda překvápko, ale zřejmě to teď vypadá na holčičku… Kočárek jsem si vybrala už v létě, kdy jsem si myslela na dvojčata - od Bumbleride, ale chci ho vidět na živo.. No a jména
to bude u nás boj
já bych ráda Matyldu, manžel Marii
, chlapeček by byl po něm..
@Angie14 no línil by se nám třeba 2+kk, ale s kaucema, provizema atd by nás to vyšlo na počáteční náklady 30 tisíc a ted před vánocema, kvuli vybavičce atd si to nemužeme dovolit…
tak bud budeme ze začátku u našich-což by šlo máme jeden pokoj nahoře a máme tam svuj klid
ale zase přítel by musel dojíždět 30km tak uvidíme jak na tom finančně budeme
![]()
Jinak holky zdtavím vás a co plánujete na dnešek? Já odpoledne jedu za přítelem a jdeme konečně v klidu obejít vánoční trhy a na punč
už se těším
![]()
@ywettka16 ja mam plan do konce tehu a to lezet a lezet. Tobe nerikal doktor ze bys mela spis lezet? Me prave ze dr rekla ze kdyz jsem po tech potratech tak at radeji lezim…tak fakt poctive lezim ale je to nekdy uz fakt hrozny
@marinka5 mě dr říkala at na sebe dávám pozor, netahám těžké věci, když mě bolí třeba podbřišek nebo bedra, tak si odpočinout ale ležet pořád nemusím
mi naopak říkala ať vyrazím na vánoční trhy ale ne sama a hlavně opatrně je prej vše namrzé tak radši pomalu
přece jen kdybych nemohla nic dělat tak ani vycházky by mi prej nedala…neboj bude vše ok
a co čekáte holčičku?
Tento víkend mám vánočně večírkový, dneska jeden, zítra ráno vypravím syna na výlet za příbuznýma směr Praha, a v sobotu další večírek. V neděli odpočinek. Dnešní večírek bude zajímavý, nikdo z účastníků neví, že jsem těhotná, a chci to před nima ještě nějakou dobu tajit, takže musím najít vhodný maskovací oděv. ![]()
@marcela74 jé to máš super víkend
já teda dnes přijedu domu a bude u našich známá na celej víkend a zítra je tu myslivecký hon a naší večer jdou a tak mě chtějí taky vytáhnout a zatím se mi nechce teda :-/ no uvidíme zítra a v neděli bude snad relax-nožná jen měco upeču
a ze sestřičkou nazdobím perníčky ![]()
Tam mi si koupily na hypoteku byt 3+1 tak snad se tam všichni vejdeme planujeme ještě 2deticky
jinak holky včera nez jsem se sla sprchovat tak mi tekla vodicka s prsou
a zítra jsme 21+Ott
jinak jak jsem byla naposledy na gynde tam mi vzala ještě ster protože mi nasly nejakou bakterii nebo co mela jsem cipky na 8dni tak jsem si mela volat za 14dni takze v pondělí ale zkusla jsme to dnes a uz JSOU V PORADKU JUPIII
ale přitom zadne výtoky nemam. akorat me boli a tvrdne dost brisko ![]()